- Konu Sahibi belginakskl
-
arkadaslar bi yardım edin ya lütfen :44:ben cicekleri coook asırı severim bir yerde okumustum sekerli su besler diye ben salk hepsine sekerli su döktüm simdi solucan kurt ne ararsan var :2: ve annem dogum yapmak uzere 1 ayı kaldı böcekler gecmezse cicekleri atcak acil yardıma ihtiyacım varrr :)
Sen kaç yaşındasın canım annen hamişmiş maşallah kardeşin saglıkla gelsin inşallah
Bu sayfaya bakabilirsin derdine çare var burada
http://azbitki.com/toprak-hasereleri
kurt böcekler için bir karışım vardı arap sabunu tütün falan karışımı. bir netten araştır. birde topraklarını değiştirebilirsin.
20 yasındayım ama bebiş 40 yasından sonra gelince kıymetli oluyormus :)
Bu verdigim linkte derdine çare var canıom oraya bakabilirsin
Maşallah ne tatlı olur şimdi o size Rabbim saglıkla gelmesini nasip etsin canım
ayy çok güldüm allah yardımcın olsun inş en kısa zaamanda kurt solucandan kurtulursun:=)))))
kac kere degiştirdim olmadı bir yerde sigara izmaritini bi suyun icine topla saksıya dök dediler bizim evdede sigara icilmeyince 1 haftadır izmarit toplamaya calısıyorum bide onu deneyim
izamart değil benim dediğim tütünün kendisi. bigün bende anneme gittim baktım mutfakta sigara paketi. dedim anne bari içiyosun kaliteli bişey al. annemde sigara içmez. çiçeklere ilaç için aldım dedi. du bi yarın nasıl yaptığını öğreneyim yazarım burayada.
Canım sabah sabah güldürdün ya benilimon dilimleri koy saksılara. Limon hepsini üste çıkartıp öldürür. Ama onlarında yaşamaya hakkı var;(
ayy at gitsin evde böcek varken hayatta duramam annen de hamile bi de ya ben olsam atardım canm o da canlı sonçta ama ben böcekten çok tiksinirim
öldüler ölmeselerdi atacaktım artık son care :)
arkadaslar bi yardım edin ya lütfen :44:ben cicekleri coook asırı severim bir yerde okumustum sekerli su besler diye ben salk hepsine sekerli su döktüm simdi solucan kurt ne ararsan var :2: ve annem dogum yapmak uzere 1 ayı kaldı böcekler gecmezse cicekleri atcak acil yardıma ihtiyacım varrr :)
evt yaa ben ilk sayfayı görp yazdm hemen sonra gördm ki ölmşler =)
ee şimdi nasıl temzleyeceksn solucan da ölmş mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?