LÜTFEN YARIM EDİNN

ddenizzh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
42
4
Arkadaşlar yaklaşık bir senedir sevgilim var ve çok seviyorum gerçekten sevgisini hissetiğim tek kişidir. Biz hep telefonşarımıza bakarız ,Hani güvenmemek falan değil meraktan oluyordu buda sevgiden kaynaklanıyor sanırım konustuğum ettiğim kimse yok sadece o vardı benim için geçen gün snapten tanıdığım , daha dogrusu sevgili değil de önceden yasanmışlığımızolan bi arkadas ekledi bende ekledim düşüncem neydi bilmiyorum ertesi gün erkek arkadasımım yanına gittiğimde bildirim geldi ve açmak istedi kötü olucak biliyordum izin vermedim sonra telefonımu aldı baktı kendisi ve hiç konusmadan gitti. Yazıştığım çocugu bulmus dövmüş baya bi , onceden beri konustugumu zannediyor anlatmaya calısıyorum sadece dün baktım diye konustun mu konustun olay kapanmıstır aldattın sen , artık sap ayagımın sol ayagıma guveni kalmadı, guvendiğim dağlara kar değil taş yağdı dedi , oda haklı biliyorum empati yaptım kendimce . Ama gercekten ellerim konustuysa kalbim konusmamıstır o çocukla ben sevgilimi çok seven biriyim onunda beni sevdiğine inanıyorum napmalıyımmm yardım edin

Telefon karistirmak nedir yaa
bildiğin kontrol etmek demek bu merak falan diil bende gizli bi haltlar karıştıyomu
bakmak amaçlı yapılır. bu kadar güven eksikliği olan ilişkiler yürümez canım bu arada yaş kaç bilmiyorum ama ufak tir die tahmin ediyorum

Telefon karistirmak nedir yaa
bildiğin kontrol etmek demek bu merak falan diil bende gizli bi haltlar karıştıyomu
bakmak amaçlı yapılır. bu kadar güven eksikliği olan ilişkiler yürümez canım bu arada yaş kaç bilmiyorum ama ufak tir die tahmin ediyorum
Sanırım. 18-19 yaşlarındayız

Ellerin konustuysa kalbin de konuşmuştur bence:KK53: ellerin tek başına yapabilcegi iş degil:KK53:

bence bu ilişkinin devam etme imkanı cok zor.bunun icin erkek arkadaşının fazla gurursuz olması lazım.yada sana yaptıgının aynısını yaşatmak için devam edebilecek kadar kinci olması gerek.......yani uzun lafın kısası ya senden intikam almak için senle devam edip aynısını yaşatıp tekmeyi atar.yada tekmeyi mesajı gördüğü anda atmıştır zaten.haa devam etsenizde mutlu olamazsınız bu guvensizlikle.artık sana eskisi gibi davranmaz burnundan getirir.haklı da.

X