- 11 Aralık 2018
- 41.582
- 258.456
- 598
Hah şöyle gerçek yüzünü görelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah şöyle gerçek yüzünü görelim.
Sana ozel kimseye degil bi yerine musait :)Hah şöyle gerçek yüzünü görelim.
kaç dk arasam bulamam şu emojileri, el alışkanlığı mı???
Benim kendimi kanıtlamamı istemiş özelden. Yardım isteyen benim sanki :) Kendimi kanıtlayacağım birde...Ben bir saat önce sordum göndermiyor. İnandırıcı değil o yüzden.
E o zaman bi hakaret davasıyla uğraş bakalım şimdi de. Görelim gerçekten kanepen yok muymuş, çocuğun var mıymış.Sana ozel kimseye degil bi yerine musait :)
Kendini kanıtlatacam ben ona.Benim kendimi kanıtlamamı istemiş özelden. Yardım isteyen benim sanki :) Kendimi kanıtlayacağım birde...
Kudra deli deliyi tekkede buluyor yahuE o zaman bi hakaret davasıyla uğraş bakalım şimdi de. Görelim gerçekten kanepen yok muymuş, çocuğun var mıymış.
Adliye beni kovacak artık kapıdanKudra deli deliyi tekkede buluyor yahu
Namını duyup sana özel geliyorlar ben diyeyim son deli bükücü olarak seni istiyor bunlar![]()
E kaşınıyorlar, he deyip geçecek miymişsin?Adliye beni kovacak artık kapıdan![]()
Birazdan gelir apla ben ettim sen etme diyeE kaşınıyorlar, he deyip geçecek miymişsin?
Sonra yalvarmalar yakarmalar ama.
Aynı hareketi nolur yap nolur ahahahahsBirazdan gelir apla ben ettim sen etme diye![]()
kaç dk arasam bulamam şu emojileri, el alışkanlığı mı???
Gozun aliskindir :) rahat durmadigindan cok aliyorsundur bunlarikaç dk arasam bulamam şu emojileri, el alışkanlığı mı???
Ahh nerede vah neredeGozun aliskindir :) rahat durmadigindan cok aliyorsundur bunlari
Pes! Herhâlde yanlışlıkla oldu o emojiler diyecektim, bu yorumunuzu gördüm. Bir de buradan yardım bekliyorsunuz. Tavsiyem siz rahat durun ve daha fazla ALMAYIN(!) Zira bu yoklukta çocuk yapıp bir de sosyal medya dilenciliği yapıyorsunuz.Sana ozel kimseye degil bi yerine musait :)
Bağlı bulunduğunuz belediyenin sosyal yardım bölümüne başvurun. Söylediğiniz durumdaysanız sadece çekyat almakla kalmazlar bir çok eksiğinizi tamamlar, yakacak ve gıda yardımında bulunurlaresim yok ayrildim cocugum var is yok tek gelirim sosyl yardmdan aldigm 800 tl kira evdeyz zar zor gecinmeye calisiyoruz ben annem kizim yasiyorz babam vefat etti beton evdir evde dogru duzgn esya yok televizyonumuz bile kizim oyuncak atti kirilmis biseyimiz yok isteyen goruntulude ariyabilr zor durumdayiz durumu olan ikinci el 1 kanepe alicak kimse var mı veya kulanmadiginiz varsa allah rizasi icin yargilamayin para istemiyorum belki bi kanepe alicak biri olur diye yazdim![]()
Gozun aliskindir :) rahat durmadigindan cok aliyorsundur bunlari
Oyun olduğu belli. Hareket çekti baksana. Öfff bir akıllı kendileri zatenSinirleniyorum calci. İnsanların hassas noktalarına oynamalarına çok kızıyorum. Keyfi yerinde belli ki.
Akıllı telefonunu satsın artık napalımSizin gibilerde şu üslup hiç şaşmıyor gerçekten.
Hayır yani paranız varsa sabaha kadar hakaret edin de gerçekten 800 liradan başka geliriniz yoksa durum vahim. Şimdifilmdelisi dava açsa tazminatı hangi kanepeyi satıp ödeyeceksiniz acaba?
Enayi sanıyorlar bizi.Oyun olduğu belli. Hareket çekti baksana. Öfff bir akıllı kendileri zaten