lütfen, yorumlarınızı bekliyorum

çok teşekkür ederim yorumun için:)

tabiki, benim etrafımda da üniversite okudukları halde gündemi bile takip etmeyen, boş yaşayan insanlar var.benim bahsettiğim kişi sanki hiç böyle bir fark yokmuş, sırf onun sevgisi mutlu olmaya yetermiş gibi davranıyor, benim kafamda da bazı sorular oluştu acaba kabul etsem mutlu olur muydum diye.yorumun için çok teşekkür ederim:)

canım herşey bir yana neden 20 yaşında bir öğrenci olarak evlilik düşünüyorsun? o evlenmek isteyecek birkaç ay çıkıp ayrılamam ne demek.. kendini nasıl bir duruma sokacaksın.. ayrılamam düşüncesi ile sakın kimseyle olma.. bu kişi ile beraberken ilerki yıllarda karşına onun kadar sabırlı iyi ve en önemlisi aşık olduğun biri çıkarsa ne yapacaksın??? çok gençsin.. bunları düşünüp canını sıkman bile beni üzüyor..

yorumun için çok çok teşekkür ederim, benim tereddütlerimi, düşüncelerimi özetlemişsin resmen.kesinlikle ona bir şans vermediğim için ben çok merhametsiz, insanları kçümseyen biri gibi oldum ama beni çok iyi anlamışsın, doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum bunları okudukça

?Rica etsem biraz açıklarmısınız

tabiki, şöyle.bu konuyu açmamın sebebi tabiki de bu yaşta hemen evlenmenin önceliğim olması değil.benim okulumun bitmesine 1 yıl var.bu bahsettiğim kişi kadar saf, masum seven birini tanımamıştım.defalarca kez reddedilmesine rağmen yinede vazgeçmedi.ve ben bu kişiyle çıkmadığım halde onun niyetinin evlenmek olduğunu biliyorum.bana bunu söyledi, ama bir süre çıkıp sevemedim deyip ayrılmak istemiyorum.eğer eğitim seviyelerimiz, veya ileride mutlu olma şansımız olsaydı bir denerdim.çünkü ben çok üzdüm onu kabul etmemekle.etrafımda da amira bir kabul etsen ne olur sanki bir denerdin yorumlarına maruz kaldım.buraya iyiki yazmışım, nesnel yorumları okumak bana doğru bir karar verdiğimi hatırlattılar bir kez daha

çok teşekkür ederim yorumun için:)evet, bende öyle düşünüyorum daha çıkar karşıma diyorum.ama arkadaşlarımla birlikte biz bu kadar iyi birini tanımamıştık hiç.ya çıkmazsa diye böyle düşüncelere kapılmıştım, ama buradaki yorumlar çok etkili oldu doğru bir karar verdiğimi anlamam için.

arkadaşların bugüne kadar bu kadar iyi birini görmemiş olabilirler.. bundan sonra görürler inş.:) tabiki çıkar karşına.. kısmet bu.. aklında hiç soru işareti bırakmayacak kısmetler diliyorum sana.. ama yıllar sonra:).. önce başarılı bir öğretmen ol inş..
ben lisede ayrıldığım erkek arkadaşımla üniversiteyi bitirdikten sonra tekrar biraraya gelmiş biriyim... kader kısmet.. şimdi evli ve çok mutluyuz:)
sanırım kararın şekillendi zaten ama yine de yazmak istedim..

mutluluğun daim olur inşallah:)iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, evet doğru bir karar verdiğimi anlıyorum okudukça, tekrar teşekkürler:)

Canım bu arkadaşı redderken mesleğini veya maaşını öne sürme zaten. Arkadaşlarına bile böyle söyleme. Elektrik alamadım. Eminim iyi bir insandır ama bana çekici gelmiyor diyebilirsin ki doğru. Yani o elektriği alamamışsın. Yani burda bir sürü konu açan var. Okul seviyemiz farklı olur mu diye ama onlar hep çok seviyorlar. Bak cidden aşkından ölürsün de bir dene derim ama arkadaş tanıştırması ise ve sen de istekli değilsen hiç başlama. Senin bambaşka bir dünyan olacak. Kadın olsun erkek olsun farketmez. Ben hep şunu düşünürüm arkadaş ortamımda sıkılmayacak, kendini kötü hissetmeyecek biri olmalı hayatımda. Beni taşıyabilecek, benim eşim olacak bana hayat yolunda eşlik edebilecke biri olacak.

evet, hem birşey hissetmiyorum hem bu tarz engeller var.dediğin gibi ben bunları eklemediğimde, sırf sevmiyorum oyüzden kabul etmicem dediğimde e bi dene ne kaybedersin tarzı yorumlar aldım.buraya iyiki yazmışım diyorum, kesinlikle çok güzel yorumlar aldım.yorumların için tekrar teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…