Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Yada özel bir gece hazırla hazırlık yap bakalım hala gıdelım dıyecekmı

Senin ailene de gidiyorsa çok dert etme derim .
1-2 hafta kendi ailene gitme sen .
Onun ailesine gidin sıkça .
Belki bıkar .

Resmen duygularinizi kullaniyorlar. Ben olsam bu sebepten aglayan kocayi aglamaya terk eder, gider iceride utumu yapar ve kv yi arayip anne yrn aksam size gelcez uygun musunuz derdim. Kesinlikle her gitme gelmede aramalisiniz ki kontrol sizde olsun. Aramadan gitmeyelim vs. demelisiniz. Bir yil gecmis ama imkansiz degil. Boylece onlara da aramadan hidilmez, onceden planlanir mesaji vermis olursunuz. Misal cts gittiniz anne cars su su yemegi yapsan da gelsek, gittiginizde pazar bize buyrun balik yapicam vs. diyerek adini koyun. Zamanla da aralari acarsiniz. Hem de programlayan siz olun. Kolay gelsin

sevgili konu sahibi benim bu tarz cevaplarıma tepki gelmiyor ama ben böyle durumlarda olsam bunu uygulardım o yüzden size de tavsiye ediyorum. her gün bi gün annenlere bi gün kv gitseniz? yani bıktırsanız eşinizi hatta kvleri vs? her gün bi yere gidin ne tv/kitap/vs. hep birşey yapalım dediğinde, siz ya ama annenlere söz verdik gidelim oraya diyin. hatta yakında onun doğumgnü varsa veya özel bir gün onlarda veya annenlerde kutlayın. yemeği orda yemeye başlayın. eve geç gelin ve UYUYUN misal? bıkmaz mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…