Lutfen yardimci olurmusunuz bir turlu karar veremedim :(

Yurt disinda isim konusu proplem oluyor genelde insanlar koyarken yabancilar dalga gecer veye yalnis soylerler diye,secici davraniyorlar ama suda var genelde hepimiz bir takma isim yada ismin kisaltimini soyler,ayrica mihriban cok guzel bir isim

Yurt disinda isim konusu proplem oluyor genelde insanlar koyarken yabancilar dalga gecer veye yalnis soylerler diye,secici davraniyorlar ama suda var genelde hepimiz bir takma isim yada ismin kisaltimini soyler,ayrica mihriban cok guzel bir isim
Annem babam bunu dusunmedi iste malesef.. Ismim cok kotu degilse degistirmem ama karar veremiyorumki

Ayrica mihriban kezban diye okunuyor medemek birde eski isim olsa neolcak benim kizimin ismi serife mesela nevar yani simdikiler sacma sapan isimler koyuyorlar aman degisik olsun diye ben eski isimleri seviryorum

Oncelikle isminiz cok hos diger arkadaslarinda soyledigi gibi Mihri seklinde kisaltarak kullanabilirsiniz.
Bunun icin Elif (kendi isminize eski diyorsunuz Elif de guncel olan aman aman bir isim degil ) ismini de ekleyip daha da uzun karmasik isim yapmak mantikli gelmedi.
Ayrica bunun icin avukat tutmaniza gerek yok. Illa degistirecegim dersenizde Mira, Selin, Lara... falan gibi isimler tercih edin.

muhtelen h yi okumakta zorlaniyorlar, bosver adin cok guzel takma sen kimseyi.

Mihri olarak kisaltmak isterim ama kulaga garip gelmiyormu boyle Mihri

Mihriban güzel isim,anlamı da güzel.Uzun geliyorrsa Mihri diyebilişiniz.Mihri de güneş demek,yine güzel.
Çok pratik olsun derseniz Miri filan olur.Bana kalırsa azıcık zahmete girsinler.Onların da bize zor gelen isimleri var.Kimse bizim için isim değiştirmiyor:)

Evet mihrinin anlami guzelmis :)

Oylama gibi birsey yapalimmi arkadaslar.

Mihriban kalsin degisirme
Elif yap degistir

Merak ediyorum yorumlarinizi

Mihriban hoş isin ama yabancılara zor geliyordur.

Ya Mihri ya Mimi diye tanıt kendini.

Alternatif olarak sadece Elif de diyebilirsin.

Mesela ikinci isim olarak Elif eklettim yakinda yeni okula baslicam, orda Elif kullanmak istiyorum o okulda beni taniyanlarda olucak onlar sizce garip bulmazmi? Benim iki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…