Lütfen yargılamayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibilerde şu üslup hiç şaşmıyor gerçekten.
Hayır yani paranız varsa sabaha kadar hakaret edin de gerçekten 800 liradan başka geliriniz yoksa durum vahim. Şimdi filmdelisi filmdelisi dava açsa tazminatı hangi kanepeyi satıp ödeyeceksiniz acaba?
Kudra alınacak bir şey bırakmayacağından bana düşer mi hiç?😂

Ama başka hareket çekmemişsin bakıyorum yoksun neredesin var mı görelim başka marifetlerini
Mesela o parmak kanepe yaratabiliyor mu?

esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim 😔🙏
Merhaba bulunduğunuz ilin sosyal yardımlaşma vakfını arayın durumunuzu anlatın. Genelde insanların bağışladığı iyi durumda eşyalar vs onların deposunda oluyor, para yardımı alıp almamanıza da bakmıyorlar bu yardımı yaparken. Googlea yaşadığınız yerin adı ve sosyal yardımlaşma vakfı yazarsanız adresi de numarası da çıkar. Üstelik resmî bir kurum, ben bir çok eşyamı bağışladım çevremdeki insanlar da öyle yapıyorlar. Sizin durumunuzdan bağımsız olarak Bu habere yer alan insanlar yüzünden de kimse kimseye güvenip yardımda bulunamıyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X