Verirse versin sen hakaret etme cevapta verme olan adama olur zaten korkmanı gerektirecek nir durum yok canımBir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin
Mahkemede sadece arkadaşız de olsun bitsin.Zaten arkadaşça konuşuyormuşsunuz niye buraya konu açacak kadar tedirgin oldun ki
kadına korktuğunu belli etme, sen beni mahkemeye verirsen bende sana iftira davası açarım de...Bir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin
Dünyanın etrafı kaç km filan bence o tür şeylerBende bunu anlamam, hiç ama hiç arkadaşınız yokmu da instagram da biriyle arkadaşça konuşuyorsunuz? Mesela ne muhabbeti yapıyorsunuz, inanın meraktan soruyorum.
Karısı öyle söyleyince tedirgin oldum mahkemeye verebilir mi beniArkadaşça konuşuyorsan neden korkuyorsun ki? Konuşmalar kayıtlıdır. Hakim bile güler bu duruma. Sana gelene kadar onların daha ne sorunları vardır.
Anlattığınız gibiyse hiç bir şey olmaz.Haklisiniz mahkemeye verse bisey olur mu sizce
Eeeeennn yüksek makamlara basvur de sende kadinaBir süredir intgramdan biriyle konuşuyordum ama kesinlikle arkadaşca konuşuyordum kendisine de söyledim sevgili olmayacağimi adam evliymiş karısı bir sürü hakaret etti bana mahkemeye vereceğini söyledi ama ben adamın evli olduğunu kesinlikle bilmiyordum ne yapmalıyım karısına söylüyorum inanmıyor mahkemeye verir mi sizce ne olur yardım edin
Bisey çıkmaz değil miEeeeennn yüksek makamlara basvur de sende kadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?