herkezın esı boyle bır sey yapack dıye bır sey yok...inşallah sizin eşleriniz sizi benim gibi hayal kırıklığına uğratmazlar..herşeyi geçiyorumda hani beklemiyorum ya .erkez yapsabenim eşim yapmaz ,onun gözü benden başkasını görmez diyorum ( ki evdeki tavırlarını konusmalarını dusununce boytel olduguna karar veriyorum) bir anda bütün savunduğum tezlerim alt üst oluyor olay güzellikmi çirkinlikmi desem ben kendıme cok bakan bırıyım heyecanımızı yırırmemek ıcın devamlı yenılıkler yapan bırıyım 1 senelık evlıyız bır kavgamızın dısında buyuk kavgamız olmadı,eve hep huzurlşu gırdı gulerek cıktı .....sımdı ıse bu yasadıklarımı haketmedım işte bu benı kahredıyor ....
haklısın canım hemde çokk senin çok fazla bir şeyherkezın esı boyle bır sey yapack dıye bır sey yok...inşallah sizin eşleriniz sizi benim gibi hayal kırıklığına uğratmazlar..herşeyi geçiyorumda hani beklemiyorum ya .erkez yapsabenim eşim yapmaz ,onun gözü benden başkasını görmez diyorum ( ki evdeki tavırlarını konusmalarını dusununce boytel olduguna karar veriyorum) bir anda bütün savunduğum tezlerim alt üst oluyor olay güzellikmi çirkinlikmi desem ben kendıme cok bakan bırıyım heyecanımızı yırırmemek ıcın devamlı yenılıkler yapan bırıyım 1 senelık evlıyız bır kavgamızın dısında buyuk kavgamız olmadı,eve hep huzurlşu gırdı gulerek cıktı .....sımdı ıse bu yasadıklarımı haketmedım işte bu benı kahredıyor ....
canım bence hemen tartışma hem hamilsin çok sinirlenmemen gerek neden yaptığını sor medeni bir insan gibi al karşına konuş bir çok evli erkek bunu yapıyor ne zevk alırlar bilmem eşinin senin reelde aldattığını düşünmüyorum
canım bence hemen tartışma hem hamilsin çok sinirlenmemen gerek neden yaptığını sor medeni bir insan gibi al karşına konuş bir çok evli erkek bunu yapıyor ne zevk alırlar bilmem eşinin senin reelde aldattığını düşünmüyorum
Ben aldatmanın reeli sanalı olmadığını düşünenlerdenim
sanal aldatmada reelin ön hazırlığıdır işte. Eltinlerin gitmesini bekleyerek kahrolman bu durumunda sizin için büyük haksızlık. Alın eşiniziçıkın dışarı net tavrınızı belirterek konuşun. 2 dakika kapının önüne inseniz bile yeter..
kadın eşine ait bir face adresi bulmuş eşinin ve eski kız arkadaşlarınınBen ce ortada yanlis bir anlasilma var. Sabret guzelim . hatta misafirler gidene kadar dusunmeme ye calis . Hamilesin bebegini dusun , Hatta sana tavsiyem buradaki yorumlarin cogunu okuma .. Isi cozene kadar cik bu siteden :))
kadın eşine ait bir face adresi bulmuş eşinin ve eski kız arkadaşlarının
msj ları var siz ortada yanlış anlaşılma var diyosunuz her kes istediği
yorumu yapar siz dünkü başka bir üyenin konusuyla karıştırdınız sanırım inanmayabilirsiniz ama burdaki yorum yapanlarıda küçük göremezsiniz
herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil neyse sizinle laf yarışına girmeye hiç niyetim yok buyrun istediğiniz yorumu yapınEf evet ben de sizin gibi istedigim yorumu yapiyorum ..Yorum yapanlari kucuk gordugumu nerden cikardiniz anlamadim ... O bahsettiginiz konuyla karistirmadim ... Ben sadece yapilan yorumlar da biraz daha hassas olunmasindan yanayim . Arkadasimiz hamile herseyi kafasinda buyutup sorun haline getiriyor olabilir ...Hem de o bahsettiginiz konuda da bayani hemen bosadiniz adamin donuna kadar aldiniz . Hatta kadin sakin davraniyor diye soylemediginiz laf kalmadi . Ama sonucu hep birlikte gorduk .. onun icin biraz daha dikkatli yazmakta fayda var .....
hepinize çok teşekkür ediyorum ,tabiiki herkez kendine has düşüncelerini yazacak ....emin olup olmamak konusuna gelınce adresin ona ait olduguna kesınlıkle eminim ,şekke olmasaydım...ama bu eve hıc arkadsı gelıp oturum acmadı...veonun eskı kız arkadslarını kım napsınnnn ....kiii bilende yok onları benım dısımda .....ALLAH yardım etsın ve bana dayanma gucu versın ona bunu acıklayamamak içimde buyusede yanlız kalmayı bekleyecegım kavgamıza kımseyı ortak etmeyı dusunmuyorum ....
hepiniz sagolun derdimi derdiniz yaptınız
canımm sen senin için nezaman uygunsa o zaman konuşhepinize çok teşekkür ediyorum ,tabiiki herkez kendine has düşüncelerini yazacak ....emin olup olmamak konusuna gelınce adresin ona ait olduguna kesınlıkle eminim ,şekke olmasaydım...ama bu eve hıc arkadsı gelıp oturum acmadı...veonun eskı kız arkadslarını kım napsınnnn ....kiii bilende yok onları benım dısımda .....ALLAH yardım etsın ve bana dayanma gucu versın ona bunu acıklayamamak içimde buyusede yanlız kalmayı bekleyecegım kavgamıza kımseyı ortak etmeyı dusunmuyorum ....
herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil neyse sizinle laf yarışına girmeye hiç niyetim yok buyrun istediğiniz yorumu yapın
hepinize çok teşekkür ediyorum ,tabiiki herkez kendine has düşüncelerini yazacak ....emin olup olmamak konusuna gelınce adresin ona ait olduguna kesınlıkle eminim ,şekke olmasaydım...ama bu eve hıc arkadsı gelıp oturum acmadı...veonun eskı kız arkadslarını kım napsınnnn ....kiii bilende yok onları benım dısımda .....ALLAH yardım etsın ve bana dayanma gucu versın ona bunu acıklayamamak içimde buyusede yanlız kalmayı bekleyecegım kavgamıza kımseyı ortak etmeyı dusunmuyorum ....
normalde evde gırmıyor esım polis bı gece bı gunduz oyle calısıyor kımbılır nerlerde konusuyor... benım olayı bulmam cok entresandır.....bir evde pcde gezınıyordum bı kereye mahsus gırılmıs hanı bır paylasım sıtesı f..k orada adresı kalmıs bende kuzenlerım yada kardeslerımden bırneaıt bır adresdır dedım umursmadım hıccc...ama dun aklıma nedense geldı dur dedım bı bakayım suan adresı gırdım sıfre olarak bır kod salladım ve tuttu halen hayret edıyorum cok kolay oldu bulmam sıteye gırdıgı saatler evde olmadıgı satler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?