Lutfen yardımınıza ihtiyacım var

Kendi kendine atıp tutuyor sizde biraz dikkatli olun derim az şeyden cok sey çıkar. Bende olsam deliririm esimde boyle bisiye denk gelsem ama esimi mahkemeye vermeyi tercih ederim. Kızıda bilemiyorim yani iki taraftan da empati kurdum yanlış anlamayın

Engelleyin gitsin. Açıklamayı da yapmışsınız zaten daha fazlasına gerek yok bence kocasına sahip çıksın çıkamıyorsa boşasın göz dağı vermekle olmuyo bu işler

Arkadaşça edilen sohbet cümleleri bellidir. Korktuğunuz ne tam anlayamadım. Masum sohbetlerse zaten kadın bir şey elde edemez.

Verirse versin sen hakaret etme cevapta verme olan adama olur zaten korkmanı gerektirecek nir durum yok canım

kadına korktuğunu belli etme, sen beni mahkemeye verirsen bende sana iftira davası açarım de...

Mahkemeye vermez muhtemelen korkutmak istedi sizi. Olurda verdi diyelim zaten arkadaşca konuşmuşsunuz kayıtlar vardır elinizde ee evli olduğunuda bilmediğinize göre sizlik bir durum olacağını sanmam.

Her önünüze gelenle konuşmayın bi insan birbirini nerden buluyor ya yıllardır sosyal medya kullanıyorum kimse benimle konuşmiyi

Konuşmalarda ne geçiyordu? İlişki yaşadınız mı ? Versin birşey olmaz evli olduğunu bilmiyordum der geçersiniz

Arkadaşça konuşuyorsan neden korkuyorsun ki? Konuşmalar kayıtlıdır. Hakim bile güler bu duruma. Sana gelene kadar onların daha ne sorunları vardır.

Arkadaşça konuşuyorsan neden korkuyorsun ki? Konuşmalar kayıtlıdır. Hakim bile güler bu duruma. Sana gelene kadar onların daha ne sorunları vardır.
Karısı öyle söyleyince tedirgin oldum mahkemeye verebilir mi beni

Eeeeennn yüksek makamlara basvur de sende kadina

Bu durumunuz aldatma sayılda bile sadece eşine dava açabilir, muhattabı sadece eşidir.
Siz herhangi bir hakaret vs etmediyseniz size dava açamaz.

2. Kadına dava açma olayı eskidendi. Artık sadece eşe dava açılabiliyor.
Cevap verip hakaret falan etmeyin tabii. Hakaret davası açmasın. Engelleyin gitsin.
İnternetten tanıştığınız herkese de güvenmeyin. Adam evli değil psikopat da çıkabilirdi. Bu kadar kolay güvenip özelinizi açmayın kimseye.

Peki siz evli misiniz?
Arkadaşca konuşuyorsanız msjlari gönderin eşine
Tedirginliginizin altında yatan, burda yazmadığınız gerçekler olabilir mi ?

Ben eşin konuştuğu kişinin mahkemeye verilmesi diye bir şey duymadim bu güne kadar. Normal konuşmaktan daha üst aldatmalarda dahi duymadım. Tedirginlik yapacak bi durum yok sakin olun insanlara da temkinli yaklaşın hemen sıkı olmak tanımadığın insanlarla sıkıntılı çünkü

Bence once kendi esini mahkemeye ver de sanirim korkutmak istemiş. Bence arkadasliktan ote bir flört durumunuz var gibi neden sinirlendi ki bu kadar kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…