Onu da beni de verecekmiş yemin ederim bilmiyordum ben arkadaşca konusuyordumKocasını versin mahkemeye
Haklisiniz mahkemeye verse bisey olur mu sizceMahkemeye verse bile ne olacak ki ?Aldatmaya bir sebebiyet yoksa verse de bir şey olmaz. Kocasına diş geçiremeyen kadın gelmiş size çemkirmiş.
Ama siz de bundan sonra medeni durumunu bilmediğiniz ve instagramdan tanıdığınız adamlara şüphe ile yaklaşım.
Mahkemeye verse de sonuç elde edemez sadakat yükümlülüğü eşinin var sizin değil . Eşine karşı açabilir. Tabi sizin konuşma iceriklerinjzi de bilmiyorumBir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin
Mahkemeye verse de sonuç elde edemez sadakat yükümlülüğü eşinin var sizin değil . Eşine karşı açabilir. Tabi sizin konuşma iceriklerinjzi de bilmiyorum
[/QUOTEkonusma içeriklerinde onunla benim aramda bisey olamayacagini başka birini sevdiğimi söyledim arkadaşca konuşurum dedim hepsi bu
Ilk defa başıma böyle bisey geliyor o yuzdenZaten arkadaşça konuşuyormuşsunuz niye buraya konu açacak kadar tedirgin oldun ki
Bir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?