Offf...
Tepeden tırnağa gerildim yine...
Adam polis bir de, ıyyy alsanaalsanasmile
Sen baksana işine gücüne, hayret bir şey ya...
12/24 çalışıyor, karakolda falan mı arkadaşım eşin işteyken nasıl rahat giriyormuş pc ye alsanaalsanasmile
Çok moralim bozuldu ya...
Yetti artık bu erkek milleti...
Nazını çek, kaprisini çek, sonra da :mymeka:
Allah yardımcınız olsun arkadaşım, elbette ki eşinizle konuşacaksınız ha bu gün ha yarın ama sonuç neyi değiştirecek ki...
Çok üzüldüm :teselli:
çevikkuvvette canım ama subeye falan ugruyorlar bazen ve orada pc var buyuk ıhtımal ordan gırıyor ....sonuc ne degıstırır ınan bende bılmıyorum bıldıgım tek sey onu gormek ıstemedıgım evet sevıyorum ama ofkem cok bıttı desem bosansam ...ya bebegım o ne olacak onu aldırmak gıbı bır sey yapmakda ıstemıyorum ama ofkeme yenılırsem dıyede cok korkuyorummmm...
anam tanrım! :1shok:
kızıııım ben de hamileyim ve benim kocam da aynen böle bilmiyorumkismile
yoksa o da mı ?? akannehir
azını yüzünü çift şeritli otobana çeviririm valla alsanaalsanasmile
bekleme, zaten hamilesin için içini yer bu da yanlız sana değil bebeğine zarar verir
bi akşam bahaneyle dışarı çıkın
bi arkadaşım hastalanmış hastanede yatıyormuş ziyarete gitmemiz lazım falan gibi bahane uydur
al eşini git sakin bi yere sonrasında ağzını yüzünü kır deyyusunalsanaalsanasmile
gözdağı ver biraz
bebeği aldırıp boşanıcam de ki tutuşsun ahlaksız herif
ama tabi sakın böyle bişiye yeltenme, o yavrucağın sucu günahı yok
alın bendende o kadar böyle konuları okuyuncasadik erkek varmi gercekten süphe etmeye basladim
allah yardimcin olsun
Bir laf vardır, Rabbim çirkin bahtı versin diyeherkezın esı boyle bır sey yapack dıye bır sey yok...inşallah sizin eşleriniz sizi benim gibi hayal kırıklığına uğratmazlar..herşeyi geçiyorumda hani beklemiyorum ya .erkez yapsabenim eşim yapmaz ,onun gözü benden başkasını görmez diyorum ( ki evdeki tavırlarını konusmalarını dusununce boytel olduguna karar veriyorum) bir anda bütün savunduğum tezlerim alt üst oluyor olay güzellikmi çirkinlikmi desem ben kendıme cok bakan bırıyım heyecanımızı yırırmemek ıcın devamlı yenılıkler yapan bırıyım 1 senelık evlıyız bır kavgamızın dısında buyuk kavgamız olmadı,eve hep huzurlşu gırdı gulerek cıktı .....sımdı ıse bu yasadıklarımı haketmedım işte bu benı kahredıyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?