- Konu Sahibi Kelebek0004
-
İnşallah olumlu sonuç alırsınızTamam canim tesekkur ederim kan vericem bugün bakalım
nasil net degil, anne , teyzeler ben burdayim diyo iste ,daha ne desin?
Gidin gidin, teyzede bekliyo bak burdainşallah diyodur dua ediyorum. 1 saate kan vermeye gideceğim
Allahim tum isteyenlere bebek nasip etsin InseAllah size ve banadaGidin gidin, teyzede bekliyo bak burdahayirli haberlerle dönūn ama
Amin Allahümme Amin kardesimAllahim tum isteyenlere bebek nasip etsin InseAllah size ve banada
Evet canim bekliyoru mecbur bakalım inşallah hayırlısı olur kan verdim bekliyorumSen cumartesi gününden beri bekliyon mu kızbekledim desen valla iyi sabretmissin bize de haber ver pozitif görüp mutlu olalım
İnşallah canım su an da bu haberi kim bekliyorsa umarım hayirli haberler alirİnşallah olumlu sonuç alırsınız
Amin inşallah tüm haber bekleyenlerle beraber müjdeli haberler alırız Rabbım tüm isteyenlere nasip etsinHayirli haberler al insaallah
Masallah canim cok güzel cikmis saglikla devam eder insallah gözünüz aydinnKızlar çok şükür sonucum çıktı Allah'm nasil güzel bir mutluluk sonuç 510.4 Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah aminMasallah canim cok güzel cikmis saglikla devam eder insallah gözünüz aydinn
Gozunuz aydin tebrik ederim. InseAllah sag-salim kucaginizada alirsinizKızlar çok şükür sonucum çıktı Allah'm nasil güzel bir mutluluk sonuç 510.4 Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benim darısı tüm hayırlı haber bekleyenlere insAllahGozunuz aydin tebrik ederim. InseAllah sag-salim kucaginizada alirsiniz❤
Çok çok yeni bir gebelik dedi doktor. 2 gün sonra tekrar kan vereceğimGidin gidin, teyzede bekliyo bak burdahayirli haberlerle dönūn ama
Sizide tebrik ederim. Sag-salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi InseAllahÇok çok yeni bir gebelik dedi doktor. 2 gün sonra tekrar kan vereceğiminşallah sıkıntısız ilerler süreç. Allah'ım hepimize nasip etsin en doğru zamanda
kızlar sizce gebelik olabilir mi testi ilk yaptım ama adete 4 gün falan vardı çok silik ışıkta görülen çizgi çıktı ama pembe değildi sonra bıraktım ertesi gün gözüme ilişti rengi pembemsi ve daha belirgin sizce hamile olabilir miyim yoksa kuruma çizgisi miSu an da yasak var ve adetime daha 3 gün var çıkmaz diye tahmin ediyorum
üzmek için söylemiyorum ama benzer olay benimde başıma geldi ve regli oldumkızlar sizce gebelik olabilir mi testi ilk yaptım ama adete 4 gün falan vardı çok silik ışıkta görülen çizgi çıktı ama pembe değildi sonra bıraktım ertesi gün gözüme ilişti rengi pembemsi ve daha belirgin sizce hamile olabilir miyim yoksa kuruma çizgisi mi
Merhaba, bende de aynı şekildeydi kan testimde de çok yeni gebelik dediler ama regl oldum. Kiyasal gebelikmiş. Regl tarihin 2 3 gün geçtikten sonra test yapmanı öneririm çok üzücü oluyor çünkükızlar sizce gebelik olabilir mi testi ilk yaptım ama adete 4 gün falan vardı çok silik ışıkta görülen çizgi çıktı ama pembe değildi sonra bıraktım ertesi gün gözüme ilişti rengi pembemsi ve daha belirgin sizce hamile olabilir miyim yoksa kuruma çizgisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?