- 4 Nisan 2016
- 84
- 36
- 3
- 45
- Konu Sahibi sinemimsi35
-
benım olursa ıkınıcı olacak ınsaalahhNe zamandir istiyorsunuz doktora kacinci gidisin ?
Bende bilmezdim oku oku kafam karisirdi sonra çözdüm olayi ..
Insallah sen çözmeden gelir bebegin
Tabi canim doktor sana zaten gidince iliski oldumu diye sorar dun oldu ondan önceki gün oldu diye soylersin ne zamana gideceksen ..yanı doktor demese de beraber olmak mı lazım bu arada o kısmını anlamadım
kusura bakmayın böyle saskın bırsey oluyor ınsan
Oo masallah .. O zaman hic strest yapma canim bu Ay bile olur sorun var sandim ben korunuyormussun zatenbenım olursa ıkınıcı olacak ınsaalahh
13 yasında bır oğlum var..bu arada hep korundum
gecen ay spreyı çıkarttım bu ay ılk gıdısım dıyebılırım..
fakat oturduğum bölgede en ıyı dr ra gıdıyorum genelde sorunlu hamıllelıkler geliyor
benım oyle degıl cok sukur
yas 35 sınırdayım yanı sadece dr kontrolü altında sağlıklı bır hamılelık olsun dıye böyle bır tadvı uyguluyorum
ınanın bu daha zormuş :) ne bılıyım yumurtladın mı yumurtlamadın mı
benım surecım bu yanı yolun cok basındayım allahım once olmayana sonrada bana nasıp eder ıns.
hımmm anladım yanı oncesı bıze dusen kısmı sanırım :)Tabi canim doktor sana zaten gidince iliski oldumu diye sorar dun oldu ondan önceki gün oldu diye soylersin ne zamana gideceksen ..
Ne kusuru canim sorabilirsin herseyi ..
Doktor yumurta büyüdükten sonra iliski takvimi verir öncesinde cogu doktor vermez..
dr da oyle dedı yaww :))Oo masallah .. O zaman hic strest yapma canim bu Ay bile olur sorun var sandim ben korunuyormussun zaten
Yumurtalar guzel olursa ikiz bile olur :))
Yok canim ya sor ne istersen.. Yumurtalarin doktorun istedigi boyuta ulasinca genellikle gece 12de catlatmayi vurduruyorlar ondan sonra 36 saat sonra iliski olmasi lazim..hımmm anladım yanı oncesı bıze dusen kısmı sanırım :)
perşembe tekrar gıdıcem kontrole bu arada bırlıktelık oolsun yanı degıl mı ?
bırde yumurta gelısınce aynı gun mu ıgne vuruluyor
36 saat sonra falan denılıyor da ya ıkımızde çalışıyoruz saatlerı nasıl ayarlıyorsunuz o kısmına ıyı sasırıyorum :)))))))))))
ayrıca ben sızınde kafasını karıştırmayayım adım adım gıdeyım en ıyı sı
cok sagolun ya cevap verdıgınız ıcın
Uzun bir yolum var bu ugurdadr da oyle dedı yaww :))
sızde bayağı uzmanlasmıssınız bu konuda bravoo
ama tabı ben tek gebelik ıstıyorumm :)
Iliski bugun olursa tam guzel olur persembede zaten sorarsa sali gunu dersindr da oyle dedı yaww :))
sızde bayağı uzmanlasmıssınız bu konuda bravoo
ama tabı ben tek gebelik ıstıyorumm :)
Mrhba canım öncellikle şunu belirteyim klomen yumurtlaması oluşmayan hastalar için veriliyo bendede yumurtlama sorunu olduğu için üç ay önce başladım.adetin 3. Günü başlıyorum beş gün boyu sabah akşam içiyorsun. Yumurta olgunlaşınca da çatlatma ipnesi oluosun ve 36 saat sonra ilişkin olcak.
Ben ilk kullandığımda iki yumurtam oluştu sağlı sollu sonuç negatif
İkinci kullanmamdada tek yumurtam oluştu ama bazı aksilikler çıktı iyi dğerlendirilmedi.
Bu üçüncü kullanmam. Yine iki yumurtam oluştu çatlatma iğnesi olduğum hafta doludolu geçti ama kısmet bakalım
Bende ilk başlarda aşırı bi strest ve umutsuzluk vardı.
Şimdi daha iyiyim ama insan merak edio oldumu acaba hamilemiyim die. Bir hafta sonra sonucumu öğreneceğim. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı güzel evlatlarla doldursun
Başka öğrenmek istediğin ne varsa sor tatlım.
allah gönlüne göre versınUzun bir yolum var bu ugurdayakinda 3 yil bitecek artik ben bilmeyeyimde kim bilsin :)
Hayirlisi olsun tek olsun o zaman
valla hepınız harıkasınız ve cok tecrubelısınızIliski bugun olursa tam guzel olur persembede zaten sorarsa sali gunu dersin
ılahı ılac gıbısınız maşallah yaIliski bugun olursa tam guzel olur persembede zaten sorarsa sali gunu dersin
Olursa ilk olacak insallah 2de bu kadar ugrasirmiyim bilmiyorum ilki tatmadan yorum yapamam sanirimılahı ılac gıbısınız maşallah ya
valla bende moral tavan su anda
Tatlım bende ağrı oldu ama adet döneminde değil. Klomen bittiği anda sağlı sollu kasıklarımda şişme ve ağrı oluyor. Felaket bi ateş basması oluyor ve uykuyu unuttum artıkangelkf bana da sizin gibi önerip çatlatma iğnesi vermediler. çatlatma değerlerim iyi idi. ilk ay denememde çok rahatsızlandım.adetim zor söküldü kanamam artığı gün belim koptu resmen ağrı kesici kar etmedi üstüne kas gevşetici içtim acile gittim iğneler sancımı sadece azalttı.sizde de böyle etki yaptı mı? benim adetim bildim bilesi çok sancılı geçer ama en son acilde iğne olmam ile yatışır biterdi.adetimin bitişine yakın kanamam arttı ve daha ağrılı oldu 32. gün adet olmuşdum beklemedeyim çok hasta olduğum için 2 gün günde bir tane içmek zorunda kaldım.siz ilişkiden sonra bacaklarınızı dikip bi süre beklediniz mi?
Klomeni adetken kullanıoruz ya beş gün sonrada iki üç gün ilişki olmadan geçecek ve böylece doğurganlık dönemin başlıyor. Saonra gün aşırı ilişki olcak. Erkek spermleri sende iki gün kalabiliyor. O yüzden yumurtlama öncesi bir gün ve yumurtlama günü iki gün üstüste yapman daha mantıklı.çok tesekkurler angelkf benım bugun hastalanmam gerekıyordu ama olmadım doktorumda bu ay gebelık beklemıyoruz dedı cunku yumurtalarım kucukmus sımdı sabırsızlıkla adet olmayı beklıyorum klomen kullanmak ıcın klomenden sonra kasıklarım agrıdı demıssın canım bu ıyıye ısaret sanırım yumurtanın buyumesını boyle anlayacagız sanırım bu ay ovulasyon testı almaya karar verdım ayrıca doktorum klomenden sonrakı 3 gun ıcın kesınlıkle ılıskı olmayacak dedı nedenını sormadım o an sızede boyle bısey denıldı mı acaba
Evet tok karnına alıyoruz canınmerhaba durulavinya ılacların faydasını gormussun sanırım benım daha bu ılk olacak ama bana ıgneden hıc bahsetmedı sadece adetın 5.gununde sabah aksam ıc dedı o gunler ılıskınız olsun dedı sonrakı ucgun ılskınız olmayack dedı ve 13.gun gıtmemı soyledı merakla beklıyorum belkı banada ıgne yapar ama hıc bahsetmedı sasırdım dogrusu rabbım ınsallah tez zamanda bebegıne kavusturur bu ılacı tok karnınıza alıyorusnuz de mı
bacakları dikmede bana bir saat dik dediler yarım saat az dediler klomen böyle yaparsa sanırım iğneyi de deneyeceğim adet sancım öyle katlanılır cinsten değil.Tatlım bende ağrı oldu ama adet döneminde değil. Klomen bittiği anda sağlı sollu kasıklarımda şişme ve ağrı oluyor. Felaket bi ateş basması oluyor ve uykuyu unuttum artık((
Evet ilişki sonrası ayaklarımı kaldırdım bu sefer ilk iki denemede dikkat etmiodum çok afedersiniz hemen wc ye gidiodum ve hepsinin çıktığını hissediodum bu sefer diktim ayaklarıyarım saat bekledim hatta bence dikkat et bu önemli bişey doktorumda söledi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?