anam tanrım! :1shok:
kızıııım ben de hamileyim ve benim kocam da aynen böle bilmiyorumkismile
yoksa o da mı ?? akannehir
azını yüzünü çift şeritli otobana çeviririm valla alsanaalsanasmile
eltisinin yanında yapmasın be guzuuum
zira eltinin iyisini görmedim alsanaalsanasmile
bugun vah canım tüh canım üzülme der
yarın orda burda lafını eder, yine üzülen sen olursun
ağızlarına laf vermemek lazım paçozlarınlmaz:
onarın yanında konusmam ımkansız zaten bende eltı cok o ona soyler o dıgerıne sonra aralar ..herkeze acılama yapmak zorunda kalırım suan boyle bır yukun altına gırecek kadar kendımı guclu hıssetmıyorum....
♥gözyaşı♥;15395740 .!.:
Haklısın canım ama bunun elinde delili var. Ay varya ellerim titriyor sinirden. Ben gidip boğazlayacağım şimdi eşini. Ama bence bi kaç gün eşi bundan haber alamaz ve rezil rüsva olursa millete burnu sürter. Yani ben olsam aynen bunları yapardım sabredemezdim.
offf canım yaa şuhalinle yaşadığın olaya bakkRABBİM hiç birinizeboyle bır olay gostermesım ..ınanın suan bıle ağlamaktan artık gozlerım sıstı zaten hamılelıgımden dolayı su aralar kendımı kotu hıssedıyordum daha bı duygusalım galıba bırde boyle bır seyı ogrenınce napacagımı sasırdım kaldım evet kendımı tutuyorum cunku daha fazla velveleye vermek ıstemıyorum bu sefer sorun ıkımız arasında olmaktan cıkıp aıle sorununada gececek bu bana suan ıcın cok agırrrrr
eltinler sormuyormu niye ağlıyorsun diye ister istemez yüzün asılcak onlara yapıyorsun sanacaklar
offf canım yaa şuhalinle yaşadığın olaya bakk
revamı bu hamile bir kadına bunu yaşatmak
sende haklısın tabi yapı meselesi buu ben asla
duramm o evi onun kafasın ageçirir çıkıp gitmiştim
ama herkes bir değil eğer şimdi konuşamam diyosan
bekle o zamn sakinleş biraz eltinler gidene kadar
beklicen yapcak bişey yok
buna karar vericek olan sensin ben olsam bir dakika bile durmam evde yada dışarda konuşurum ama sen şuan yapamam diyosan sabrediceksincanım sakınleşmem mumkunmu dahaha ofkem buyuyor bırsey dıyemedıkce ıcımde coğalıyor yaptıkları ama mecburm işte suan bır sey dıyemem .....belkıde dıyorum dısarıda mı konussam ...ama sonrasında eve gıtmek ıstemıyorum gıtsemem mısafırler var...offfffffff bılemıyorum
ayyy canım benım kıyamam ya...ama ıcıne attıkça bebegının halı ne olacak yazık gunah.esınle gıt sakın bır yerde konus.bır haftaya kadar kendını harab edeceksın..ay ya hepsının kokune kıbrıt copu.bu ınternet erkeklerı ne kadar bozdu ya.valla ben bılgısayara sıfre koydum.esım gırmesın dıye.bırseye bakacaksa yanımda bakıyo.sende oyle yap gırmesın hıc...canını da sıkma bebegın ıcın.yanlızca bebegını dusun...allah sabırlar versın bacım...
♥gözyaşı♥;15395150 .!.:
Yani bu tür şeyleri okuyunca erkek müsveddelerinden nefret eder oldum.. Arkadaşım misafirlerin gitsin al o erkek müsveddesini karşına aç bilgisayarı ve gördüklerinin hepsini yüksek sesle oku. Bi tokat at, sonrada sana bebek hak değil de ve evden çık. Bir müddet telefonlarını açma hatta kalabiliyorsan hiç kimsenin seni bulamayacağı bir arkadaşunda kal. O pisliğin canı burnuna gelmeli, burnu öyle bir sürtmeliki bu tür şeyleri birdaha değil yapmak aklından geçirmeye bile cesaret edemesin. Korkut gözünü. Yaptığı şerefsizlik burnundan fitil fitil gelsin. Bebeğe ve sana bişey olcak diye o bir kaç gün kan kussun. Ondan sonra duruma göre değerlendirmeler yaparsın. Köpek gibi pişman olmuşsa belki bi şans daha verebilirsin...
Ayy Allahım çektiğin eziyete bak yaa...
misafiri var diye yaptığı pislikleri bile söyleyemiyorsun hemde hamilesin.
Yaa ben olsam duramazdım çeker odaya parçalardım.
Sen bu kadar sabretmişsin.Ne yap ne et dışarı çıkar evde tatsızlık çıkarmayım diyosan .
Affedeceksen bile sakın hemen afftetim moduna girme...süründür cezasını çeksin...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?