lütfen yardımcı olun :(

Takındığınız tavır.

Ne yapmamı bekliyorsunuz? Siz böyle bi acı yaşasanız geçirmek için ne yaparsınız dedim saatlerdir yargılama kınama peşinde olan insanlara yine de kendimi ifade etmeye çalışıyorum.Biri neyin ahı diyor kendi yaşasa mahvolur bekar biriyle de olsa öbürü evleneceğim adamın derdinde.Ben bugünden bahsediyorum gelecekten değil.Zaten canım acıyor ki iyileşmek için yardım istedim.İlerde evliliğimde ... falan filan.Gerek yok böyle şeylere.Ben hayatımı bi düzene sokmak istediğim için fikir almak istedim ama taşları elinde beklemiş herkes.Günlük hayatta çevrelerinde hiç yaşanmıyormuş da ilk kez ben yaşıyormuşum gibi.

peki hemen boşanıp gelecek miydi sanıyorsunuz
o kadar kolaydı sanki

ilk yorumumu sadece konu başlığını okuyarak yapmıştım.şimdi bütün sayfaları ve yorumları okudum da,elin evli,çocuklu şerefsiz adamını mutlu etme görevini niye üstlendiğini anlayamadım:44:

yalnızdım.birinin ilgisi,her derdimi dinlemesi yardım etmesi,bana sırlarını anlatması kendini anlatması sonra işin ilerlemesi derken uzak durmaya çalışsam da kendimi bi ilişkinin içinde buldum.İlk zamanlar korktum ama sonra çok sevdim ve engel olamadım sevgime.Büyüdükçe büyüdü.O varlığıyla beni mutlu etti ben davranışlarımla onu mutlu etmek istedim.Çünkü aradığının o olduğunu sanıyordum.İyiki girdin hayatıma,iyiki seni buldum demesinden o anlamı çıkardım.Yakınlaşmamızın söz konusu bile olmadığı dönemlerdi bunlar.O yüzden asıl niyetini göremedim.Sonra öyle bi noktaya geldim ki dünya onun etrafında dönüyordu benim için.Hep onu düşünerek hareket ediyordum.Bilmiyorum neden.Ama öyleydi tamamen.

peki hemen boşanıp gelecek miydi sanıyorsunuz
o kadar kolaydı sanki

anlatmak istediğim ondan böyle bişey istemediğim.niyetim bu olsaydı ya boşanır gelirsin birlikte oluruz ya da hayatına devam edersin ben olmam derdim.seçim onun olurdu.ama bu bencillik değil de nedir ortada bi bebek varken? İnsanlığa sığar mı bu? Bence sığmaz.

Gel seninle konuşalım biraz..
Yaşını yazdın mı bilmiyorum, ben 23 üm. Muhtemelen benden büyüksündür, sorun değil..
Biz burada evli, nişanlı, bekar, ilişkisi olan, sözlü kadınlarız.. Hiç biri değilse, annemiz var, evladız.. Hepsinden önce de kadınız..
Buraya adam evliydi ama oldu işte yahu başladık sevdik, modunda mesajlar yazamazsın.. He yazarsın, böyle tepene bineriz..
Dersin hata ettim, eyvallah.. Evli olduğunu bilmiyordum, duydum vs vs. tamam..
Bir insan evli olduğunu bile bile, ilişkiye başlıyorsa onun karakterinde sıkıntı vardır, bence.. Eminim buradaki arkadaşlarım da böyle düşünüyor.
Pişman değilim, vicdan azabım yok bilmemne, biz kadınların kaldırabileceği şeyler değil..
En son artık sana mutluluk dileyen arkadaşıma, olur olur modunda cevaplar yazıyorsun?

Derdin ne?
Vicdan azabın yok.
Pişmanlığın yok.
Mutlu olacağından şüphen yok.
Derdin ne !
Neden konu açtın?
Ne istiyorsun bizden?
Bi halt yemişsin, iğrenç bi halt.
Çanak mı tutalım!
Aferiiiin gel öpeyim mi diyelim?
Ne istiyorsun?
Çık gez, başkasını bul telefondan git onla seviş. Bizi ilgilendiren kısım ne?
Yardım istemiyorsun ki sen. O yok, vicdan yok, aradım pişmanlık yok, öteki kadında sorun yok. Sorun nerde? Sorun senin kendinde, karakterinde..
Daha beter yazdırma bana artık.

bu yorumdan sonra sana denecek bir şey yok.ilk yorumumda demiştim.adamı elinde tutsaydı diye düşünmüşsün adamın karısı için.bu çok açık.

bu yorumdan sonra sana denecek bir şey yok.ilk yorumumda demiştim.adamı elinde tutsaydı diye düşünmüşsün adamın karısı için.bu çok açık.

yanlış.adamı elinde tutsaydı demedim olaya aldatmak olarak bakmıyorum mutluluk arıyodu dedim.arayana sorun bana değil.ben öyle hissettim.kadın için hiç bi zaman hiç bi yorumda bulunmadım.bulunmam da.ben eşimi çok severim seveceğim biriyle evlenirim mutlu olur başkasıyla mutluluk aramasına gerek kalmaz dedim elimde tutmak falan ilgisi yok.Belkide ben ne kadar çok seversem seveyim o da uçkur peşine düşecek sonradan bilemem.hayırlısı derim

canım benim bak ben senden bir kaç yaş küçüğüm
sana kızıyorum çünkü ben artık kadınlarımızın kızlarımızın böyle hüsranlar yaşamasını istemiyorum
sen hatayı en başta yapmışsın bile bile lades demişssin, düşünmen lazımdı evliyken bebeği varken bana gelen benden kime gitmez ki?
insanlık demişsin insanlığa sığmayan çok şey yaşanmış zaten
kim bilir o kadın belki kocasina en ihtiyacı olduğu zaman adam senin yanındaydı kim bilir bu sığar mı canım sence insanlığa

esas soruna gelirsek önce sen neye kırıldığını gücendiğini iyi analiz et
seninki aşk değil kandırılmak hiç değil sadece ben bunu haketmedim diyorsun, esasında o adamı hakkettiğini düşünüyorsun ondan bu sitemler
derdini iyi bil ki ona göre kendine bir yol haritası çiz
hatta beni dinlersen psikolojik yardım al
çünkü çok ağır bir yük bu
kendine iyi bak
lütfen duygularınla hareket etme

acılarından kurtulmak istiyorsan ilk önce öz eleştiri yapmalısın
ben de şurda hatalıyım şurda suçluyum diye
ve vicdanınla yüzleş

ve lütfen bi empati yap bakalım kendini adamın karısın yerine koy
sen geleceği meçhul gayrimeşru bir ilişkide aldatılan oldun değil mi?ve çok acı çekiyorum diyorsun,

şimdi bir de o kadını düşün o adama yıllarını vermiş çocuk doğurmuş o kadının yıkımını acısını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tövbe et ve ve kendi yoluna bak artık.sakın geriye dönme.Allah çok dua et.inşallah hayırlı kapılar açılar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 herkes hata yapar ve ne yaşadığını gözlerinle görmeden kimsenin karakterine laf söyleyemezsin.Aynı şey senin de başına gelebilirdi asla desen bile.ve genelde asla dediğin şeyler olur.Vicdan azabı çektim 1 ay kadar önce ama bunu hafifletmek için elimden geleni yaptım.Benim çektiğim azabın yanında bana yaşatılanlar için üzülen olmadı.olayın asıl kahramanı da dahil.iğrenç bi halt dediğin yanlış bi adamı sevmek.kimseyle yatmak gibi hevesim de yok olmadı da zaten.çanak tut da diyen yok yazının altındaki tek cümle bu acıyı geçirmek için ne gibi şeyler yapabilirim dimi? burda beni alkışlayın demedim,çanak tutun demedin,yargılayın da demedim ona bakarsan ?

kadının çok severek evlenmediğini nereden biliyorsun.kocasının şerefsiz olduğunu ne bilsin.o da senin gibi ne umutlarla evlenip çocuk sahibi olmuştur,eminim kadının,adamın sözde mutsuzluğundan haberi bile yoktur.kimbilir karısına o görüşmediğiniz günler boyunca ne vaatler vermiştir.ne güzel diller dökmüştür

Acıyı gidermek mi istiyorsun?
Aynı oyunu kullanarak, yeni birini bul.
Senin acın böyle geçer.

Olur olur merak etmeyin.Ben inanıyorum.evlenmeme de daha var.düşündüğünüz için sağolun :)

Kimse güvenmediği kişiyle evlenmeyi istemez. Herkes inanıp, güvenip, severek evlenir. Kendininde böyle bir ilişki yaşayacağını sanmıyordun dimi. Çok güvenme bu yüzden. Sanmadıkların başına geldi ya hatırlatırım.

ahlak zabıtalığı yapamam.. hakaret edemem iyi hoş olmuş diyemem yadırgayamam çünkü başıma gelmesinden korkarım. hayat bu asla asla demem.
ama arkadaşım bu durumun neresinden tutsak elimizde kalır be..! evli olduğunu biliyormuşsun. bile bile lades demişsin. yaşamışsın bitmiş. hatamı kabullendim diyorsun burda hala insanlara kendini savunuyorsun. herkes hata yapar. benimde hatalarım oldu ama insan hata yaptığında böyle kendini bi yerden haklı çıkarma çabalarına girmez susar en başta.. yardım beklediğin konu ne? burda yada başka bi yerde bu yaptıkların için vicdanını hafifletecek tek bir cümle kurmaz kimse. öyle bir cümlede yok zaten.. ağlayacaksın, üzüleceksin, acısını çekeceksin sonrada zaman her şeyin ilacı geçecek..

Bu okuduğum en güzel yorumlardandı teşekkür ederim öncelikle.Ben kendimi hep eleştiriyorum burda da defalarca eleştirdim yorumlarımda zaten.Hatalı bi ilişkim vardı,benim olmayanı sevdim,yanlışı sevdim.Geleceği meçhuldü fazlasıyla,gerçek olup olmayacağı bile belirsiz hayaller kuruyosunuz sadece.Ve evet böyle bi ilişkide aldatılandan çok kandırılan oldum herkes ne derse desin.Çünkü ben söz verdim mi tutarım dediği için verdiği her söze inandığım bi adam beni aylarca bunlarla kandırıp uyuttu sonra da koydu köşeye gitti.yıkarak gitti hemde.Zor tabiki benim için ayda bi kere yüzünü görüyordum anca.Eşi için inanılmaz bir yıkım tabi ki ama benden öğrenmeseydi belki başkasından çok daha kötü bir şekilde öğrenebilirdi değil mi? Kiminle düşüp kalktığı belli değil artık belki bi hastalık kapıp eşinin de hayatını mahvedecekti bilebilir misiniz? olasılıklar tabiki ama olabilirdi. Canı çok yandı biliyorum ben konuştum dinledim kendimce teselli etmeye bile çalıştım çünkü tamamen düşman değil aynı adamı sevip aynı adamdan zarar görmüş iki insanız.ve sonuçta her gününü birlikte geçirdiği adam.benimki onun acısının yanında hiç kalır belkide.o yüzden vicdan azabı çektim ya zaten.ama artık kapatmaya çalışıyorum bu defteri kendi içimde de.vicdan azabı çekmediğime hayret ediyorlar bu olay olalı nerdeyse üç hafta oldu.eşine doğruyu anlattığım için vicdan azabı duymalı mıyım bilmiyorum bence adam duymalı asıl azabı.varsa tabi eğer vicdanı.ki ona bakarsak onun vicdanı asla susmamalı.kandırdığı insanlar 1 değil 2 değil çünkü.

kişi kınadığı bir şeyi yaşamadan ölmezmiş.
onayladığım bir şey değil ama kınayamam asla.
insanız herşey bizim için,yüce yaradan öyle bir şaşırtır ki ne ahlak ne etik anlayışı kalır geriye.
bir bakmışsın aslaa... dediğin herşeyi yapıvermişsin.
ben bu tür durumlarda erkeği suçlarım erkek karısını aldatmaya utanmıyorsa diğer taraf neden utansın.
gelebilecek yorumlara istinaden evet evliyim bende bir gün kocam beni aldatırsa diğer kadına değil kendi kocama gücenirim
çünkü benim kocam o,beni aldatan o...
konu sahibi arkadaşım,allaha sığınmaktan başka yapabileceğin bir şey yok,yaradan affedicidir emin ol.
ne günahlar işleyip af dileyenler var seninki onlarınkinin yanında bembeyaz kalır.
dua et ve hayatına bak.hata yapma demeyeceğim,insanız hata yapa yapa doğruyu bulacağız ama yapacağın hatalar yaşamını ve başka insanların
hayatını kötü anlamda etkilemez dilerim.
sağlıcakla kal.allah yardımcın olsun.

o kadar dil dökmüş ki kadın affetmiş.çocuk var ayrılmaları kolay değil ama inşallah tekrar aynı şeyleri yapıp üzmez.ki mutluluk peşinde de koşmamış uçkur peşinde koşmuş durulur mu bilinmez ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…