kızlar mrb.Dondurulmuş emriyo ile ikizlere hamile kaldığımı dün öğrendim fakat doktorum ikiz gebelik yerine tek gebeliği tercih etmem gerektiğini söyledi.ikizde daha çok riskin olacağı vb.şimdi ise bi karar vermem gerekiyor.İkizmi devm etmeliyim tekmi?gebeliği ikiz olupta yola tek bebekle devam edenler varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kararsızım.Şimdiden teşekkürler...
kızlar mrb.Dondurulmuş emriyo ile ikizlere hamile kaldığımı dün öğrendim fakat doktorum ikiz gebelik yerine tek gebeliği tercih etmem gerektiğini söyledi.ikizde daha çok riskin olacağı vb.şimdi ise bi karar vermem gerekiyor.İkizmi devm etmeliyim tekmi?gebeliği ikiz olupta yola tek bebekle devam edenler varmı?yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kararsızım.Şimdiden teşekkürler...
ikizde sen düşük riski fazla görünen bir gebe değilse sakın dokunma bebeklerine derim...
ben ikiz başladım havalara uçmuştum..8. haftamda biri kendiliğinden kromozom bozukluğu sebebi ile düştü gitti.. ne malum teke indirirsen diğerinin de böyle olup olmayacağı.. allahım vermiş, kısmetini de verir, kalacaksa sana onlarla beraber geçirecek ömür de verir... sakın dokunma ...allah yardımcın olsun...
Bu bizim sana söyleyebileceğimiz bir konu değil, milyon tane ikiz vardır ama kişi ve gebeliklerde milyon tanedir.
Sağlık problemlerinden dolayı 1 çocuğu bile doğuramayacak kadınlar var o yüzden buraya danıştığın aklına gelen her soruyu doktoruna danış, olmadı başka doktora danış ve ona göre karar ver.
Çünkü bu , bir foruma sorulacak ve oradan alınacak fikirle karar verilebilecek kadar basit bir soru değil, işin içinde senin ve bebeklerinin canı var.
Hakkında hayırlısı olsun
arkadas sadece danisiyor bizim fikrimizle tek hareket edecek degil. Sormasi cok normal insan degisik degisik bilgi edinebiliyor… Doktor da hata yapabilir cünkü… zamaninda benim ablama da doktor, ablam 4 aylik hamileyken 8 haftaya yakin hastanede yatti. Rahim acilmisti diye, bebegi aldiralim deyip durdu. Düsük olacak dediler. yasamiyacak dediler. Ki tek bebek ti, yani ikiz falan da degil. bebegin kalbi atarken neden doktor sanki öyle bir teklifte bulunur ki… Neymis anne ye eziyet olmassin diye (ablam 8 hafta boyunca hep sirt üstü yatti. affedersiniz tuvalete bile korka korka gidiyordu… )
Ama ne oldu… bebek erken dogdu (24 haftalikken 600 gram ile) ve yasadi… aralikta canim yegenim iki yasina basacak hayirlisiyla… o salak doktoru dinleseydi simdi bu dünya tatlisi kiz olmayacakti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?