kızlar sizce bir öğretmenle ortaokul mezunu, bir yakınının kafesinde çalışan biri evlenirse mutlu olurlarmı?yani, ortaokul mezunu olan erkek, ayrıca memleketinde babasının fabrikası var, belki orada durumu iyidir, statüsü fazladır.ama istanbulda yakınının kafesinde çalışıyor, ve burada kalırsa yapacağı tek iş bu olacak.sizce bu kişi öğretmen bir kızla aynı maaaşı alsa bile -ki almıyor, maaş farkı var- statü, düşünce tarzı, çevre olarak mutlu olabilirlermi?sadece erkeğin çok çok sevmesi yeter mi sizce?
bu sorunun kesin bir cevabı bana göre yoktur.. mutlu olabilirler de olmayabilirler de.. benim şu an üst düzey yönetici olarak çalışan türkiyenin önde gelen üniversitesinden mezun bir arkadaşım 12 yıldır eşi ile çok mutlu eşi ayakkabıcı olduğu için herkes olmaz yapamazsın demişti.. ama onlar çok mutlu çok iyi anlaştılar.. herkesi haksız çıkarttılar..mutlaka aksi örnekler de vardır.. yaşamadan bilinmez..
çok teşekkür ederim yorumunuz için, doğru söylüyorsunuz olabilir de olmayabilir de.ama benim etrafımda buna çok çok kesin gözle hayır diyecek bir ailem var.bende kendime o kadar gvenmediğim için sevgi konusunda sizlerden de yorum almak istedim.tekrar teşekkür ederim:)
aslaa ama aslaa aileni kar$ina alip bi erkegin pe$inden gitme derim ..
anne baba rizasi olmadan yapilan bi evlilikden kimseye hayir gelmiyor,kendim ettim kendim buldum der oturursun, hayatinida zindan edersin sadece
çok teşekkür ederim yorumunuz için, doğru söylüyorsunuz olabilir de olmayabilir de.ama benim etrafımda buna çok çok kesin gözle hayır diyecek bir ailem var.bende kendime o kadar gvenmediğim için sevgi konusunda sizlerden de yorum almak istedim.tekrar teşekkür ederim:)
hislerini dinlemeliler, derinlerde bir eksiklik varsa olmaz tabi ama her şey tamamsa kalp bunu söyler bence...
çok romantik bir açıklama oldu mantıkla alakası yok belki ama doğru kişinin kalpte bir ten kadar tamamlayıcı bir his bıraktığını düşünüyorum...
siz çevrenin laflarını dinlemeyip ve bunu kafanızda sürekli sorun etmeyip ilerlerseniz evet mutlu olursunuz
ama gerçekçi olmak gerekirse de düşünce farkı oluşabilir arada.
benim üniversite mezunu arkadaşım lise mezunu bir erkekle(cocuk zengin ama sordugunuz bu ise eğer) evlendi daha bu yaz.
ve cok mutlular mesela.
çok teşekkür ederim yorumun için, bende senin gibi düşünüyorum aslında, ben tam olarak sevmediğim, sırf beni bu kadar seven biriyle acaba mutlu olurmuyum ihtimali için ailemi karşıma almak istemiyordum.bu tarz destekleyici sözler beni rahatlatıyor.tekrar teşekkürler:)
Sadece erkegin sevmesi yetmez. Kizin da sevmesi gerekir. Dunyada baska erkek mi yok? Kendine yakistiramiyorsan basindan don derim. Statu farkindan cok, dusunce ve kendini gelistirmede olan istek farki varsa bu arada zamanla ucurum olusturur. Benzer kaygilari yasamis biri olarak sana onerebilecegim budur.
ilişkinizin boyutu vs çok fazla değişken var. geçmiş konularına göz attım 1 ay önce başkası varmış galiba bu kadar kısa sürede evlilik için yeni birini tanıman çok zor görünüyor
Çok lüks bir yaşam istemiyorsan neden olmasın.
Benim fikrim şöyledir ki, kariyer sahibi biriyle mantık evliliği yapacağıma gerçekten seven güvenilir biriyle orta halli bir hayatı tercih ederdim.
Kaldı ki, birçok okul bitirip kişiliği oturmamış insanlar var.
Burda ortaokul veya lise mezunu olması bir baraj değildir, önemli olan kendini geliştirip geliştirmediği.
Düşünce tarzınız fikirleriniz birbirine uyuyorsa zaten karşılıklı fedakarlıklar yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?