- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Annem babam bunu dusunmedi iste malesef.. Ismim cok kotu degilse degistirmem ama karar veremiyorumkiYurt disinda isim konusu proplem oluyor genelde insanlar koyarken yabancilar dalga gecer veye yalnis soylerler diye,secici davraniyorlar ama suda var genelde hepimiz bir takma isim yada ismin kisaltimini soyler,ayrica mihriban cok guzel bir isim
Evet haklisin cok degisik isimler koyuyorlarAyrica mihriban kezban diye okunuyor medemek birde eski isim olsa neolcak benim kizimin ismi serife mesela nevar yani simdikiler sacma sapan isimler koyuyorlar aman degisik olsun diye ben eski isimleri seviryorum
Canim ismin cok guzel inan takmaEvet haklisin cok degisik isimler koyuyorlar
Merhaba arkadaslar.
Ismim Mihriban 19 yasindayim ve aslinda ismimden hic memnun degilim eski bir isim ve bazen mihriban kezban ismi falan diye okuyorum biryerlerde ve gercekten ismimi kafama taktim. Hollandada yasiyorum bazende burdakiler ismimi tellafuz edemiyorlar ve dusunuyorumki acaba ikinci isim mesela Elif ekletsem ve onumu kullansam bundan sonra yoksa zorlukmu cekerim. Sizce ne yapiyim arkadaslar? Karar veremedim. Kendi ismimi Mihriban'imi kullaniyim yoksa kimligime Elif ekletip onumu kullaniyim? Ve sizce Mihriban nasil bir isim
Merhaba arkadaslar.
Ismim Mihriban 19 yasindayim ve aslinda ismimden hic memnun degilim eski bir isim ve bazen mihriban kezban ismi falan diye okuyorum biryerlerde ve gercekten ismimi kafama taktim. Hollandada yasiyorum bazende burdakiler ismimi tellafuz edemiyorlar ve dusunuyorumki acaba ikinci isim mesela Elif ekletsem ve onumu kullansam bundan sonra yoksa zorlukmu cekerim. Sizce ne yapiyim arkadaslar? Karar veremedim. Kendi ismimi Mihriban'imi kullaniyim yoksa kimligime Elif ekletip onumu kullaniyim? Ve sizce Mihriban nasil bir isim
Oncelikle isminiz cok hos diger arkadaslarinda soyledigi gibi Mihri seklinde kisaltarak kullanabilirsiniz.
Bunun icin Elif (kendi isminize eski diyorsunuz Elif de guncel olan aman aman bir isim degil ) ismini de ekleyip daha da uzun karmasik isim yapmak mantikli gelmedi.
Ayrica bunun icin avukat tutmaniza gerek yok. Illa degistirecegim dersenizde Mira, Selin, Lara... falan gibi isimler tercih edin.
Cok sagol cnm, iste ben insanin dediklerini cok kafama takarim ve sorun yaparim malesefmuhtelen h yi okumakta zorlaniyorlar, bosver adin cok guzel takma sen kimseyi.
Mihriban güzel isim,anlamı da güzel.Uzun geliyorrsa Mihri diyebilişiniz.Mihri de güneş demek,yine güzel.
Çok pratik olsun derseniz Miri filan olur.Bana kalırsa azıcık zahmete girsinler.Onların da bize zor gelen isimleri var.Kimse bizim için isim değiştirmiyor:)
Mihriban hoş isin ama yabancılara zor geliyordur.
Ya Mihri ya Mimi diye tanıt kendini.
Alternatif olarak sadece Elif de diyebilirsin.
Tesekurederim..Samimiyetimle soyluyorum mihriban cok asil bir isim geliyor bana..seffaf naif bir insan canlaniyor gozumde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?