arkadaşlar ben özgüvenimle çıkıp evet böyle bir hata yaptım,eltimin dedikodularını dinledim, sonrada bir anlık hırsla ,gazla kinle neyse işte onunla konuştum diyorum. şuçumu da kabul ediyorum.ama bazı arkadaşlar sanki ders verir gibi konuşmuş.ben yanlışı doğruyu ayırd edecek kapasitedeyim ama insanoğlu hata yapıyor...bu belki eltimin melek olmadığını ıspatlamak için çabamdı ama şunu bilin ki davranışımın ne kadar kabul edilemez olduğunun farkındayım...ki ben arkadaşlarım bilir, mezara gidecek sırları taşıyabilecek kadar güvenilirim... ama kimse büyük konuşmasın , herkes hata yapabiliyor..
Arkadaşlar yardım diye başlık açıyorsunuz .. Fikir verenlere , büyük konuşma vs. Tuhaf cevaplar yazıyorsunuz . Fikir almaya kapalı olan buradan yardım istemesin . Öle ettim böle ettim bana öle dedi ona böle dedi elti görümçe vs. Bu nasıl bir trajedi sene 2013. Ekonomik özgürlüğü olan eğitimli bayan... Sanki sene 1980 kişi evhamını olay mahali bir köy , dünya nerede ve siz nelerle kafa dolduruyorsunuz .. yazık , durum ne biliyormusunuz 'birey 'olamayan kadın ..
benim yaşadıklarımı sadece köyde yaşayan bir ev hanımı mı yaşar...sen kadınlara hak mı veriyorsun?kadınların birey olmalarını mı savunuyorsun.yoksa böyle şeyler sadece köylü veya ev hanımlarının başına gelir mi demek istiyosun...batırmışsın ortalığı..
. bu arada ben 5 yıllık ünivesite mezunuyum,çalışıyorum filan ,eltim lise mezunu bir ev hanımı..küçümsemiyorum asla
Kucumsemiyorsunuz madem, bunu ne amacla yazdiniz? Egitim durumunuzun konuyla ne ilgisi var?
Hepinizde birbiriniz hakkinda atip tutmussunuz ama sanirim sizin soyledikleriniz daha agir olmus ki ozur dileyip, barismak istiyorsunuz. Hareketlerinize ve sozlerinize dikkat edip,her seye ragmen iyi gecinebilirim, diyorsaniz, dileyin ozrunuzu barisin. Ama mesajla falan degilde yuzyuze gorusup, gonlunu alirsaniz daha iyi olur
Bu tarz konularda ayrıntı verilmesi beni nedense rahatsız ediyor.
Örnek vermek gerekirse; o kapalı ben acık o lise mezunu ben yirmi yıllık üni bitirdim.
Hem eğitim hem de yasam tarzımız zıt deseniz anlarım.
Konu icin yorumumsa su; eltiniz bence daha masum cünkü en azından kartlarını acık oynamıs. Ben politik davranıyorum demiş, insanların arkasından konusurum demiş. Ama siz ne yapmaya calısıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?