Lütfenn testime bakarmisiniz

Çok çok yeni bir gebelik dedi doktor. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah sıkıntısız ilerler süreç. Allah'ım hepimize nasip etsin en doğru zamanda
Sizide tebrik ederim. Sag-salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi InseAllahBende ayin 18ni bekliyorum InseAllah sizler gibi guzel haber alirim

Su an da yasak var ve adetime daha 3 gün var çıkmaz diye tahmin ediyorum
kızlar sizce gebelik olabilir mi testi ilk yaptım ama adete 4 gün falan vardı çok silik ışıkta görülen çizgi çıktı ama pembe değildi sonra bıraktım ertesi gün gözüme ilişti rengi pembemsi ve daha belirgin sizce hamile olabilir miyim yoksa kuruma çizgisi mi

Eklentiler

• FEEEE51B-F4B6-476F-82D5-C1A415D092CA.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
üzmek için söylemiyorum ama benzer olay benimde başıma geldi ve regli oldum

İki kez tekrarladım testi ve ikiside aynı çıktı sizin adetinize kaç gün vardı yakın bi tarihte düşük yaptım ilk gebeliğimde kendimi çok ümitlendşrmekte istemiyorum ama ister istemez gözüm hep testlerde

Merhaba, bende de aynı şekildeydi kan testimde de çok yeni gebelik dediler ama regl oldum. Kiyasal gebelikmiş. Regl tarihin 2 3 gün geçtikten sonra test yapmanı öneririm çok üzücü oluyor çünkü
İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…