lütfen, yorumlarınızı bekliyorum

ben ilişkide Allah korkusu ararım önce,sonra çalışkan olup olmadığı (mesleği) adam limon satar ama sana bakar .. ayrıca fikirlerinizi tanımadan ve yasamadan bilemezsin . hayırlısııı

aslında en genel yorum bu olmuş bence
kesinlikle Allah korkusu olmalı, seni sevebilmeli, evine bağlı olabilmeli
okumus olup da bunlardan bihaber insanlar da var.

mantık olarak düşündüğümüzde avuç içi kadar mutluluk yeter derler ya.
mutlu olduktan sonra gerisi boş aslında..

onun dışında daha küçüksün canım önünde kpss var onunla uğraşınca daha farklı bakıyor insan hayata.
deneyim lazım yani geniş bakabilmen için
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:

daha çok küçüksün ya . sırf iyi biri sabırlı biri diye evlenilmez ki. biriyle çıkmadan da evlilik için karar verilmez tabi ki deneyeceksin. bu arada okulun bitti mi işini hallettin mi ? tanımaya değer diyorsan tanırsın ama bişey yaşamadan kimseye evlil,k sözü verilmez

evet, maddi yön de bir etken.düşünüyorum da aynı eğitim seviyesinde ama durumu iyi olsaydı bakış açım daha farklı olabilirdi.ama hem eğitim, hem maddi yön birleşince kafamda bu tarz sorular oluşmaya başlıyor.bu da benim o kişiye karşı tam birley hissetmememden kaynaklı sanırım.yorumun için teşekkür ederim:)

bence okunmakla adam olunmuyor ama statü farkı cok önemli ayrıca babsının fabrıkası olan adam hem okurdu hemde daha iyi bir işi olurdu...okumasa bıle gidip fabrıkanın basında dururdu istanbulun tası topragı altın değil...size de sende orda ögretmenlik yaparsın daha rahat ederiz derdi...bence biraz yalan var

hakkında hayırlısı cnm acele etmeee zamannn

buradan mutlu olursunuz ya da olmazsınız diyemeyiz kişilikleriniz daha buyuk önem tasıyor cunku...

ama büyük konusmus gibi olmayayım ben kendım böyle bir evliliğe cesaret edemezdım dıye dusunuyorum..

ki hele acabalar sımdıden kafana üşüşmüşse işin zor diyebilirim..

bu güzel duan için çok teşekkür ederimm:)evet kpss var, daha bir sürü hayallerim var.ben sadece bu kadar dürüst ve güvenilir insan tanımadım daha, o sebepten bu konunun üstünde durdum bu kadar.eğer olacağı varsa ileride yine çıkar karşıma zaten:)tekrar teşekkürler

evet, benim sorunum sanırım herşeyi çok fazla düşünmek.sürekli diyorumki şimdi çıkarsam tam sevmeden çıkıcm, sonra ayrılırsam reddetmeye bile böyle üzülen biriyle oynamış olurmuyum diye.yok 1 yıl var okulumun bitmesine, evlilikten daha çok istediğim hayallerim var.ama karşıma böyle iyi biri çıkarmı diyorum.bu sene özellikle hayatıma girmek isteyen erkeklerin hiçbirini bu kadar çok düşünmedim.ama bu farklı biraz daha.tekrar teşekkürler:)

evet, doğru söylüyorsun.kafamda hiç soru olmazsa belki denenebilir ama duygularımdan da emin değilim.yorumun için teşekkür ederim:)

tanımak istemekte haklısın ama sevgili olarak daha okul kpss atanma derken belki evlilik için çok zamanın olacak. oynamış olmuyorsun ki kimseyle tanımadan da iyi biri diye hadi evleneyim diyemezsin. bir de hiç bir şeyden emin değilsen sırf başkası olmaz diye bir ilişki yürütülmez. ben 25 yaşında bekarım öyle düşünseydim şimdiye kadar yıllardır evli olurdum. henüz flört yaşındsın ki tanı yani. birde fabrikası olan biri niye kafede çalışsın ki

okumaya meraklı olmadığı için okumamış.yalan söylediğini düşünmüyorum ama şöyle düşünüyorum, küçük yerden sıkıldığı için istanbula gelmiş, hırslı olmadığı, veya kendini geliştirme iddiası olmadığı için de kalmış burada.yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

çok doğru söylüyorsun, evlilik için iki tarafın da sevmesi gerekir öncelikle.kafede çalışması da hırslı, kendini geliştirmeye meraklı olan biri olmadığı için küçük şehirdense istanbulda çalışırım demiştir diye düşünüyorum.yorumların için tekrar teşekkür ederim, burada değişik görüşleri duymak hoşuma gitti çünkü etrafımdaki arkadaşlarımdan aldğım yorumların çoğu "amira bak ne iyi, daha iyisini mi bulacaksın, herkes yalancı çıkıyo" türünden.tekrar teşekürler:)

büyük konuşmamak lazım ama ben çok sağlıklı bir evlilik olacağını zannetmiyorum kadınlar değil ama erkekler statü farkını başta sorun etmesede daha sonra sorun haline getiriyor

yıl olmuş 2014, hala zengin-fakir karşılaştırması yapıyorsunuz,
herşey 'beyin'de biter arkadaşım,
isterseniz ikinizde öğretmen olun, karakter,sevgi,saygı vs. yoksa hiçbir işe yaramaz

Muhtemelen bu yazdıklarıma çok tepki veren olacaktır ama yaşadığımız hayat peri masalı değil, insanların yaşam tarzları, kültürleri bellidir. Olmaz, olamaz.. Bırakın ünv. mezunu ve lise mezunu bile olamaz. Davul bile dengi dengine.. Erkeğin egosu, tatminsizliği, beklentileri kadının doğasından farklıdır, başında olmasa bile ileride mutlaka çok ciddi sıkıntılar yaşanır.

bence mutlu olamaz erkekler kadınlardan bir alt seviyede olunca eğitim açısından bunları başta sorun etmeseler bile ilerde sorun etmeye kadının başarısını kıskanmaya çalışıyorlar ki erkek okul okumamnın haricinde kendini yetişitirse bile bu çiftler arasında kıskançlığa neden olabiliyor kadın lise mezunu erkek üniversite mezunu olursa belki kadın erkeğe uyum sağlar genelde ama erkekler kendilerini bu konuda eksik görüyorlar o yüzden herşey dengi dengine olmalı tabi istisnalar olabilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…