lütfen yardımcı olun :(

kandırılmak size göre ne demek çok merak ettim doğrusu.edebiyat da değil düşündüğümü söylüyorum.saygılar

sen ve o yaratık yaratık,kadının özgüvenini ve hayata olan inancını mavhetmişsiniz

affetti diyorsunda belki mecburiyetten...yoksa kime 2 dakka evli kalmaz öyle yaratıklarla

ömür boyu belini doğrultulamazsın söyliyim...birde vicdanın rahATmış...

diyecek laf yok sana...bencillik pişkinlik diz boyu..

Bence artık konunu kapattır çünkü kk nın tek bir bakış açısı var o da evde ki eş
Haklılar, benimde bir eşim var asla yaşamak istemem böyle şeyler, Allah kimsenin yuvasını bu şekilde sınamasın
Bu tip konularda biraz da ikinci kadını düşünebilmek istiyorum, sonuçta yaşadıklarının ağırlığından dertleşmek isteyerek konuyu açmışsın
Bence işittiğin bu kadar laf yeter, kendini daha fazla hırpalatmanın anlamı yok
Ben yapı olarak biraz daha ılımlı olabilirim, bir başkası daha hırçın olabilir
Yazılanlar seni daha derin bir boşluğa sürükleyebilir, görmüş oldun görüş ve önerileri
Kimse mutsuz olmak için çıkmaz yola, ama karanlıktan mutluluk çıkmaz, ne anlatmak istediğini anladım ama daha fazla çabalamak sadece daha çok incinmeye yarar. Dua et bol bol ve tövbe et, herkesten daha şevkatli ve daha bağışlayıcıdır Yaradan, seninde yaralarını sarar inan

ya eşini aramasaydım bunları söylemeyecektiniz.hadi benden ayrıldı aynı anda iki kızla daha gezip tozuyordu adam.sen böyle bi eşin olsa bilmek istemez misin? kadın bana teşekkür etti doğru olanı yaptın dedi sen onu arama sorma muhattap olma boşver dedi.Düşmanca değil dostça konuştuk ve aynı adamdan zarar görmüş iki bayandık.Hissettiklerini anlattı bana bende rahatlaması için elimden geleni yaptım.Kızdı haklı olarak evet ama sizin göremediğiniz bişeyi gördü.Çıkarımın olmadığını ! Ya da yatıp kalkmadığımı ! Burda fark var.Pişkin de değilim olsam neden haklısınız yanlıştı diyeyim keser atardım dimi.

Kimse adam suçsuz demiyor ki. Adama zaten yorum yapmaya kalksam banlanırım. Ama sen bu yaşadıklarını ömrün boyunca hiç yaşanmamış gibi yapıp unutabilecekmisin? Hayır ! O kadında unutmayacak. Affetmiş olması, kalben unuttuğunu, üzülmediğini, hiçbirşey yaşanmamış gibi mutlu olabileceğini göstermez. Doğru bulmasam da belki içinde bulunduğu şartlar affetmesini gerektirdi. Ben asıl senin biraz geniş çaplı bakmanı öneririm. İşte o zaman kadın nasıl olsa affetti, o yuzden iyidir, vicdan azabı çekmeme gerek kalmadı diye düşünmeyip, olayın tümüne bakıp, ben bu iğrençliği kendime aileme nasıl yakıştırdım, evli bir adama nasıl layık gördüm kendimi, o kadını ne durumlara soktum diye oturur düşünürsün. Neyse neyi nasıl düşünürsen düşün. Sana zorla vicdan azabı çektirecek değilim. İlişkinin en başında vicdanen bir rahatsızlığın yokmuş ki şimdi neyi sorguluyorsam. Bak yoluna, bekar erkek kalmamış gibi evlilere takılma. İradeli ol, vazgeçmeyi bil. Kendinize saygınız olsun ki saygı göresiniz. İnternetten de çok düzgün bir adam bulabileceğini düşünme. Belki çok nadirdir.

Son düzenleme:

Haklılar tabi ki ama düşünemiyorlar.Aradığım için suçluyorlar.Niyetim yuva yıkmakmış alakası bile yok ama anlatamıyorum.Adamın aylardır bana yaşattığı ilk acı mı bu sanki? Benden önceki çıkmadan hayatından benimle konuşmasına devam ediyor.Niyetim bu olsa o zamanlar konuşurdum değil mi hakkım olmadığı halde? Sabrettim hep.Kızı için direndim sustum diyorum ama yok yaşamadan anlamıyor kimse işte.Ben evli olsam kocam birini bulup bırakıyor başkalarının da canını yakıyor olsa bilmek isterdim.Ki eşi de istemiş olacak ki hiç bi olumsuzluk yaşamadık.Benim babam olsa yüzünü görmek istemem ama genel ben bilmek istemezdim ne yaparsa yapsın ben duymayayım mantığıyla bakıyormuş olaya.Ben bu olayı düşünmeden nasıl devam edebilirim,acımı nasıl hafifletebilirim diyerek açtım konuyu ama daha beter oldu haklısınız.

ben zaten konunda tek gördüğüm haklı yanın eşine söylemen..

olay o değil güzelim ...sebep sen olmayacaktın..ve çıkarcısın bencilsin evet

çünkü adamın 10 yıl gerçek yüzünü görmeseydin 10yıl susardın ...

şimdi senin neren saf temiz allahsen? Birde aldatma olarak görmuyormuşsun

çünkü adam evde mutsuzdu sende bulmuş mutluluğu...ama ne güzelki o kirli egonun havası sönmüş..

birde seni evlendiğinde görelim...şüphesi bile seni mavhedecek..

Unutmam mümkün mü sizce? Hem benim canım bu kadar çok yanmış hem bi masumu üzmüşüm nasıl unuturum? Ama özür diledim.Ve yalansız anlattım her şeyi fakir edebiyatı bile yapmadan.Elbet üzülüyordur benim üzüntüm hiç kalır belki yanında ama olanların tek sorumlusuymuşum gibi davranamam.Ayrıca da vicdanım rahat değildi uzak durdum ama o geldi bitirmek istedim ama kaptırmıştım da dedim.Yani vicdanımın sızladığı çok oldu.Evlilerle diye de genellemenize gerek yok ki bu ilk kez başıma gelen bişey ve hoş da değildi.İlişkinin topluma aykırılığından çok yaşanış biçimi için konuşuyorum.Teşekkür ederim

Vay arkadaş bu konudada ayet paylaşılıyor ya pes artık
Ayrıca konu sahibi şu beni kullandı ayaklarını bir bırak ya zaten evli olan adamla birliktelik yaşıyosun senden hevesi geçip ayrılınca kullanılmış oluyorsun birşey sorucam bu adam senden ayrılmasaydı hala şuanda onunla birlikteydin kesin dimi mutlu mesut aşkınızı yaşardınız şeferli adamla

Son düzenleme:
haydan gelmiş huya gitmiş,
seninle eşini aldatan bir adamdan anca böyle meziyetler beklenir zaten

yalnız kusura bakma ama ikinizinde birbirinden eksik bi yanı yok,onun için ben mutluluğu daha çok hak ediyorum diye düşünme hiç
yani bir kadının hemcinsinin yuvasını yıkma vebalinin altına bile isteye girmişsin...

o adam sana yalan.söyleseydi seni kandırsaydı yorumum çok farklı olurdu ama sen bile bile lades olmuşsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanmıyorum.Evleneceğim adamı düzgün seçeceğimden eminim.Hayatta herkes hata yapar.Ve olaya aldatma olarak bakmadım.Yaşanınca görürüz ama güvenilir ve çok sevdiğim biriyle evlenirim.Mutluluk aramasına gerek kalmaz.Teşekkürler

Ahın mı tutucak?
Pardon da bile isteye gidip evli adamla birlikte olmuşsun neyin ahı bu allahaşkına?
Adam hakkında ne kadar kötü düşüncen varsa, seninde o derece suçun var.
Neyse.
Bir replik vardı, uzunca bi zaman makarası yapıldı sosyal medyada.
Aklıma o geldi konunu okuyunca.
Şuydu replik;

"çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı"

o zaman sizce eşiniz sizin yanınızdayken başkalarıyla görüşsün canlarını yaksın yemedği halt kalmasın ama siz öğrenmeyin.söyleyen yuva yıkmış olsun.ben ilişkim olmasaydı da adamın arkadaşı olup eşin bunları yapıyor deseydim de yuva yıkmış olacak mıydım? Yuva yıkma olayı farklı.Benimle ilişkisi var demedim heralde keyifli keyifli.öyle bi niyetim olsa neden bekleyeyim ki aylarca? Yanımdayken neden eşiyle rahat rahat görüşsün diye yanından gideyim kendi kendime ağlayayım sonra ağladığım belli olmasın diye uğraşayım ki? Siz etrafınızda gördüğünüz bu yola girmiş her kadını aynı sanıyorsunuz? Yuvasını yıkmak 10 dakikamı alırdı.Bambaşka şeyler söylerdim kadına dürüstçe konuşmazdım bitirirdim ne varsa aralarında çok mu zor? Ama olaya bakış açınızla benim alakam yok.

umarım...herşeye rağmen huuzurlu ve 'güvene ' dayalı bir evliliğin olur...

çünkü ben hiç sanmıyorum...

Başınıza geldiğinde de aynısını ben size yazarım.Teşekkürler :)

ilk yorumumu sadece konu başlığını okuyarak yapmıştım.şimdi bütün sayfaları ve yorumları okudum da,elin evli,çocuklu şerefsiz adamını mutlu etme görevini niye üstlendiğini anlayamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…