Lütfen yardımcı olun

Otur evde, inme aşağıya. Olay çıkarırsa ara polisi,al uzaklaştırmayı. Ac davani, anneme ineceksin diye dikta edemez,bu kadar pasif olmayın. En başından bu durumu neden kabul ettiğinizi de anlayamadım.
Nisanliyken sürekli. Böyle olacağını bilmiyordum çok farklı hayal ettim

Otur evde, inme aşağıya. Olay çıkarırsa ara polisi,al uzaklaştırmayı. Ac davani, anneme ineceksin diye dikta edemez,bu kadar pasif olmayın. En başından bu durumu neden kabul ettiğinizi de anlayamadım.
Nisanliyken böyle olacağını bilmiyordum çok farklı hayal etmiştim

Seni bu kadar basit bir olayda tercih yapmak zorunda bırakan ve sana ilk fırsatta kapıyı gösteren bı adam var malesef.hamileligine sığınma babanin evine git.olabiliyosa mutlu olsun anasıyla.

Ayrıca biz ailelerden özel durumlar olmadığı sürece hep ayrı yiyoruz gayet evliyiz uzun yıllardır.Bunu da eşine söyle.

Annenize söyleyin sofraya bir tabak daha koysun

Anlatamıyorum ayrı olmakla anne baba atılmaz evladı yine baksın ihtiyaçlarını karsilasin ama ben böyle mutlu değilim

Adam ailesinden ayrı olduğu anlarda mutlu olabilmeyi mümkün görmüyor demek ki. Keşke evlenmese imiş. Evliliğin doğası çekirdek aileden ayrılıp ayrı bir yuva kurmaktır çünkü.

Hayır sanki konu sahibinin ailesi yok. Onlar da gelsin, hep beraber yaşasınlar oldu olacak.

Hayir yok ailemde bunu duyarsa Cok uzulucek ne yapacağımı bilmiyorum

Tabi ki ailen duyacak yoksa esin seno ezecek. Daha bir aylik evliyken hamile kalmaya calistin. Ilk hatan o. Ama madem hamilesi ve cocugunla ilgilinde bir söz sahibi olmak istiyorsan simdi atacagin adimlar cok önemli yoksa seni ezerler orda heleki cocuk gelse.bende kayinvalidemle ayni binada yasiyorum. Ama biz ilk biraz birbirimize yakin oturup bir binaya toplastik. Huyunu suyunu bilmedigin insanlara fazla güvenmissin

İki gündür ağlamaktan gözlerim şişti ve bugün hiç aşağı inmedim çok çaresiz hissediyorum kendimi
Üzüldüm, adam daha anasının memesinden düşmemiş, evlenince kendi evi, kendi düzeni olur insanın farkında mı? Ailesi de aynı apartmanda kaçmıyor ya.

Her şeyi geçtim de sürekli beraber yemek hangi boyut? Bizim de aile apartmanında abimlerle yaşama durumumuz oldu, beraber yeme içme sadece bayramda doğum günlerinde olurdu. Sizi neden buna zorluyor? Evinizden çıkmayın, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın, kuyruğu dik tutmazsanız her şey daha kötü olacak. Size şiddet uygulama ihtimâli var mı? Sizi hırpalamaya evden çıkarmaya kalkarsa polisi arayın.

İşte bu anneler bu oğullarından kopsalar bunlar hiç olmayacak ama ahhhh bu ana kuzuları.
Gelinler yerden bitme mantar sanki.
Şu göz göre evladının mutsuz olmasına sebep olup görmezden gelen aileleri gerçekten anlamıyorum.Bi salın insanları evini barkını bilsinler.

Evlendiğiniz gibi hamile kalmışsınız, yaşınızda küçük
Eşinize boyun eğmeyin, çok istiyorsa kendi kalsın anasının dibinde.
Sütten kesilince çıkar yanınıza

Ve eşim cok üzdü bana dedi gitsen de asla peşinden gelmem

Daha kendi evinizde bir tabak yemek yiyemez, kocanızi yatmadan yatmaya ancak görürken ne acele bile isteye hamile kaldınız sizde?
Eşiniz buna da güveniyor şimdi, hamile gitmez bir yere diye.
Kendi kendinize yapıyorsunuz ne yapıyorsanız, orada çocuk doğurup büyüteceksini, kayınvalidenin keyfine göre birde.
Geçmiş olsun.

Yyyooooovv gayet de evlilik yaşıyoruz. Sizinki anasının memesi olmadan aç kalır ölür sadece. Süt oğlana bak sen ahahahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…