lutfen yardımmm klomen+inofolıccombi

sinemimsi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
278
132
103
36
merhaba kızlar 3 aydır bebek ıstıyoruz 2. ayda doktora gıttım tum tahlıllerim normaldı adetın 13. gun e12 istedi 200 cıktı doktor yumurtamın zayıf oldugunu sotledı ve klomen + ınofolıccombı verdı klomen içşn adetı beklıyorum kullAnanlar deneyımınızr ve yardımınıza ıhtıyacım var

Mrhba canım öncellikle şunu belirteyim klomen yumurtlaması oluşmayan hastalar için veriliyo bendede yumurtlama sorunu olduğu için üç ay önce başladım.adetin 3. Günü başlıyorum beş gün boyu sabah akşam içiyorsun. Yumurta olgunlaşınca da çatlatma ipnesi oluosun ve 36 saat sonra ilişkin olcak.
Ben ilk kullandığımda iki yumurtam oluştu sağlı sollu sonuç negatif
İkinci kullanmamdada tek yumurtam oluştu ama bazı aksilikler çıktı iyi dğerlendirilmedi.
Bu üçüncü kullanmam. Yine iki yumurtam oluştu çatlatma iğnesi olduğum hafta doludolu geçti ama kısmet bakalım
Bende ilk başlarda aşırı bi strest ve umutsuzluk vardı.
Şimdi daha iyiyim ama insan merak edio oldumu acaba hamilemiyim die. Bir hafta sonra sonucumu öğreneceğim. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı güzel evlatlarla doldursun
Başka öğrenmek istediğin ne varsa sor tatlım.

Çok tesekkur edıyorum canım yazdıgın için bana doktorum adetın 5. Gunu kullan ve kullandıgın hergunu degerlendır dedı ilaç bittikten 3 gun sonrada cagırdır bakalım ne dıyecek aslında tum tahlıllerım cok normaldı cnm lh fsh falan bekarken po vardı cok sukur artık o da yok sen sonucunu bıldrırsen cok sevınırım ınsallah bıran once bebegıne kavusursun ıyı haberlerını beklıyorumm bu arada cahıllıgımr verın catlama ıgnesını nereden yapıyorlar sıze kacıncı gun yapacaklar

ya bende bırsey soracağım ama
adetı bırıncı gun sayarsak kacıncı gun yumurtaların gelıstı ıgneyı oldun
ve bu kısıden kısıye degısıyor mu

Cahillik değil kuzum ilk başladığımda bende yedi yirmi dört araştırdım ve yaşadım:) çatlatma iğnesini kalçadan yapıldı hep. Ve adetimden saymaya başlayınca on ikinci gün iğnemi vuruldum. 24 mm ve 20mm çapındayken iğne vurulmuşum.

Herkeste farkli olmakla birlikte genelde 12-13-14de yumurtalar catlamaya basliyor 12.gun ve 13.gun igne yapiyorlar yine genelde boyle ..
Adet duzenin nasil kac gunde bir oluyorsun ?

Kişiden kişiye değişir tatlım ve sende bile her ay aynı olmayabilir.
Bu ay 12. Gün yeterli olgunlaşma olduğu için vuruldum. Geçen ay 14. Günde oluşmuştu olgunlaşma. İğneyi vurulduktan bir gün sonrada çatlama oluo. O yüzden 36 saat sonra ilişki oluoo.

Bende hep kalcadan vuruldum ama ovitrelle ise ignen onu göbekten koldan bacaktanda yapabiliyorsun doktoruna sorarsan o yönlendirir..
Benimki pregnyl di toz su karisimi o kalcadan ..

Bende hep kalcadan vuruldum ama ovitrelle ise ignen onu göbekten koldan bacaktanda yapabiliyorsun doktoruna sorarsan o yönlendirir..
Benimki pregnyl di toz su karisimi o kalcadan ..
Aynen bende pregnyl 5000 den iki adet iğneyi birden vuruluyorum. İğne fobisi olan ben mutlu olarak yatıpkalkıyorum. Ahhh ahhh

Aynen bende pregnyl 5000 den iki adet iğneyi birden vuruluyorum. İğne fobisi olan ben mutlu olarak yatıpkalkıyorum. Ahhh ahhh
Önceden korkardim igne lafi bile ayy dedirtirdi sonra igne tedavileri dusükler icin igne yok vitamin igneleri derken bi baktim fobi filan ortada kalmamis

Herkeste farkli olmakla birlikte genelde 12-13-14de yumurtalar catlamaya basliyor 12.gun ve 13.gun igne yapiyorlar yine genelde boyle ..
Adet duzenin nasil kac gunde bir oluyorsun ?
Mesela ayım 5. olduysam dıger ayın 7 sınde oluyorum 2 gun atıyor genelde
buda mı önemli ya :) valla ıyıce sastım kaldım :)
şöyle anlatayım ben 26 mart adet oldum 29 klomen ıcmeye başladım sabah aksam 5 günde bıttı 4 nısan yanı sun kontrole gıttım yumurta olgunlaşmamıştı...
ama adetı 1.gun sayarsak dun 10. gundu zaten olgunlaşmaması bana göre normaldir yanı..
sımdı perşembeye cagırdı bakalım ne diyecek..
sızcede süreç normal mı

valla bıraz okuyorum sanırım ıyıce karışık ısler bunlar :)
bakalım ıns hayırlısı olsun hepımızın hakkında

Bence normal zaten 10.gunde cokta buyumez zaten 10.11milim kadar olur..
Ovulasyon testleri var onlardada gununu bulabiliyorsun ..
32 gunde bir adet oluyorsun eger iki gun atiyorsa bu durumda 16.17dede yumurtan catlayabilir.. Bos birakma gun asiri degerlendir yinede sen..

valla bıraz okuyorum sanırım ıyıce karışık ısler bunlar :)
bakalım ıns hayırlısı olsun hepımızın hakkında
Ne zamandir istiyorsunuz doktora kacinci gidisin ?
Bende bilmezdim oku oku kafam karisirdi sonra çözdüm olayi ..
Insallah sen çözmeden gelir bebegin

merhaba bende doktor kontrolünde klomen ve inofolic kullanıyorum. adetin 5.günü 5 gün sabah akşam klomen 2 gün ara sonra yumurta kontrolü yumurta boyutu 20 mm - 22 mm arası iğne hemen bu ay kontroldn sonra rahim kalınlaşması için estrofem verdi doktor iğneden sonra rahme tutunma için progestan vardı inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
ilk ay 3
ikinci ay 4
bu ayda 4 yumurtam var ama bebek nasip inşallah Rabbim o mutluluğu bize de yaşatır
ben bugün iğne vuruncam bana da dua edin lütfen ...

Bendede aynı sana uygulanan tedavi uygulanıyor şuan. Progesteron kullanıorum ama çok uykum gelio ve baş dönmesi yaptı bende...

Bu üçüncü kullanışım ilkndefa böle uyku sersemi ve baş dönmesi oldu( çoook zorlandım...

yanı doktor demese de beraber olmak mı lazım bu arada o kısmını anlamadım
kusura bakmayın böyle saskın bırsey oluyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…