Lütfen yardımcı olun...

nasıl tutuyorsun içinde anlamıyorum ben anında pcyi kafasına geçiridim bu kadar sabırlı değilim olamamda anında gösteririm bu ne diye zaman geçtikçe daha da kötü kendine eziyet içindemi patlasın ya sen ona patla takmam misafir falan ben patlarım bu sefer o düşünsün bence bekleme için içini yemesin

Son düzenleme:
anam tanrım! :1shok:
kızıııım ben de hamileyim ve benim kocam da aynen böle bilmiyorumkismile
yoksa o da mı ?? akannehir
azını yüzünü çift şeritli otobana çeviririm valla alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 yok canım bütün iyi davranan eşlerde aldatıyor değil ya kuruntu yapma

Haklısın canım ama bunun elinde delili var. Ay varya ellerim titriyor sinirden. Ben gidip boğazlayacağım şimdi eşini. Ama bence bi kaç gün eşi bundan haber alamaz ve rezil rüsva olursa millete burnu sürter. Yani ben olsam aynen bunları yapardım sabredemezdim.

yahu dediğimi yap dışarı çıkar herifi
arkadaşım hasta iyi bi bahane mesela
eve döndüğünüzde moraliniz bozuk olur
sorarlarsa "durumu kötü" diyip sahte bi gündem olusturursun
bu durumda beklenmez be anam öyle 3 gun 5 gun1 hafta :sinifsinif:

RABBİM hiç birinizeboyle bır olay gostermesım ..ınanın suan bıle ağlamaktan artık gozlerım sıstı zaten hamılelıgımden dolayı su aralar kendımı kotu hıssedıyordum daha bı duygusalım galıba bırde boyle bır seyı ogrenınce napacagımı sasırdım kaldım evet kendımı tutuyorum cunku daha fazla velveleye vermek ıstemıyorum bu sefer sorun ıkımız arasında olmaktan cıkıp aıle sorununada gececek bu bana suan ıcın cok agırrrrr

eltinler sormuyormu niye ağlıyorsun diye ister istemez yüzün asılcak onlara yapıyorsun sanacaklar

offf canım yaa şuhalinle yaşadığın olaya bakk
revamı bu hamile bir kadına bunu yaşatmak
sende haklısın tabi yapı meselesi buu ben asla
duramm o evi onun kafasın ageçirir çıkıp gitmiştim
ama herkes bir değil eğer şimdi konuşamam diyosan
bekle o zamn sakinleş biraz eltinler gidene kadar
beklicen yapcak bişey yok

eltinler sormuyormu niye ağlıyorsun diye ister istemez yüzün asılcak onlara yapıyorsun sanacaklar

suan dısarıdalar okula gıttıler ....zaten olayı dun ogrendım aksam bıraz solgundum tabii .ama hamile oluncamıdem bulanıyor falan dıyorum ,,ki gercektete boyle bır sorunum var zaten o yuzden anlamaları ımkansız...

canım sakınleşmem mumkunmu dahaha ofkem buyuyor bırsey dıyemedıkce ıcımde coğalıyor yaptıkları ama mecburm işte suan bır sey dıyemem .....belkıde dıyorum dısarıda mı konussam ...ama sonrasında eve gıtmek ıstemıyorum gıtsemem mısafırler var...offfffffff bılemıyorum

çek yatak odana eşini olayları bir bir söyle al ps yi vur kafasına eltinlerede söyle onlarda bilsin ne halt ettiğini utanırda yapmaz bi daha ama utanmayı bılıyosa eğer alsanaalsanasmile

ayyy canım benım kıyamam ya...ama ıcıne attıkça bebegının halı ne olacak yazık gunah.esınle gıt sakın bır yerde konus.bır haftaya kadar kendını harab edeceksın..ay ya hepsının kokune kıbrıt copu.bu ınternet erkeklerı ne kadar bozdu ya.valla ben bılgısayara sıfre koydum.esım gırmesın dıye.bırseye bakacaksa yanımda bakıyo.sende oyle yap gırmesın hıc...canını da sıkma bebegın ıcın.yanlızca bebegını dusun...allah sabırlar versın bacım...

buna karar vericek olan sensin ben olsam bir dakika bile durmam evde yada dışarda konuşurum ama sen şuan yapamam diyosan sabrediceksin

normalde evde gırmıyor esım polis bı gece bı gunduz oyle calısıyor kımbılır nerlerde konusuyor... benım olayı bulmam cok entresandır.....bir evde pcde gezınıyordum bı kereye mahsus gırılmıs hanı bır paylasım sıtesı f..k orada adresı kalmıs bende kuzenlerım yada kardeslerımden bırneaıt bır adresdır dedım umursmadım hıccc...ama dun aklıma nedense geldı dur dedım bı bakayım suan adresı gırdım sıfre olarak bır kod salladım ve tuttu halen hayret edıyorum cok kolay oldu bulmam sıteye gırdıgı saatler evde olmadıgı satler .

Çek karsına hesap sor.
Hamilesin bir de.
Lütfen sıkıntı yapma içinde bebeğini düşün canım.
Biraz gözünü korkut eşinin.

eğer ben evlenmeden önce şu kadınlar kulübü olsaydı asla evlenmezdim lmaz:

Ayy Allahım çektiğin eziyete bak yaa...
misafiri var diye yaptığı pislikleri bile söyleyemiyorsun hemde hamilesin.
Yaa ben olsam duramazdım çeker odaya parçalardım.
Sen bu kadar sabretmişsin.Ne yap ne et dışarı çıkar evde tatsızlık çıkarmayım diyosan .
Affedeceksen bile sakın hemen afftetim moduna girme...süründür cezasını çeksin... klava:

aynen arkadasa katılıyorum kesınlıkle boyle yap

dışarda konusmak kolay konusurum...peki ya sonrası bir şey yok gibi eve mi dönelim misafirlerede bir şey olmamaış gibi mi davranayım ,evet suan davranıyorum ama esım konuyu bılmıyor dıye ,o bildikten sonra ona hıc bır sy yok gıbı davranıp konusamam ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…