Lütfen yardımcı olun...

eltinler gidince konuş sen arkadaşım
yoksa eşin yüz bulucak diyorum
nasılsa gidemedi dicek
gönlünü alacakkkkkkkkkkkk

igrenc seymis resmen ya, midem bulandi vallahi.
Hic mi Allah korkusu yok bu adamin? Hicmi serefi ve haysiyeti yok bu adamin?
Yakinda baba olacak,hicmi merhameti yok?
Insan evlendigi, bir ömür boyu yastigini paylasacagi insana bunu yaparmi?Allah yardimcin olsun sana ve bebegine. Misafir gider gitmez, acik ve net konus bakalim neymis derdi?
Hani tabiki insan yeri gelir arkadaslariyla sohbet edebilir bu bayanda erkekde olabilir ama bebegimli falan sohbetler biraz asiriya kacmis.

Offf...
Tepeden tırnağa gerildim yine...
Adam polis bir de, ıyyy alsanaalsanasmile
Sen baksana işine gücüne, hayret bir şey ya...
12/24 çalışıyor, karakolda falan mı arkadaşım eşin işteyken nasıl rahat giriyormuş pc ye alsanaalsanasmile
Çok moralim bozuldu ya...
Yetti artık bu erkek milleti...
Nazını çek, kaprisini çek, sonra da :mymeka:

Allah yardımcınız olsun arkadaşım, elbette ki eşinizle konuşacaksınız ha bu gün ha yarın ama sonuç neyi değiştirecek ki...
Çok üzüldüm :teselli:

eltinlere hiiç bişe belli etme...
daha sonrasında onların gözünde hep aldatılan sevilmeyen kadın olarak kalacaksın..
kocan iyi bi dayağı haketmiş ama.
şöyle ıslak sopayla orasına orasına....
görsün bebeğimi canımı cicimi....

bence de biraz sabret eltinler gitsin çok zor ama sonuçta terketmeyi filan düşünmediğine göre kimse bişey bilmesin daha iyi...eltinler gidince sen yeni görmüş gibi yap çünkü bu kadar sabrettiyse yine sabreder g,b, de bi duyguya kapılabilir canım ona da dikkat et

ne insanlar var ya Allah akıl fikir versin...
Allah bilir sizde çok güzelsinizdr kendi ayakları üzerinde durabilen bi insansnzdr üstelik eşininde her dedğini yapan saygılı sevgili bi eşsnzdr ama sonuç herşeye ragmen ADALTILMAK...

çevikkuvvette canım ama subeye falan ugruyorlar bazen ve orada pc var buyuk ıhtımal ordan gırıyor ....sonuc ne degıstırır ınan bende bılmıyorum bıldıgım tek sey onu gormek ıstemedıgım evet sevıyorum ama ofkem cok bıttı desem bosansam ...ya bebegım o ne olacak onu aldırmak gıbı bır sey yapmakda ıstemıyorum ama ofkeme yenılırsem dıyede cok korkuyorummmm...

sakın aldırma onun canını sen vermedin ki sen alasın Allah herşeyi kararlamıştır ve kimseye taşıyamayacağı yükü vermez

Ah canım ya :teselli:
Adam çevikte bir de öyle mi?
Nasıl vakti kalıyor böyle şeylere anlamıyorum, polis adamsın, zaten yoğunsun, insan eve gider mis gibi eşiyle ilgilenir ki yeni evlisiniz daha...

Aslına bakarsan ne desem acını hafifletemem biliyorum sadece sizi anladığımı ve üzüldüğümü söyleyebilirim...
İnsan böyle zamanlarda sırtını sıvazlayacak bir dost eli arar çare olamasa da... :teselli:

Allah yardımcınız olsun tekrar...
Dediğiniz gibi konuşursunuz ama açıklaması mantıklı olur ya da olmaz sonuçta eminsiniz adresin ona ait olduğuna...
Affedersiniz affetmezsiniz o da ayrı bir konu ama gerçek şu ki eşiniz yıllar geçse de ruhunuzda kapanmaz yaralar açtı...
Of ki ne of...

artık erkeklere hiç güvenmiyorum allah şaşırtmasın diyorum sadece yoksa ben öğrenirsem fena şaşırtırım daaklinialirimsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
anam tanrım! :1shok:
kızıııım ben de hamileyim ve benim kocam da aynen böle bilmiyorumkismile
yoksa o da mı ?? akannehir
azını yüzünü çift şeritli otobana çeviririm valla alsanaalsanasmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis çift şeritli otoban yerimseniben süper

aynen benım başıam gelecek öle bişeyy" aboww aneyyy wışş" yani adamın haline.
heyecan arıyorsa gıtsin komikazeye binsin gondol falan takılsın heyecan mı yok beaaaaklava:

Hay şeyi elinde kalasıcalar, mausu yani...
Bir insan mutlu, huzurlu bir evlilik kurmuşken ve bir bebek bekliyorken nasıl aklı bunlara çalışır.
Nasıl olurda gözü dışarıda olur, hayırmı gelir o kevaşelerden.
evde misafir varken sesini çıkarma kimsenin ağzına laf verme söylemesi kolay dayanması zor biliyorum ama ne olur dayan.
Bu arada hiç bir şey yokmuş gibide davranma tavrını belli et kuyruğu sıkışsın birazcık anlasın ters bir durum olduğunu.
Misafirler gittikten sonra aç bilgisayarı göster, açıkla bunları bana de, tabi ne açıklayacaksa artık.
Bu arada daha önceden sayfayı yazdır eğer yazdırma imkanın yoksada klavyedeki "Prt Scr SysRq"tuşuyla
ekranda görünen alanı kopyalayıp bir paint dosyasına yapıştır ve bunu tüm mesajların bulunduğu sayfalara uygula
Zira eşin bu sürede o mesajları silmiş üyeliğini iptal etmiş olabilir ve senin elinde kanıtın olmaz.
Bu sebepten ötürü ben boşanılması taraftarı değilim ama burnu sürtmeli.
Güzel bir tartışmadan sonra eşine onun ne seni ne bu evliliği nede bebeğinizi hak etmediğini ve
yalnız kalmak istediğini söyleyerek evden gönderebilirsin.
Bu süre içindede taviz verme, elbet affet ama iyice pişman olduğundan emin olduktan sonra.
Sakın sen evini terk etme, eğer sen terk edip tekarar dönersen yüz bulur kanaatimce.
Allah kolaylık versin, doğru yoldan kimseyi şaşırtmasın.
bu arada kermit seni tekrar sahalarda görmek güzel.

sadik erkek varmi gercekten süphe etmeye basladim
allah yardimcin olsun
alın bendende o kadar böyle konuları okuyunca
inanın kendi eşimden bile şüpheleniyorum bazen
daha 1 senelik evlisin eşin hamile ne işin olur böyle
pis işlerle allahım yaaa

herkezın esı boyle bır sey yapack dıye bır sey yok...inşallah sizin eşleriniz sizi benim gibi hayal kırıklığına uğratmazlar..herşeyi geçiyorumda hani beklemiyorum ya .erkez yapsabenim eşim yapmaz ,onun gözü benden başkasını görmez diyorum ( ki evdeki tavırlarını konusmalarını dusununce boytel olduguna karar veriyorum) bir anda bütün savunduğum tezlerim alt üst oluyor olay güzellikmi çirkinlikmi desem ben kendıme cok bakan bırıyım heyecanımızı yırırmemek ıcın devamlı yenılıkler yapan bırıyım 1 senelık evlıyız bır kavgamızın dısında buyuk kavgamız olmadı,eve hep huzurlşu gırdı gulerek cıktı .....sımdı ıse bu yasadıklarımı haketmedım işte bu benı kahredıyor ....

Bir laf vardır, Rabbim çirkin bahtı versin diye
Bu işler güzelllikle çirkinlikle alakalı değil, herifin sütü bozuksa olay bitmiştir.
Hatayı yada eksikliği kendinizde aramayın bu tamamen onun kansızlığından.

canım bence hemen tartışma hem hamilsin çok sinirlenmemen gerek neden yaptığını sor medeni bir insan gibi al karşına konuş bir çok evli erkek bunu yapıyor ne zevk alırlar bilmem eşinin senin reelde aldattığını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…