- 22 Nisan 2016
- 259
- 72
- 48
- 30
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Ben severim mihriban ismini otantik hoş bi isim. Eğer memnun değilsen ekleme yaptırabilirsin. Fakat türkiyede olman gerekiyor. Kendin dava açıyorsun. İstediğin ismi ekletiyorsun. Tüm bufus cüzdanı, ehliyet, pasaport, kredi kartı, banka kartı ve tapu kayıtları değiştirmen gerekiyor.
Neden kendine kusa isim bulup söylememiyorsun yabancılara MİHRİ olabilirmesela.
ordakilere Mihri diye tanit kendini, bizim bir arkadas oyle yapiyordu, guzlede olmustu bence.
birde pesine elif ekeltirsen, yazismalarda uzar gider alasmazliklar.
gayet hoş bir isminiz var bence mihribanım :)
O son dedigini anlamadimkusura bakma turkcem cok iyi degil
gerçekten söylüyorum ismin sanki deniz esintisi gibi kulağa hoş geliyor benceDogruyu soyleyebilirsinizkirilmam ama dogruysa tesekurederim
Canım isim eklermek değiştirrmek artık eskisi gibi Zor deil.öle dava falan açılmıyor.dilekçe falan öle bişeylerle halletti arkadaşım.detaylarda başka bişey var mı bilmiyorım ama zor deil demişti.memnun deilsen kasma hiç değiltir.
ismini soylemen daha dogrusu spelling yapman gereken bir durumda uzun isim bitmek bilmiyor :) sirf bu yuzden esimin soyadini kullanmiyorum halen daha, ekndi ismim yeterince uzun zaten.
o yuzden kisa isim iyidir birde elif ekleyip iyice uzatma bence.
Hm anladimama ben elif ekletsem sadece elifi kullanmak istiyorum yani Mihriban Elif degilde sadece Elif.
Elifmi?Benim de beğendiğim bir isim . .
Evet aynen.elif guzel ve akilda kalacak bir isim ama onca tanidigin insan sana mihriban demeye devam edebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?