Herkesin bunyesi farkli canim buna emin ol sana yapmaz ama bana yapar durum sandigindan farkli benden once doktorum idrar kulturu istedi verdim ve bu kanama olduktan sonra doktorum olmadigi icin baska doktora gitmek zorunda kaldim acilen sonuclara bakti ve idrar kulturu tekrar alinacak dedi ama simdilik antibiyotik kullan deyip gonderdi siz ne yapardiniz bu durumda benim doktorumda dahil olmak uzere doktorlarin cogu antibiyotik onermiyor bana onu soyleyecegine idrar kulturunu ogun alirdi o ilaci kullandim ve yerimden kalkamadim tekrar kendi doktorumda gittigimde benden idrar kulturu aldi yan etki yapar tabi dedi cunku agir bir antibiyotik dedi bunu eczacida soyledi gebelere genelde bu onerilmez dedi. Ve simdide elevit yerine decavit vermis doktor vitamini hic aksatmam ama bu tur ilaclar kafa kurcalayici. Midem kusa kusa alisacak demekki zorlu surechemde cok zorlu... simdi icim cok rahat o antibiyotigi kullanmadigim icinilaç içmekle ilgili büyük bir sorununuz var ! önce bu sorununuzu halledin..
idrar yollarında enfeksiyonunuz var ise tabi ki ilaç içmek zorundasınız, idrar yolları enfeksiyonu giderilmez ise düşüğe sebebiyet verebileceğini biliyor musunuz ?? antibiyotik bir kere içmekle yan etki falan yapmaz..
vitaminlerinizi almanız hem sizin hem bebeğinizin yararına bir şeydir.. mideniz zamanla alışır, alışmasa da bu bir süreç, elbet bir gün geçecek..
progestan da düşük riskine karşı bir önlemdir !
bu kadar bilginin üzerine umarım artık ilaçlarınızı düzenli olarak alırsınız !
sevgiler..
Aynen canim benim dikkat etmemiz gerekiyor ama alisamadim daha bebeisime hamile olduğuma hala inanamiyorum yeni olsugu icin garip bir duygu :) 10 dk girdim fazla sarsinti yapmadi koltuk ama esimin halasi cok kafami karistirdi ama cok sukur iyi bebisim biraz tehlikemiz varmis sadece oda son zamanda cikti ortaya yolculuk yaptim ondan galiba progestan iciyorum.... Allahaemanet meleklerimizBirşey olmaz o kadar sarsıntıdan canım,bende avmde 5dakikalık 7Dye girmek istemiştim uyarı vardı hamileler giremez diye o Yüzden dedim dikkat etmek Lazım bebişlerimize
Benimki lekelenme tarzinda oluyordu canim cok sukur kesede kanamam yoktu gittim doktora ayni sekilde suan progestan kullaniyorum sabah aksam. Simdilik birsey yok Lekelenmeler kanama seklinde devam etmiyor sukur ...benım de oldu gebelık kesesınde kAnama olmus 10 gun yattımm progestan aldım gectı korkma canım ama doktora gıtmelısın ben olsam buraya konu açmaya bıle vakıt bulmazdım
Bişey olmaz inşaallah canım yavaş yavaş yap işlerini bende Yaptım hep :) deterjan fazla kullanmamaya dikkat et özellikle çamaşır suyu ve yukarıya çok uzanma onun dışında Herşeyi Yaptım ben hatta deterjanda baya kullandım yukarılarada uzandım Rabbim koruyo ama Herşeyi abartmadan tabiki dikkat ederek yapmak Lazım :) yeni açılan hastaneyse doktorları araştır muane olunca içine sinerse seni tatmin ederse sorun yok hastanenin eve yakın olması çok çok önemli.. Bu arada meleğim erkek Allah nasip ederse :)Canim benim hemsire arkadaslarim suni sanciyi hic önermiyor. Adamlar nasil olsa paralarini aliyorlar senin benim ne düşündüğümüz umurlarinda bile olmaz en iyisini yapmissin sen tatlim. Bende ankaradayim evimin arkasina ozel bir hastane acildi yarin orayla gorusmek istiyorum yeni olduğu icin hastanebirazda kafami kurcaliyor ama biryandan da nasil olsa yeni ilgi ve alakalari iyi olur diyorum hem yakin benim icinde iyi olur evimin dibinde. Benim simdiden basladi dogum korkulariim canim cok tatlidir :) nasil olur bilmiyorum gercekten. Herseyi kafama takar oldum evin islerinden dolayi gun içinde cok egiliyorum netle cok ugrasiyorum bunlarin zarari olmustur kesin diye kendimi paraliyorum ay ne zormus anne olmak :) evi temizlemeden de duramiyorum illaki uzaniyorum egiliyorum sagligindan cok endise ediyorum. Sag salim dogursaydik bi :) Senin melegin cinsiyeti ne bu arada ?
Canım sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ama ne hissediyorsan o oluyo genelde bende baştan beri hep erkek hissetmiştim :) sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez Rabbim ne verirse hayırlı sağlıklı versin :)İnsallah canim fazla sakinmak istemiyorum zaten Allahima emanet ediyorum :) dikkatte cok onemli tabii. Canim 3 ay oldu iste hastane acilali. Ayriyeten Hastanenin sahibi tanidik bakalim konusacaz bugun hayirlisi Allahtan. Allah anali babali buyutsun tatlim bakalim bizimkisi ne olacak herkesin aklindan kalbinden gecen erkek esim ve bende olmak uzere ama hayirlisi bakalim.... icimize oyle doguyor hele esimle oglusum diye seviyoruz kizsa eminim bu durumdan oldukca rahatsiz oluyordur :) :)
Amiin. En onemlisi de o zaten canim benim. Erkek hissediyorum ama bakalim yanilma payimda var :) Herseyin hayirlisi..Canım sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ama ne hissediyorsan o oluyo genelde bende baştan beri hep erkek hissetmiştim :) sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez Rabbim ne verirse hayırlı sağlıklı versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?