Lütfen yardımcı olun

ecmelveraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
23
-4
1
23
Kaynanmala altlı üstlü oturuyoruz yemek beraber aşağıda yiyoruz ve dün bir olay yaşadım kaynanam üç defa evime misafir gelince aileme sikayetimi yaptı ve bugün ikimizde birbirimize patladık. Ben artık yukarda olacağımı söyledim oda tamam sen bilirsin dedi. Fakat eşime dedim kesinlikle kabul etmedi ve ben ailemi birakamam o ayrı yaşayanlar evlilik yaşamıyor gibisinden konuştu ve beni suçlu gördü akşama kadar karar ver aşağıda yemek yiceksin yoksa babanlara gidersin dedi ve iki aylık hamileyim çok kötü durumdayım ne yapmalıyım

Eşinizin evlilik anlayışı da çok garipmiş. Aileden ayrı yaşayanlar mı evlilik yaşamıyormuş?

Şartlarınızı bilemem ama ben asla kabul etmezdim. Buna evet derseniz bir daha kendinize ait bir kararınız ve tercihiniz olamayacak.

Kaynana çise cikartmasa işeme diyecek neredeyse kocan..
Babana git,Babamın kapasina da sakın gelme de.
Şu altlı üstlü oturmaktan şimdiye kadar huzur bulan bir gelin var mı acaba..
Ayrıca evlilik yaşamıyor ne demek ?
Yani KV ile alt üst oturmayinca evlilik olmazmiymis..
Evet,senin kocanda henüz memeden kesilmemiş

Kocaya bak kocaya. gebe oldugunuz için nasılsa mecburen inceksin diye rest çekmiş. o kadar ana kuzusuysa evlenmeseydi yazık gerçekten. ilk olayda hemen ettigi laf ne kadar saçma
Çok üzdü beni ve gençler bakıma muhtaç değiller ben onlarla sürekli olursam sürekli huzursuzluk çıkar ve diyor benim hatırım için katlanmalisin

kayınvalideyle olan problemi anlamadım. yaşadığın olay neydi? Niye kayınvalde size gelen misafire karışıyor. Kocan neden bunların hepsini sessiz kalmiş.Eşinin seni sıclu gördügü olay neydi? Bu kdr eksk anlatmaya kimse sana fikir veremez.
Eşin zaten sen hamilesin dıe bu kadar net konuşmuş gitmeyeceğini yuvanın bozmayacagnı tahmin etmiş blöf yapmış böyle erkeklerden nefret ediyorum.

Kararınızı vereceksiniz ya geri adım atmayacak babanıza gideceksiniz ki sizin istediğiniz olsun. Ya da eyvallah çekip paşa paşa ineceksiniz.
Ben olsam restimi çekerim eşim bana böyle birşey dese çeker giderim yani aile olmayı öğrendiğinde gelsin paşam

Babanlara git

Sizi eşi olarak görmüyor ki zaten, ailesinin hizmetçisi, damızlık olarak görüyor lanet herif. Biliyor ki ona muhtaçsınız, istediği zaman kapıyı gösterebiliyor. Ben olsam baba evini tercih ederim.
İki gündür ağlamaktan gözlerim şişti ve bugün hiç aşağı inmedim çok çaresiz hissediyorum kendimi

Hayir yok ailemde bunu duyarsa Cok uzulucek ne yapacağımı bilmiyorum
Üzülebilirler, yapacak bir şey yok. Mutsuz bir evlilikte istemediğiniz şeylere zorlanırsanız da üzülürler.

İki aylık hamilesiniz ve eşiniz ne sizi ne bebeğinizi düşünüyor. Çocuğunu görmemeyi göze alabiliyor. Bu nasıl kabul edilebilir, bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…