Lütfen yargılamayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E o zaman bi hakaret davasıyla uğraş bakalım şimdi de. Görelim gerçekten kanepen yok muymuş, çocuğun var mıymış.
Kudra deli deliyi tekkede buluyor yahu😂
Namını duyup sana özel geliyorlar ben diyeyim son deli bükücü olarak seni istiyor bunlar😂

Önce beddualar edilir ya da normal dualar edilir sonra küfre hareket çekmeye başlanırdı artık hızlı ilerliyor
Direkt son nokta konuluyor

şimdiki gençlik hızlı tabi arkadaşlar kanepe yokluğunu unutup tabi ki adam sevişirken gaz kaçırma konusuna bakacak genç kanları kaynıyor

Gozun aliskindir :) rahat durmadigindan cok aliyorsundur bunlari
Ahh nerede vah nerede
Nerede unuttum … acaba ahh nerede vah nerede

Hayal gücüne bıraktım, istediğin şekilde doldurabilirsin şarkımızı, sana özel ha, artık tiynetin neyse niyetin de o olsun😂

Sana ozel kimseye degil bi yerine musait :)
Pes! Herhâlde yanlışlıkla oldu o emojiler diyecektim, bu yorumunuzu gördüm. Bir de buradan yardım bekliyorsunuz. Tavsiyem siz rahat durun ve daha fazla ALMAYIN(!) Zira bu yoklukta çocuk yapıp bir de sosyal medya dilenciliği yapıyorsunuz.

esim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim 😔🙏
Bağlı bulunduğunuz belediyenin sosyal yardım bölümüne başvurun. Söylediğiniz durumdaysanız sadece çekyat almakla kalmazlar bir çok eksiğinizi tamamlar, yakacak ve gıda yardımında bulunurlar

Bunun haricinde kendi geleceğiniz ve kızınız için lütfen sigortalı bir iş bulun ve çalışmaya başlayın. Allah yardımcınız olsun

Gozun aliskindir :) rahat durmadigindan cok aliyorsundur bunlari

Sizin gibilerde şu üslup hiç şaşmıyor gerçekten.
Hayır yani paranız varsa sabaha kadar hakaret edin de gerçekten 800 liradan başka geliriniz yoksa durum vahim. Şimdi filmdelisi filmdelisi dava açsa tazminatı hangi kanepeyi satıp ödeyeceksiniz acaba?

Sizin gibilerde şu üslup hiç şaşmıyor gerçekten.
Hayır yani paranız varsa sabaha kadar hakaret edin de gerçekten 800 liradan başka geliriniz yoksa durum vahim. Şimdi filmdelisi filmdelisi dava açsa tazminatı hangi kanepeyi satıp ödeyeceksiniz acaba?
Akıllı telefonunu satsın artık napalım 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X