- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
- Konu Sahibi Peysmeyker
-
Merhaba bir seneyi geçkin evliyim.kayınvalidem ve annemler ile aynı şehirde oturuyoruz.eşim ve ben çalışıyoruz.eşim sürekli ailesine gitmek istiyor örneğin Cumartesi gitmişsek Pazartesi yine iki gün geçince yine.....
Bu konuda çok tartışmamız oldu sürekli anlattım senin ile ailenin arasını açmak istemiyorum vazgeçmeni istemiyorum tabiki gidip görücez ama müsait olduğumuz zamanlarda diye.yeri gelir evde oturmak isteriz işimiz olur beraber vakit geçirmek isteriz diye her açıdan konuştum ama her defasında eşimde bende ağlayarak bitiriyoruz tartışmamızı. Eşim senden de onlardan da vazgeçmem diyor bende vazgeçmeni istemiyorum ama benim de evim mutfağım var evimde oturmak senle vakit geçirmek istiyorum eee hergün yorgun oluyorum yeri geliyor.. Hepsini anlattım bu şekilde ama nafile bilmiyorum nasıl yapmalıyım bu süreçte lütfen fikir verin
çok sıkıntılı bir konu aynı dertten muzdarip olan ve senelerce çözüm bulamayanlar varkayınvalide tarafın nasıl insanlar bahsetmemişsin madem eşinle anlaşarak halledemiyorsun o halde içeriden yardım almaya çalış umarım anlayışlı insanlardır da oğullarını karşılarına alıp kulak çekmeyi bilrler senin sözlerinin hiçbiri kar etmezken ;annesinin,OĞLUM EVLENDİK ARTIK EVİNİ YUVANI BİL BZİDE İHMAL ETME TABİKİ AMA EŞİNLE DAHA ÇOK ZAMAN GEÇİRMELİSİN demesi bile kafi gelecektir diye düşünüyorum
34ist teşekkür ederim yorumun için ama defalarca konuştum sen görmek istiyorsan git dedim sensiz gitmem diyor beni bana bıraksa ben zamanı gelince gidelim diyecek Yada çağırıcam ama fırsat olmuyor ki sürekli görüşüyoruz burda amacım görüştürmemek değil inanın sadece iki gün geçince üç gün geçine gitmek zorunda olmam sağlanıyor bundan da çok rahatsız oluyorum haksız mıyım ben mi çok takıyorum bilmiorum lütfen fikir verin
Eşime daha başka ne diye bilirim bilmiyorum lütfen yardım
Kayınvalidem çok iyi bi insan diyorum ya o yönden çok şükür ki bi sıkıntı yok evlerimiz ayrı ama hergün beraber olsak hiç itiraz etmezler yani sürekli öyle olalım diyor iki gün geçince gitmezsek üçüncü gün kayınbabam arıyor geliyoruz biz bi istediğin varmı diyor hiç sormuyor bile işin var mı gücün var mı diye..
Eşim ile de tartışmak istemiyorum her bu konu açıldığında ağlıyor onu üzmek De istemiyorum ama bende huzursuz oluyorum gidiyoruz tv ye bakmaktan başka hiç bişi yapmıyoruz babam uyuyor eşim tel ile oynuyor bizde annem ıle tv ye bakıyoz
Merhaba bir seneyi geçkin evliyim.kayınvalidem ve annemler ile aynı şehirde oturuyoruz.eşim ve ben çalışıyoruz.eşim sürekli ailesine gitmek istiyor örneğin Cumartesi gitmişsek Pazartesi yine iki gün geçince yine.....
Bu konuda çok tartışmamız oldu sürekli anlattım senin ile ailenin arasını açmak istemiyorum vazgeçmeni istemiyorum tabiki gidip görücez ama müsait olduğumuz zamanlarda diye.yeri gelir evde oturmak isteriz işimiz olur beraber vakit geçirmek isteriz diye her açıdan konuştum ama her defasında eşimde bende ağlayarak bitiriyoruz tartışmamızı. Eşim senden de onlardan da vazgeçmem diyor bende vazgeçmeni istemiyorum ama benim de evim mutfağım var evimde oturmak senle vakit geçirmek istiyorum eee hergün yorgun oluyorum yeri geliyor.. Hepsini anlattım bu şekilde ama nafile bilmiyorum nasıl yapmalıyım bu süreçte lütfen fikir verin
Cumartesi pazar birlikteydik Pazartesi de görüştük o hafta Perşembe ve cuma da gittik bügün yine gidelim diyor napıcam bilmiyorum çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?