boşver ikisiyle de konuşma neden barışmak istiyorsun hepiniz birbirinizin arkanızdan konuşmuşsunuz bence hepiniz suçlusunuz kimsenin kimseye küsmeye hakkı yok bu durumda...
aslında sen özetledin..herkes herkesin arkasından konuşmuş....ama bu küslük yüzünden eşim 1 yaşındaki yeğenini 1 kez görebildi. 6-7 aydır görüşmüyoruz...kızımla eltimin kızı yaşıt, onlarda birbirin, unuttu...görümcem yüzsüz..arada annesiylşe gelir oturur, yer içer....eltime de gider..şu durumda sadece eltimle ben küsüz gibi...ama şuçun çoğu bende..keşke zamanında ses cihazına kaydetseydim...aslında dedikoducu olduğunu gerçek yüzünü tahmin ediyorlardı ama belli etmiyorlardı...
nasıl başlasam bilmiyorum...eltim benden 3 yaş küçük ve benden 2 yıl sonra evlendi...eşimin ailesi kapalı, ben açığım. eltim aynı memleketten, ben yabancıyım..bu yüzden hep ona değer verildi.ben dışlandım horlandım vs.vs. bu arada ben 5 yıllık ünivesite mezunuyum,çalışıyorum filan ,eltim lise mezunu bir ev hanımı..küçümsemiyorum asla...eltim kayınvalidemlere hep şirim görünüp sürekli arkasından atan tutan biriydi...bir konuşmamızda görümcemin gazı ve cinliği yüzünden eltimin benimle paylaştıklarını görümceme anlattım..tabi benim de arkamdan atılıp tutulmuş ama, ben tahmin etmiştim...neyse görümcemde eltime anlatınca, ben oldum kötü kadın...ama bunlarda aralarında benim için konuşuyormuş..ama görümcem hem onu konuşturuyo,hem beni konuşturuyomuş, açıkca politik davrandım dedi zaten..şu an eltim haklı olarak benle konuşmuyor,6 aydır görüşmüyoruz ve ben özür dilemek barışmak istiyorum ne yapayım bilemedim..özür dilesemmi?bir mesaj atsammı?
sen sanıyor musun ki bu yüzden eltini tutuyorlarayrıntı vermekteki tek amacım şuydu: hakettiğim değeri ve önemi görememek, bunu anlatmam çok zor yaşadıklarımdan örnek vermem lazım: örneğin ben başım açık diye dinden,ibadetten anlamazmışım gibi davranılıyordu. haşa ben allah 1 desem..sen anlamazsın.ama eltim evet dese haa.doğru söylüyosun..çünkü imamhatip mezunuydu. dedim ya asla küçümsemk için söyemedim...bu arada politik davraıp 2 yengesini de konuşturup laflarını taşıyan görümcem...ben suçun büyüğünün kendimde olduğunu biliyorumzaten...amaan deyip sussaydım veya hiç o muhabbetlere girmeseydim..bunun için pişman olmasam zaten özür dilesem mi diye topik açmam...benim eltime veya başkasına minnet edecek durumum yok çok şükür sadece, pişmanlı işte...
ayrıntı vermekteki tek amacım şuydu: hakettiğim değeri ve önemi görememek, bunu anlatmam çok zor yaşadıklarımdan örnek vermem lazım: örneğin ben başım açık diye dinden,ibadetten anlamazmışım gibi davranılıyordu. haşa ben allah 1 desem..sen anlamazsın.ama eltim evet dese haa.doğru söylüyosun..çünkü imamhatip mezunuydu. dedim ya asla küçümsemk için söyemedim...bu arada politik davraıp 2 yengesini de konuşturup laflarını taşıyan görümcem...ben suçun büyüğünün kendimde olduğunu biliyorumzaten...amaan deyip sussaydım veya hiç o muhabbetlere girmeseydim..bunun için pişman olmasam zaten özür dilesem mi diye topik açmam...benim eltime veya başkasına minnet edecek durumum yok çok şükür sadece, pişmanlı işte...
ayrıntı vermekteki tek amacım şuydu: hakettiğim değeri ve önemi görememek, bunu anlatmam çok zor yaşadıklarımdan örnek vermem lazım: örneğin ben başım açık diye dinden,ibadetten anlamazmışım gibi davranılıyordu. haşa ben allah 1 desem..sen anlamazsın.ama eltim evet dese haa.doğru söylüyosun..çünkü imamhatip mezunuydu. dedim ya asla küçümsemk için söyemedim...bu arada politik davraıp 2 yengesini de konuşturup laflarını taşıyan görümcem...ben suçun büyüğünün kendimde olduğunu biliyorumzaten...amaan deyip sussaydım veya hiç o muhabbetlere girmeseydim..bunun için pişman olmasam zaten özür dilesem mi diye topik açmam...benim eltime veya başkasına minnet edecek durumum yok çok şükür sadece, pişmanlı işte...
aynen öyle, benim ilk evlendiğimde babamla kayınpeder arası bozulmuştu.ondan baa kinlendi, neler çektirdiğini anlatsam roman olur.kimseyi kötülemek istemiyorum ama eşim bile benim yaşadıklarımdan sonra babasına arkasından ağzıma geleni söylememe bişey demiyor..içimde çok kini var...kayınpederle görüşmüyoruz, büyük oğluyla, eşimiin arasında öyle bir ayrımcılık yaptı ki eşim babamla daha git gel olmaz dedi..kayınpeder eşimin abisine 250 000 tl lik daireyi verdi.eşime de 50 000 lira yı attı önüne. eşim ki babasının sağ kolu gibi amle gibi yıllarca ona hizmet etti. emekli etti...abisi bekar evlerinde yaşadı.sonrada evlendi kapattı kapısını.... şu an zaten kpederle görüşmemiz git gelimiz yok...adam babamla sorun yaşadı, yıllarca sinirini benden çıkardı...beni dövmeye bile kalktı, evinden kovdu sebebi yok....nelerrini yuttum yine de gittim geldim ama eşime yapılan haksızlıktan gördüm ki eşime de benden daha az değer veriyorlarmış...sonuçta : kimseyle samimiyetin iyi bişey olmadığını anladım..keşke herkesle mesafeli olsaydım ama olamadı..anlatamayacağım kadar uzun bir hayat...ama emin olun fedakarlığı ben yaptım.....hamileyeken eşimi askere gönderdim, konuşmadığıız halde ki, beni dövmeye kalkıp ağza alınmayacak küfürler etmişt, buna rağmen eşim istediği için kayınpederlerde kaldım...canımın çektiğini söyleyebileceğim kimse yoktu.. .bebeğim nasıl sağlıklı doğdu Allahın takdiri sadec....sen sanıyor musun ki bu yüzden eltini tutuyorlar
onlar eltinin yapmacık gülümsemesinden, annecim babacım demesinden kaynaklı onu tutuyorlar.
görüntüde gelin iyi mi iyi ..onların dediklerine hee diyor mu diyor ..bitti gitti... (çoğu kv-kp buna bakıyor)
nasıl başlasam bilmiyorum...eltim benden 3 yaş küçük ve benden 2 yıl sonra evlendi...eşimin ailesi kapalı, ben açığım. eltim aynı memleketten, ben yabancıyım..bu yüzden hep ona değer verildi.ben dışlandım horlandım vs.vs. bu arada ben 5 yıllık ünivesite mezunuyum,çalışıyorum filan ,eltim lise mezunu bir ev hanımı..küçümsemiyorum asla...eltim kayınvalidemlere hep şirim görünüp sürekli arkasından atan tutan biriydi...bir konuşmamızda görümcemin gazı ve cinliği yüzünden eltimin benimle paylaştıklarını görümceme anlattım..tabi benim de arkamdan atılıp tutulmuş ama, ben tahmin etmiştim...neyse görümcemde eltime anlatınca, ben oldum kötü kadın...ama bunlarda aralarında benim için konuşuyormuş..ama görümcem hem onu konuşturuyo,hem beni konuşturuyomuş, açıkca politik davrandım dedi zaten..şu an eltim haklı olarak benle konuşmuyor,6 aydır görüşmüyoruz ve ben özür dilemek barışmak istiyorum ne yapayım bilemedim..özür dilesemmi?bir mesaj atsammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?