Arkadaşlar yaklaşık bir senedir sevgilim var ve çok seviyorum gerçekten sevgisini hissetiğim tek kişidir. Biz hep telefonşarımıza bakarız ,Hani güvenmemek falan değil meraktan oluyordu buda sevgiden kaynaklanıyor sanırım konustuğum ettiğim kimse yok sadece o vardı benim için geçen gün snapten tanıdığım , daha dogrusu sevgili değil de önceden yasanmışlığımızolan bi arkadas ekledi bende ekledim düşüncem neydi bilmiyorum ertesi gün erkek arkadasımım yanına gittiğimde bildirim geldi ve açmak istedi kötü olucak biliyordum izin vermedim sonra telefonımu aldı baktı kendisi ve hiç konusmadan gitti. Yazıştığım çocugu bulmus dövmüş baya bi , onceden beri konustugumu zannediyor anlatmaya calısıyorum sadece dün baktım diye konustun mu konustun olay kapanmıstır aldattın sen , artık sap ayagımın sol ayagıma guveni kalmadı, guvendiğim dağlara kar değil taş yağdı dedi , oda haklı biliyorum empati yaptım kendimce . Ama gercekten ellerim konustuysa kalbim konusmamıstır o çocukla ben sevgilimi çok seven biriyim onunda beni sevdiğine inanıyorum napmalıyımmm yardım edin