- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi nuripapacium
1 kimse bana ev açmadı 2 ben bana harcadığı her kuruş için onu uyardım istemiyorum dedim.siz beni yanlış kadınlarla karıştırdınız.benim kendi param var kendi evim var çok şükür.güzel bir mesleğim de var elime almaya hazırlandığım.hiç kimsenin parasına puluna muhtaç değilim.ev açtırıp para yiyecek kadar alçak bi kadın da değilim.kimse kimsenin kocasını da elinden almıyor almak istesem eğer neden yanında olduğum zamanlar aramadım eşini düşündünüz mü? Televizyonda gördüğünüz ya da sağda solda duyduğunuz gibi olmuyor bazen olaylar.Ben burda bunca insan ne derse desin yanlış da olsa benim olmayan birini canımı düşünmeden verebilecek kadar çok sevdim.Mağdur değilim asla ama kullanılıp atılmayı da hak etmedim.Çünkü daha önce hiç kimseyi kullanmadım ben.Ve bazı şeyleri evleneceğim adamla yaşamak isterdim hep yani değerlerim vardı ama hepsini kaybettim.sağlığımdan oldum.ilk kez sevip kullanıldım atıldım.hissedemezsiniz ama tarifi yok bu acının.bunu anlayan destek olmuştur.kimse kimsenin kocasını elinden almak istemez.
Bu yorumum sana degil genel bir yazi laca icin ben sana diyecegimi dedim arkadasim hem kizdim sitemimi ettim hemde yapman gerekeni kendi dusuncelerimle ifade ettim o kayegori cok farkli oyle olmadigin asikar zaten..seninki daha farkli bir boyutta sorunlu bir durum..