peki canım eminmisin eşinin olduğuna hani belki sandığındışarda konusmak kolay konusurum...peki ya sonrası bir şey yok gibi eve mi dönelim misafirlerede bir şey olmamaış gibi mi davranayım ,evet suan davranıyorum ama esım konuyu bılmıyor dıye ,o bildikten sonra ona hıc bır sy yok gıbı davranıp konusamam ki....
RABBİM hiç birinizeboyle bır olay gostermesım ..ınanın suan bıle ağlamaktan artık gozlerım sıstı zaten hamılelıgımden dolayı su aralar kendımı kotu hıssedıyordum daha bı duygusalım galıba bırde boyle bır seyı ogrenınce napacagımı sasırdım kaldım evet kendımı tutuyorum cunku daha fazla velveleye vermek ıstemıyorum bu sefer sorun ıkımız arasında olmaktan cıkıp aıle sorununada gececek bu bana suan ıcın cok agırrrrr
normalde evde gırmıyor esım polis bı gece bı gunduz oyle calısıyor kımbılır nerlerde konusuyor... benım olayı bulmam cok entresandır.....bir evde pcde gezınıyordum bı kereye mahsus gırılmıs hanı bır paylasım sıtesı f..k orada adresı kalmıs bende kuzenlerım yada kardeslerımden bırneaıt bır adresdır dedım umursmadım hıccc...ama dun aklıma nedense geldı dur dedım bı bakayım suan adresı gırdım sıfre olarak bır kod salladım ve tuttu halen hayret edıyorum cok kolay oldu bulmam sıteye gırdıgı saatler evde olmadıgı satler .
dışarda konusmak kolay konusurum...peki ya sonrası bir şey yok gibi eve mi dönelim misafirlerede bir şey olmamaış gibi mi davranayım ,evet suan davranıyorum ama esım konuyu bılmıyor dıye ,o bildikten sonra ona hıc bır sy yok gıbı davranıp konusamam ki....
Eltileriymis misafirler.. neolcakki
peki canım eminmisin eşinin olduğuna hani belki sandığın
gibi kuzanlar yada evdeki misafirler girmiş olabilirmi
ayy ne bilim bende hani adamın günahını almayalım diyorum ama
off kafam karıştı benimde yaa
anladım canım yaaa ne bilim belkionun olduguna emınım nerden mi? onun kız arkadslarını kım bılecek tesadufen onları kaydetmıs olmazlar,artı en sevdiği sözler bolumunde gercekten en sevdıgı sozler yazıyor yanı profili tutuyor canım emınım ben ıddıa edemez ben degılım dıye
suna emınımsabretmeye calısacagım ..ha olmadı dayanamadım hesabını dısarıda kımse yokken sorarım cunku baskaları olunca yanımızda tartısamayız bıle araya gırmeye calısacaklar kı bunu ıstemıyorum onunda benımde dayanacagım kımse olmamalı yanımda tek sorunum dısarıda sormasına sorayım ama sonrası ..sonrasıııııııııı .....
sonrası ever en önemli yeride burası sonrasıda sana bağlısuna emınımsabretmeye calısacagım ..ha olmadı dayanamadım hesabını dısarıda kımse yokken sorarım cunku baskaları olunca yanımızda tartısamayız bıle araya gırmeye calısacaklar kı bunu ıstemıyorum onunda benımde dayanacagım kımse olmamalı yanımda tek sorunum dısarıda sormasına sorayım ama sonrası ..sonrasıııııııııı .....
öncelikle cok üzüldüm durumuna :teselli:
iste senin de dedigin gibi ya sonrasi?
yani biseyler yapman lazim burnu sürtmesi lazim
eger ölümüne pisman etmessen dahasinida yapar
annene gitsen bikac haftaligina
beyfendide abisinle yengesine hizmet etsin
bu olayi büyütmessen adam pisman filan olmaz[/Q
bilemiyorum abısı yok suanda sadece eltım ve kızı var onları tek basına bırakırsam cok ayıp olur ,esimin hatasını baskalarına cektırememki,
normalde evde gırmıyor esım polis bı gece bı gunduz oyle calısıyor kımbılır nerlerde konusuyor... benım olayı bulmam cok entresandır.....bir evde pcde gezınıyordum bı kereye mahsus gırılmıs hanı bır paylasım sıtesı f..k orada adresı kalmıs bende kuzenlerım yada kardeslerımden bırneaıt bır adresdır dedım umursmadım hıccc...ama dun aklıma nedense geldı dur dedım bı bakayım suan adresı gırdım sıfre olarak bır kod salladım ve tuttu halen hayret edıyorum cok kolay oldu bulmam sıteye gırdıgı saatler evde olmadıgı satler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?