ben ilişkide Allah korkusu ararım önce,sonra çalışkan olup olmadığı (mesleği) adam limon satar ama sana bakar .. ayrıca fikirlerinizi tanımadan ve yasamadan bilemezsin . hayırlısııı
:)aslında konuyu açarken böyle bir cevap bekliyordum, daha 1 ay önce başka birini sormuştum.evet, şu sıralar biraz karışık bir dönemimdeyim.etrafımda fazla insan oldu diyelim.ve ben bu şimdi sorduğum kişi için bir daha böyle dürüst, iyi ve sabırlı biri tanırmıyım diye düşünüyorum.evlilik konusunda da bu kişiyle öyle kısa bir süre çıkıp sonra ben ayrılmak istiyorum diyemem.çünkü sevgisinden eminim ve evlilik düşünüyor.uzun bir süredir tanıyorum çünkü.yorumun için teşekkür ederim:)
Sorduğunuz soru maddi yönden mi? yoksa okul yönünden mi?
Sanki bana okul yönünden değilde para yönünden sorulmuş gibi geldi.
Babasının fabrikası var,belki orda olsa durumu iyi olurdu cümlesinden ben onu anladım.
Kişiye göre değişir,mutlu olanda çok var,ama mutsuz olanda var.
ben ilişkide Allah korkusu ararım önce,sonra çalışkan olup olmadığı (mesleği) adam limon satar ama sana bakar .. ayrıca fikirlerinizi tanımadan ve yasamadan bilemezsin . hayırlısııı[/
yorumun için çok teşekkür ederim:)evet çalışkanlığı çok önemli, güvenilir olması da.
ben ilişkide Allah korkusu ararım önce,sonra çalışkan olup olmadığı (mesleği) adam limon satar ama sana bakar .. ayrıca fikirlerinizi tanımadan ve yasamadan bilemezsin . hayırlısııı[/
yorumun için çok teşekkür ederim:)evet çalışkanlığı çok önemli, güvenilir olması da.
hakkında hayırlısı cnm acele etmeee zamannn
kızlar sizce bir öğretmenle ortaokul mezunu, bir yakınının kafesinde çalışan biri evlenirse mutlu olurlarmı?yani, ortaokul mezunu olan erkek, ayrıca memleketinde babasının fabrikası var, belki orada durumu iyidir, statüsü fazladır.ama istanbulda yakınının kafesinde çalışıyor, ve burada kalırsa yapacağı tek iş bu olacak.sizce bu kişi öğretmen bir kızla aynı maaaşı alsa bile -ki almıyor, maaş farkı var- statü, düşünce tarzı, çevre olarak mutlu olabilirlermi?sadece erkeğin çok çok sevmesi yeter mi sizce?
bu güzel duan için çok teşekkür ederimm:)evet kpss var, daha bir sürü hayallerim var.ben sadece bu kadar dürüst ve güvenilir insan tanımadım daha, o sebepten bu konunun üstünde durdum bu kadar.eğer olacağı varsa ileride yine çıkar karşıma zaten:)tekrar teşekkürler
aslında en genel yorum bu olmuş bence
kesinlikle Allah korkusu olmalı, seni sevebilmeli, evine bağlı olabilmeli
okumus olup da bunlardan bihaber insanlar da var.
mantık olarak düşündüğümüzde avuç içi kadar mutluluk yeter derler ya.
mutlu olduktan sonra gerisi boş aslında..
onun dışında daha küçüksün canım önünde kpss var onunla uğraşınca daha farklı bakıyor insan hayata.
deneyim lazım yani geniş bakabilmen için
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
daha çok küçüksün ya . sırf iyi biri sabırlı biri diye evlenilmez ki. biriyle çıkmadan da evlilik için karar verilmez tabi ki deneyeceksin. bu arada okulun bitti mi işini hallettin mi ? tanımaya değer diyorsan tanırsın ama bişey yaşamadan kimseye evlil,k sözü verilmez
buradan mutlu olursunuz ya da olmazsınız diyemeyiz kişilikleriniz daha buyuk önem tasıyor cunku...
ama büyük konusmus gibi olmayayım ben kendım böyle bir evliliğe cesaret edemezdım dıye dusunuyorum..
ki hele acabalar sımdıden kafana üşüşmüşse işin zor diyebilirim..
evet, benim sorunum sanırım herşeyi çok fazla düşünmek.sürekli diyorumki şimdi çıkarsam tam sevmeden çıkıcm, sonra ayrılırsam reddetmeye bile böyle üzülen biriyle oynamış olurmuyum diye.yok 1 yıl var okulumun bitmesine, evlilikten daha çok istediğim hayallerim var.ama karşıma böyle iyi biri çıkarmı diyorum.bu sene özellikle hayatıma girmek isteyen erkeklerin hiçbirini bu kadar çok düşünmedim.ama bu farklı biraz daha.tekrar teşekkürler:)
bence okunmakla adam olunmuyor ama statü farkı cok önemli ayrıca babsının fabrıkası olan adam hem okurdu hemde daha iyi bir işi olurdu...okumasa bıle gidip fabrıkanın basında dururdu istanbulun tası topragı altın değil...size de sende orda ögretmenlik yaparsın daha rahat ederiz derdi...bence biraz yalan var
tanımak istemekte haklısın ama sevgili olarak daha okul kpss atanma derken belki evlilik için çok zamanın olacak. oynamış olmuyorsun ki kimseyle tanımadan da iyi biri diye hadi evleneyim diyemezsin. bir de hiç bir şeyden emin değilsen sırf başkası olmaz diye bir ilişki yürütülmez. ben 25 yaşında bekarım öyle düşünseydim şimdiye kadar yıllardır evli olurdum. henüz flört yaşındsın ki tanı yani. birde fabrikası olan biri niye kafede çalışsın ki
olmaz arkadaşım kesinlikle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?