- 19 Aralık 2013
- 698
- 666
- 323
- Konu Sahibi sinemimsi35
-
ben kullandım canım,merhaba kızlar 3 aydır bebek ıstıyoruz 2. ayda doktora gıttım tum tahlıllerim normaldı adetın 13. gun e12 istedi 200 cıktı doktor yumurtamın zayıf oldugunu sotledı ve klomen + ınofolıccombı verdı klomen içşn adetı beklıyorum kullAnanlar deneyımınızr ve yardımınıza ıhtıyacım var
Karından yapılan yumurta uyarıcı iğneler var evet doktoruna danış canım belki onda daha rahat edersin boşuna ağrı çekme. Bende çatlatma iğnesi olalı bir hafta oldubacakları dikmede bana bir saat dik dediler yarım saat az dediler klomen böyle yaparsa sanırım iğneyi de deneyeceğim adet sancım öyle katlanılır cinsten değil.
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptın. Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsinnnben kullandım canım,
ilk kullanımda ilaç beni çok sarstı kanamam ara ara oldu ilişki takvimini bile pek uygulayamadık.
ikincisinde vücudum ilaca alıştı ama sonuç yoktu.
üçüncüde çok şükür idrar testinde çift çizgiyi gördük. bir gün sonra da kan testine koştuk.
sen gönül rahatlığıyla kullan ilaçlarını, doktorun dediklerini de uyguladın mıydı hayırlısıyla tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşaallah.
Aminnnn hayırlısyla hep birlikteeeeeÇok tesekkurker canım gelısmelerı paylasırım buradan ınsallah senınde ıyı haberlerını duyarız
canım ben çatlatma iğnesi de olmadım. bende pko var ''yumurtalıkların tembel'' demişti doktorum. klomen hem yumurtlama hem de yumurtanın büyümesini sağlıyor sanırım. yumurta belli bir boyuttan sonra büyümüyor ve bu yüzden de çatlamıyordu anladığım kadarıyla. yumurta takibinde hep ne kadar büyüdüğüne ve çatlamaya yaklaşıp yaklaşmadığına bakıyordu.Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptın. Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsinnn
canım sana bırsey daha soracam yaOlursa ilk olacak insallah 2de bu kadar ugrasirmiyim bilmiyorum ilki tatmadan yorum yapamam sanirim
Allah herkesin gonlune göre versin
ben çatlatma iğnesinin 12. günü yapmıştım pozitifi gördüm ama malesef sonrasında düştüÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptın. Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsinnn
Ne agrisi bekliyorsuncanım sana bırsey daha soracam ya
bende hıc agrı falan da yok klomen bıteli 3 gun oldu
bu normal mı
benım belım ağrıyor sadece bırde hafıf goguslerım ama sıddetlı degıl
Klomeniniz biteli 3 gün olduysa kontrole gidin doktorunuz size zaten oluşmuş mu olduysa kaç tane yumurta oluşmuş die söler. Klomen yumurtlama günün değiştirio hem boyutunada baktırırsın gerekirse iğneni vurur. Yumurtlama gününü kaçırmamış olursuncanım sana bırsey daha soracam ya
bende hıc agrı falan da yok klomen bıteli 3 gun oldu
bu normal mı
benım belım ağrıyor sadece bırde hafıf goguslerım ama sıddetlı degıl
.Evet tok karnına alıyoruz canın
Çok sagol canım ıcıme su serptın ınsallah bende guzel haberlerı alırım bıran once adetım gecıktı bıran oncr baslasada kullansam ılaclarımı sabırsızlanıyorum dogrusuben kullandım canım,
ilk kullanımda ilaç beni çok sarstı kanamam ara ara oldu ilişki takvimini bile pek uygulayamadık.
ikincisinde vücudum ilaca alıştı ama sonuç yoktu.
üçüncüde çok şükür idrar testinde çift çizgiyi gördük. bir gün sonra da kan testine koştuk.
sen gönül rahatlığıyla kullan ilaçlarını, doktorun dediklerini de uyguladın mıydı hayırlısıyla tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşaallah.
sen de sağol canım, amin inşaallah hayırlısıyla olsun.
Çok sagol canım ıcıme su serptın ınsallah bende guzel haberlerı alırım bıran once adetım gecıktı bıran oncr baslasada kullansam ılaclarımı sabırsızlanıyorum dogrusu
adetın 10. gününde gıttım yanı o zaman klomen 2 gun olmuştu bıtelı olgunlaşmış yumurta yoktu..Ne agrisi bekliyorsunyumurta catlama agrisimi anlamadim :)
Catlatma ignesi vurulmazsam bendede hic agri olmuyordu ..
aaa ne bılıyım kolmenden sonra yumurta oluşurken agrı olmaması anormal sandım..Ne agrisi bekliyorsunyumurta catlama agrisimi anlamadim :)
Catlatma ignesi vurulmazsam bendede hic agri olmuyordu ..
Belki hamilesindir canım inşallah geciktiyseeee.
Çok sagol canım ıcıme su serptın ınsallah bende guzel haberlerı alırım bıran once adetım gecıktı bıran oncr baslasada kullansam ılaclarımı sabırsızlanıyorum dogrusu
Belki hamilesindir canım inşallah geciktiyseeee[/QUOT. Ah ah canım ınsallah bende oyle dusunmek ıstıyorum ama doktorum bu ay cok zor dedıgı ıcın umutlanmakta ıstemıyorum henuz 2 gun gecıktı insallah guzel bır haber alırım sızınledr paylasırım
Yok yok normal herkesin bunyesi farkli bende hic anlamam buyudugunu igne kullanmasam catlama sancisi da olmaz zaten.. Oda cok hafif kasik agrisi olur öyle anlarsin zaten..aaa ne bılıyım kolmenden sonra yumurta oluşurken agrı olmaması anormal sandım..
o zaman bır sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?