Lutfen yardimci olurmusunuz bir turlu karar veremedim :(

Mihribantje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
259
72
48
30
Merhaba arkadaslar.
Ismim Mihriban 19 yasindayim ve aslinda ismimden hic memnun degilim eski bir isim ve bazen mihriban kezban ismi falan diye okuyorum biryerlerde ve gercekten ismimi kafama taktim. Hollandada yasiyorum bazende burdakiler ismimi tellafuz edemiyorlar ve dusunuyorumki acaba ikinci isim mesela Elif ekletsem ve onumu kullansam bundan sonra yoksa zorlukmu cekerim. Sizce ne yapiyim arkadaslar? Karar veremedim. Kendi ismimi Mihriban'imi kullaniyim yoksa kimligime Elif ekletip onumu kullaniyim? Ve sizce Mihriban nasil bir isim

Ben severim mihriban ismini otantik hoş bi isim. Eğer memnun değilsen ekleme yaptırabilirsin. Fakat türkiyede olman gerekiyor. Kendin dava açıyorsun. İstediğin ismi ekletiyorsun. Tüm bufus cüzdanı, ehliyet, pasaport, kredi kartı, banka kartı ve tapu kayıtları değiştirmen gerekiyor.

Neden kendine kusa isim bulup söylememiyorsun yabancılara MİHRİ olabilirmesela.

Bilmiyorum yani Mihri komik gibi yani begenmiyorum. Isim ekletsemde insanlarin alismasi lazim ve insanlarin elistirisinden korkuyorum

Canım isim eklermek değiştirrmek artık eskisi gibi Zor deil.öle dava falan açılmıyor.dilekçe falan öle bişeylerle halletti arkadaşım.detaylarda başka bişey var mı bilmiyorım ama zor deil demişti.memnun deilsen kasma hiç değiltir.

O son dedigini anlamadim kusura bakma turkcem cok iyi degil

ismini soylemen daha dogrusu spelling yapman gereken bir durumda uzun isim bitmek bilmiyor :) sirf bu yuzden esimin soyadini kullanmiyorum halen daha, ekndi ismim yeterince uzun zaten.
o yuzden kisa isim iyidir birde elif ekleyip iyice uzatma bence.

Sorun su; hollandada degistirmek istiyorsan avukat falan tutman lazim cok para odemen gerek ve degistirsem insanlar beni garip bulur diye korkuyorum yani benle dalga gecerler ve alismasi zor

ismini soylemen daha dogrusu spelling yapman gereken bir durumda uzun isim bitmek bilmiyor :) sirf bu yuzden esimin soyadini kullanmiyorum halen daha, ekndi ismim yeterince uzun zaten.
o yuzden kisa isim iyidir birde elif ekleyip iyice uzatma bence.

Hm anladim ama ben elif ekletsem sadece elifi kullanmak istiyorum yani Mihriban Elif degilde sadece Elif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…