Lütfen yargılamayın

Bana bu denk geldi ondan diyenler çok komik geliyor ya. 22 yaşında bula bula evli barklı kimbilir kaç yaşında adama anca denk gelen biri varsa cidden yokluktadır yazık
Türkiyede bir kadının yoklukta olması için aşırı çirkin falan olması lazım ya. Aksi mümkün değil.

Türkiyede bir kadının yoklukta olması için aşırı çirkin falan olması lazım ya. Aksi mümkün değil.
Demek ki öyle.
Var demek ki bir sıkıntısı bulamıyor.
Yoksa 22 yaşında haliyle evli kimbilir kaç yaşında adam kalmaz bence aşırı zengin bir adam değilse tabii.
İki ihtimal oluyor bence. Ya adam zengin tırtıklarım diye gidiyorlar yada bulamıyor yoklukta ondan gidiyor

Bu arada cidden bulamayan kadın da çok. Benim iki arkadaşım bulamıyor mesela. Birinin gayet iyi bir kariyeri evi arabası güzel maaşı var. Dünyayı geziyor. Ama yok yani bulamıyor. Biraz kilo fazlası var sadece yoksa güzel de kadın aslında.
Diğerini ben yakın arkadaşımla tanıştırdım. Aslında zayıf fiziği yerinde bir kız çirkin de denemez. Ama o da çok çekingen ve sohbeti açmayan biri gibi oluyor bir erkekle konuşmaya başlayınca. Arkadaşım mesela sohbeti yok diye istemedi sonrasında

Duygusal ilişki için bulamayabilirler o ayrı mesele. Ama sevişecek adamı sıradan bir kadın maksimum yarım saatte bulur.

Ya adamların çoğu fb çok kolay bulduğu için ciddi ilişkiye girip bağlanmak ya da sorumluluk almak istemiyor, düzgün adamda daralma var piyasada mfmgm

Orası öyle takılmaya bulmasına bulurlar da düzgün adam bulamayanlar da böyle evli barklı demiyor. Ondan ben düzgün bir kadının hele 22 gibi gençlik döneminde evlilere düşeceğini sanmıyorum.
Ya yokluk ya tamamen parasal gerekçeler gibi geliyor.
Parasını yiyip sıkılınca karına söylerim diye def etmesi kolay geliyor.

Geçenlerde bir video izledim ve tüylerim diken diken oldu. Bu yaşta kızlar arasında resmen statü haline gelmiş evli erkeklerle birlikte olmak, genç ve bekar erkekleri tecrübesiz buluyorlarmış. Eee evli erkeklerin düzenli bir geliri de oluyor tabi çoğunlukla, bunların üzerine çok fazla da düşemiyorlar evli oldukları için falan. Yani işin özeti, adam evliyse tescillenmiş oluyor bunların kafalarına göre, toplumun resmen çivisi çıkmış vaziyette.

Ne kadar çirkin durumlar ya

Kızlar
evli bir erkekten hoşlanıyorum ve hatta ilişkimiz var belki de hoşlanmıyorum bilmiyorum her anlamda kötü hissediyorum ama yapmaktan da geri durmuyorum
Lütfen beni kurtarır mısınız
Sana basit bir örnek vereceğim. Eski iş yerimde ( fabrika ortamı) evli ustalar olurdu. Sırf evli ya da boşanmış kadınlarla macera olsun diye sevgili oluyorlardı. Neden diye sorduğumuzda ise gönül eğlendirmek için olduğunu,sevmediklerini ve sadece seks amaçlı birlikte olduklarını söylüyorlardı. Hiç biri de eşinden boşanmayı düşünmüyordu.
Evli misin bekar misin bilmiyorum. Olan sana olur. Rezil olursun. Pin pon topu gibi oyananırsın. Aşk meşk hikaye. Ben bu şekilde ilişki yaşayıp da mutluluğa eren görmedim. O sadece dizilerde oluyor. Başka işin gücün mu yok başını ağrıtıyorsun. Bekarların sonu mu geldi? Aklını başına topla.

İkinci kadın kısmına gelince sallamıyordum ben onu kullandığım için şimdi işler değişti
Sen onu kullandığını zannediyorsun ama erkekler öyle düşünmez. O senden faydalanıyor. Erkek arkadaşları arasında konuştukları iğrenç mevzuları duysan kim kimi kullanıyor anlardın. Sen şimdi onları sofrasında bir mezesin. Ne kadar cahilsin ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…