Lütfen yardımcı olun...

peki canım eminmisin eşinin olduğuna hani belki sandığın
gibi kuzanlar yada evdeki misafirler girmiş olabilirmi
ayy ne bilim bende hani adamın günahını almayalım diyorum ama
off kafam karıştı benimde yaa

bence kızlar şöle bişi var;
eşine şuanda söylese misafirler gidene kadar aralarında kalacak bu belki evet ama
eşide zaten gidemio diye yüz bulacak laçkalaşacak
yanlışmıyım?

Son düzenleme:
evdeki misafirlerden birinin yapma ihtimali yok muymuş guclubacismile

Pfff misafirleri yemisim ben..
Hic anlamam vallaha.. ben olsam (allah göstermesin) 1 saniye bile durup bekleyemezdim.
Hemen konusurdum onunla.. bence aksam al onu ve disari cik.. misafirlerinede dersin
cok önemli bir i$im cikti, kusura bakmayin..

misafirler evde bırakılıp gidilmez dee
belki o ardese misafirlerden yada kardeslerinden biri fln girmiş olamazmı ihtimal yok mu?
bence acık acık konuş eşinle kendini savunmaya geçecektir
ama inş yanlış anlaşılma vardır da düzelir cnm..

Ya arkadaşım bırak misafiri felan. Kendini düşün ya bırak ailesi öğrensin yaptığı küçük bişey değildi. Düpedüz edepsizlik terbiyesizlik. Bırak ailesi bilsin, yüzü kızarsın. Sen bu şekilde içine atıp kahrolunca daha mı iyi? Aman kimse duymasın mantığıyla hareket etme. Ayıpsa ayıp bu ayıp senin değil eşinin. bu myle basit bi mesele değilki susup oturasın. Adam resmen evli karısı var birde baba olacak gidip elalemin kızlarına sarkıyor, bebeğim diyor. Sen böyle bir adama evlat vereceksin iyi düşün. Bırak rezil rüsva olsun, burnu sürtsün, yüzü kızarsın. Hatta dediğim gibi çek git iki üç gün senden bebeğinden haber alamasın kan kussun. Belki aklı başına gelir. Ya ALLAH sana göstermiş dua et. Ya bilmeyip devam etseydin böyle. Seni yavrusunu düşünmeyen adamı sen hiç düşünme yok o duyar bu şunu konuşur. Sen elalemin ne diyeceğine bakarak bu sıkıntıyı üstünde taşıma. Kim ne derse desin şu durumundan daha mı kötü? Bunları yapan adam senin kocam, daha 1yıllık evli masum bi bebeği olacak. Hala bunları yapabilecek kadar karaktersizse dersini almalı. Öyle yok susayım rezil olmasın olay büyümesin diye uğraşma. O zaman bu edepsiz bu yaptığını sürekli yapar nasıl olsa karım fazla büyütmüyo diye.. Sen bilirsin ama susma.

onun olduguna emınım nerden mi? onun kız arkadslarını kım bılecek tesadufen onları kaydetmıs olmazlar,artı en sevdiği sözler bolumunde gercekten en sevdıgı sozler yazıyor yanı profili tutuyor canım emınım ben ıddıa edemez ben degılım dıye

anladım canım yaaa ne bilim belki
yanlışlık olmuştur falan dedim ama
yok belli kesin eşin karar senin canım
ya şimdi hemen konuşucaksın ki
bana göre en doğrusu bu
yada eltilerinin gitmesini bekliceksin
çok zor bir durum allah yardımcın olsun

suna emınımsabretmeye calısacagım ..ha olmadı dayanamadım hesabını dısarıda kımse yokken sorarım cunku baskaları olunca yanımızda tartısamayız bıle araya gırmeye calısacaklar kı bunu ıstemıyorum onunda benımde dayanacagım kımse olmamalı yanımda tek sorunum dısarıda sormasına sorayım ama sonrası ..sonrasıııııııııı .....

öncelikle cok üzüldüm durumuna :teselli:
iste senin de dedigin gibi ya sonrasi?
yani biseyler yapman lazim burnu sürtmesi lazim
eger ölümüne pisman etmessen dahasinida yapar
annene gitsen bikac haftaligina
beyfendide abisinle yengesine hizmet etsin
bu olayi büyütmessen adam pisman filan olmaz

sonrası ever en önemli yeride burası sonrasıda sana bağlı
herkesin yapısı farklı ama burnunu çok iyi sürtmen lazım
eşinin çok ağır şekilde cezalandır annene git uzun bir
süre dönme eve yoksa eşin daha kötüsünü yapar ilerde
aldatmaya kadar gider ama hiç olan oldu senin güvenini kaybetti
bir kere

Bence de misafirler varken asla konuşma ağızların laf verme hem rahat kavga edemezsin onlar gidince, zindan et ona herşeyi, korkut onu ,bebeği aldırmak ve boşanmakla

Son düzenleme:

eşin polis, sen öğretmensin, yeni evlisin, hamilesin, eşin sürekli seni sevdiğini söylüyor akannehir
Eee bu aynı biziz. eyvahedigeldismile

Valla çok sabırlısın.
Ben elti falan dinlemez odaya çeker, sessizce ama gayet net birşekilde alırdım ifadesini, devamının ve daha şiddetlisinin de 1 hafta sonra olduğunu bildirirdim.

Hayretlik bir durum baska kadınlarla evli bir erkegin ne isi olabilir?
Böylelerini Allah bildigi gibi yapsın ..klava:

Bu erkek milleti ne kadar uçkur düşkünü yaa. Valla insanı deli ederler. 1 yılda sıkılmış mı . Ne çabuk. Bir de baba olacak,utanmaz klava:
Bence sabırlı ol birkaç gün takip et canım. Sonra çeker kenara alırsın birbir ifadesini. Hemen patlarsan, bir kulp takıp gönlünü almaya çalışır. Ama sonra başka şekilde başka şifreyle yeniden yapabilir. O zaman daha çok üzülürsün. Bu şekilde bir ömür boyu evlilik nasıl yürütülür bilemiyorum canım yaa. Çok zor işin valla

burnu sürtene kadar bırak çek git..o gelsin yalvarsın seninle konuşmak için..eltini düşünecek durumda mısın hala ben bu sabırlara hayran kalıyorum ciddi manada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…