- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Amin inşallah canım benim Allah isteyen herkese yaşatsınGözün Aydın canımdarısı bizim başımıza inşallah
Testin resmini yollarmisin canimAmin inşallah canım benim Allah isteyen herkese yaşatsın
Testin fotoğrafını atar mısınız merak ediyormuşsun 4 gün gecikmeyle ne koyulukta çıkmış benimde adet günüm bugün olmazsam beklicem test yapmak için bir kaç günAmin inşallah canım benim Allah isteyen herkese yaşatsın
Merak ediyorum olcak o yanlış yazmışım otomatik düzeltmeTestin fotoğrafını atar mısınız merak ediyormuşsun 4 gün gecikmeyle ne koyulukta çıkmış benimde adet günüm bugün olmazsam beklicem test yapmak için bir kaç gün
Canim hiç tekrarlamaya gerek yok var hayırlı olsun hamilesinErken gebelik testi bu böyle çıktı çok koyu değil ama ben yarın tekrar yapacağım pazartesi de doktora gideceğim
yaaaCanim hiç tekrarlamaya gerek yok var hayırlı olsun hamilesin
Yok canim sorun yok biz anladık zaten seni hayırlı olsun tekrar sağlıkla kucağımıza aliriz insAllshyaaaherkes bu duyguyu Yaşar inşallah bir de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Yazamadım kusura bakmayın malum yemek yapma saati
İnşallah canım benimYok canim sorun yok biz anladık zaten seni hayırlı olsun tekrar sağlıkla kucağımıza aliriz insAllsh
Kızlarrr beni hatırladınız mı konuşmuştuk bir kaç gün önceHadi bakalım beraber güzel haberlerle
Bende akşam test yapmayı düşünü inşallah çift çizgiyi görmek nasip olurErken gebelik testi bu böyle çıktı çok koyu değil ama ben yarın tekrar yapacağım pazartesi de doktora gideceğim
InaAllah sende görürsün çift çizgiyi canim hatırladım ama umarım bizi unutmazsın ve hayırlısıyla öğrenirsinKızlarrr beni hatırladınız mı konuşmuştuk bir kaç gün önceadetim 9 ocaktı be bugün hala gelen giden yok akıntım var kokuya karşı hassasiyet bir kaç gün daha beklicektim ama akşam test yapmaya karar verdim dua eder misiniz benim için
Unutur muyum akşam yapar yapmaz yazıcamInaAllah sende görürsün çift çizgiyi canim hatırladım ama umarım bizi unutmazsın ve hayırlısıyla öğrenirsin
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninleUnutur muyum akşam yapar yapmaz yazıcamaminnnnnnn
Allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle
Amin inşallah saat kaç gibi yapacaksın kiAllah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Canım eve gider gitmez yaparım kayınvalidemdeyiz deAmin inşallah saat kaç gibi yapacaksın ki
Anladim canim hadi hayırlısı bizde heyecanlandık seni düşünemiyorumCanım eve gider gitmez yaparım kayınvalidemdeyiz de
DkAnladim canim hadi hayırlısı bizde heyecanlandık seni düşünemiyorum
dakikalar geçmiyo gidemedik daha eveAnladim canim hadi hayırlısı bizde heyecanlandık seni düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?