Lütfenn bakın buraya gebelik için

refiayagiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
16
2
1
28
Merhaba arkadaslar ben hamile oldugumdan şüpheleniyorum akıntılarım var bir kaç gündür de bulantım var ve belkı bılırsınız karbonat testını yaptım ondada köpürme oldu . Hamile olcagımdan şüpheleniyorum ve bu aralar acıkınca elim ayagım titriyo çok cabuk acıkıyorum . 3 gün once kan verdım kanda gene olmadıgım cıktı ama adetime 13 gün var daha

Merhaba karbonat testi doğru sonuç vermiyo bende yapmıştım köpurdu ama hamile değilim :) idrar asitli ya ondan dolayi köprüye sanırım 13 gün varsa daha belli olmayabilir kan da diye biliyorum ben biraz daha beklemek lazım

Ovulasyon yani yumurtlamA adet tarihinden 14 gün önce olur..

Normal zamanda adet olacağınızı düşünürsek yumurtlayalı 1 gün olmuş..döllenme bile olduysa yeni olmuştur ne acıkması ne el ayak titremesi.. tamamen psikolojik sizinki

Merhaba arkadaslar ben hamile oldugumdan şüpheleniyorum akıntılarım var bir kaç gündür de bulantım var ve belkı bılırsınız karbonat testını yaptım ondada köpürme oldu . Hamile olcagımdan şüpheleniyorum ve bu aralar acıkınca elim ayagım titriyo çok cabuk acıkıyorum . 3 gün once kan verdım kanda gene olmadıgım cıktı ama adetime 13 gün var daha
Daha olmaz canm baska şeydendir o belirtiler. Ya da psikolojiktir. Sekerin düştüğü için elin ayagn titrer. O akinti da yumurtlama akintisidir muhtemelen. Hamilelik istiyorsan esas o gunleri degerlendirmen gerekir

Back
X