lütfen yardımcı olun :(

Geçen sene en yakın arkadaşımın evli biriyle iliişkisi vardı ve bağlarımı kopardım uzaklaştım ondan.Tek kelime konuşmadım bile.Sonra bi baktım aynı duruma düşmüşüm.arayıp özür diledim.üniversiteden bi arkadaşının da onu önce kınadığını sonra aynı duruma düştüğünü söyledi ve affetti beni.Kesinlikle ve kesinlikle kınadığınız şeyi yaşamadan ölmüyorsunuz artık buna inanıyorum.Ve evet dediğiniz gibi asla yapmam dediğim bişeyi yaptım.hatta bir çok şeyi.utanmadım da diyemem ama sevgiden gözüm o kadar kördü ki,bi kişinin varlığı beni o kadar çok mutlu ediyodu ki başka bişey düşünemedim.hepimize böyle hissettiren birileri olmuştur doğru veya yanlış.kimseyi de yargıladığı için suçlayamam yaşamadan anlaşılacak bi durum asla asla değil.kimseye göstermesin Allah.Ve artık tek sığınağım o.burdaki bir çok kişiye ragmen içimin temizliğinden ben eminim ve Allah şahidim.bu yüzden rahatım diyorum.masum birini üzmenin acısını,pişmanlığını fazlasıyla yaşadım.üzülmemem gerektiği halde sevdiğim adamı üzdüğüm için ayrıca kahroldum.Allah herkesi böyle bekarlardan da uzak tutsun inşallah.güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Acıyı gidermek mi istiyorsun?
Aynı oyunu kullanarak, yeni birini bul.
Senin acın böyle geçer.

daha önce sen çok denemişsin sanırım ama çivi çiviyi söker mantığı benlik değil.nacizane yorumların için teşekkür ederim.saçma fikirlerin sende kalsın lütfen.iyi akşamlar.

rica ederim,zaten kadına doğruları anlatmanda vicdanlık bir durum yok
o meziyetsiz adamın haltlarını dökmüşsün.ortaya

ama lütfen bundan sonra güçlü ol aşkından ölsen bile yanlış ilişkilere girme
sonucu ne olursa olsun kimseye kendini kullandırtma

ama hatalısın bunu bil kardeşim,o adamla evli oldugunu bilmene ragmen ilişki kurduğun için hatalısın
zaten sende farkındasın

insanoğlu beşer şaşar hayatta insanın başına herşey gelir,önemli olan hatanı yanlışını bulup onları bir daha asla tekrar etmemektir,

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer bi adam sevginin ölçütüne bakarak hak edilseydi evet onu hak ediyordum.Ama bu yaşananlardan sonra farkettim ki o adam hiç bi iyiliğe layık değil.Ve gücendiğim şey ilk olacağını bile bile seviyorum deyip beni kullanıp atması.başkasına gitmesi falan değil.yük ağır ama kendim aşabilirim olmazsa bi psikologla görüşmek benim için en iyisi olacak.dediğin gibi çok ağır bir yük çünkü.teşekkür ederim canım

okuduktan sonraki tek yorumum EDEN BULUR. çare yok namaz kılın tövbe edin derım ben en azndn ıcınız ferahlar allaha sıgınmak yeeterlı.

en büyük hata kendini kullandırtmakmış onu anladım.hatamın farkındayım fazlasıyla.keşke en başından görebilseydim sonunu asla bu yola girmezdim.inşallah benim başıma gelen başkasının başına gelmez.

başından yanlış başlayan bir işin doğru sonlanması çok zor.aşk acısı kötüdür ama enazından içini daha fazla hata yapmıyorum diyerek rahatlamalısın.herşeyin ilacı zaman ve hatandan ders almalısın (

e artık biliyosun ona göre önüne bak,yeni bir sayfa aç kendine
tövbe et unut o adamıda yaşadıklarınıda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…