Lütfen yardimci olun (oglum)

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Bebegim 5bucuk aylik sirt ustu yatirmanin tehlikesi varmi. Bogulur falan diyorlar.

Benim oğlumda hep sırt üstü yattı yan yatırınca ağlıyodu çok şükür hiç kusmadı uyurken. Şmdi 5 aylık artık kendisi yana dönüyo uykusunda pozisyon değiştiriyo o yüzden sorun olmadı.

Uykusunda dönmeye başladı mı?

Kızımı hep reflü yastiginda yatırdım hiç çekinmeden sırt üstü yüz üstü yan yatirabiliyordum boğulma riski yok o yastıkta

Hatta gece ben uyurdum sagdığım sütü kızım yattığı yerde eşim biberonla verirdi uykusunda o zaman hiç uyanmadan uyurdu sabaha kadar
Yastık 45 derece dik açılı olduğundan kucakta gibi dururdu

Söyle birşey tavsiye ederim
Küçük yastıklar çirtli çıkabiliyor
Kendi yatağının altına çarşaf bükerek de o eğimi verebilirsiniz images (10).webp

Benim oğlumda hep sırt üstü yattı yan yatırınca ağlıyodu çok şükür hiç kusmadı uyurken. Şmdi 5 aylık artık kendisi yana dönüyo uykusunda pozisyon değiştiriyo o yüzden sorun olmadı.

Uykusunda dönmeye başladı mı?
Basini ceviriyo uyanikken donmeye basladi.

benimki bebekken hep sırt üstü yatardı bi sorun yaşamadı, ama dikkatli olmakta fayda var tabii, midesi doluyken bir süre yan yatır istersen için rahat etcekse

Sırtüstü yatsa bile kafası yan olmalı.
Ben zaten yan yatırmak gerektiğini biliyordum da oğlum kendi rahatı nasılsa o şekli alıyordu her seferinde. Sırtüstü yatardı hep. Öyle aman aman kusması da olmadığı için ille de yan yatıracağım diye uğraşmadım.
5 buçuk aylık bebek artık dönebilir zaten. Rahat hareket eder en azından.

Kızımı hep reflü yastiginda yatırdım hiç çekinmeden sırt üstü yüz üstü yan yatirabiliyordum boğulma riski yok o yastıkta

Hatta gece ben uyurdum sagdığım sütü kızım yattığı yerde eşim biberonla verirdi uykusunda o zaman hiç uyanmadan uyurdu sabaha kadar
Yastık 45 derece dik açılı olduğundan kucakta gibi dururdu

Söyle birşey tavsiye ederim
Küçük yastıklar çirtli çıkabiliyor
Kendi yatağının altına çarşaf bükerek de o eğimi verebilirsiniz Eki Görüntüle 2047598

Reflü yatağı benim de inanılmaz işime yaradı. Ki ben almamıştım eşimin kuzeni bebeği büyüdüğü için vermişti. Ben de dursun belki lazım olur diye almıştım ondan. 7 aya kadar sürekli kullandım. Onda sallayıp yerine bırakıyordum normal yastıkla sallayarak bırakınca uyanma riski vardı reflü yastığıyla anlamayıp uykuya devam ediyordu :)

Şimdi hamile biri bana sorunca en çok ne lazım diye
1-Reflü yatağı
2-Emzik diyorum :KK48:

Back
X