lütfennn herkes bir baksınnnn burayaaa

belginakskl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
54
1
6
35
Konya
arkadaslar bi yardım edin ya lütfen :44:ben cicekleri coook asırı severim bir yerde okumustum sekerli su besler diye ben salk hepsine sekerli su döktüm simdi solucan kurt ne ararsan var :2: ve annem dogum yapmak uzere 1 ayı kaldı böcekler gecmezse cicekleri atcak acil yardıma ihtiyacım varrr :)

Son düzenleme:

Sen kaç yaşındasın canım annen hamişmiş maşallah kardeşin saglıkla gelsin inşallah

Bu sayfaya bakabilirsin derdine çare var burada

http://azbitki.com/toprak-hasereleri

kurt böcekler için bir karışım vardı arap sabunu tütün falan karışımı. bir netten araştır. birde topraklarını değiştirebilirsin.

kurt böcekler için bir karışım vardı arap sabunu tütün falan karışımı. bir netten araştır. birde topraklarını değiştirebilirsin.

kac kere degiştirdim olmadı bir yerde sigara izmaritini bi suyun icine topla saksıya dök dediler bizim evdede sigara icilmeyince 1 haftadır izmarit toplamaya calısıyorum bide onu deneyim

ayy çok güldüm allah yardımcın olsun inş en kısa zaamanda kurt solucandan kurtulursun:=)))))

kac kere degiştirdim olmadı bir yerde sigara izmaritini bi suyun icine topla saksıya dök dediler bizim evdede sigara icilmeyince 1 haftadır izmarit toplamaya calısıyorum bide onu deneyim

izamart değil benim dediğim tütünün kendisi. bigün bende anneme gittim baktım mutfakta sigara paketi. dedim anne bari içiyosun kaliteli bişey al. annemde sigara içmez. çiçeklere ilaç için aldım dedi. du bi yarın nasıl yaptığını öğreneyim yazarım burayada.

Canım sabah sabah güldürdün ya beni limon dilimleri koy saksılara. Limon hepsini üste çıkartıp öldürür. Ama onlarında yaşamaya hakkı var;(

iyi olur bende denerim

annemin vitamin kan haplarını damlasını ve arap sabununu karıstırdım kaynattım soguduktan sonra ciceklere doktum ve diplerine sarımsakyerlestirdim böcekler ölüverdi:)

ayy at gitsin evde böcek varken hayatta duramam annen de hamile bi de ya ben olsam atardım canm o da canlı sonçta ama ben böcekten çok tiksinirim

toprağı bi güzelce aktarın çiçeğin köküne bakın.eğer kökünü kurt yemişse tekrar canlanmazlar.eğer yememişse bi şansınız olabilir o zaman toprağını değiştirin mutlaka ve çiçekçilerden ilaç alın.

ay ben cıcek beslıyodum bıgun cıcegımı severken bı baktım toprakta bısey kıprasıyo .aldım elıme mandal bı baktım minik kırkayak bı tane daha bı tane daha.sadece cıcekte ben bır korktum ya evdede varsa dıye ve cıcek mutfak balkonundaydı balkon kapalı ama kullanıyoruz orayı oda gbi annem hemen cıcege poşet geçirdi ve çiçeği camdan bahçeye saksıyla attı Allahtan mustakıl ev.ve Allahtan evde görmedik buyuk kırkayak fılan bır kere banyoda bır kerede wcde gördüm ben ama borulardan gelmıstı.onlarada kostik aldı annem toz seklınde döktü arkasından su döktü o günden sonra hiç görmedik varsada ölmüşlerdir boru içlerinde.onların yeri dışarısı evde her tür hastalık yapabılırler at kurtul.hastalıgı gec ben cok korkarımda :)

evt yaa ben ilk sayfayı görp yazdm hemen sonra gördm ki ölmşler =)
ee şimdi nasıl temzleyeceksn solucan da ölmş mü

o kadr içini arastırmadım canım yaa :) sarimsaktan sonra toprak kokunca topragını acmadan degiştirdim böcek felan yoktu solucanda topragın icinde biyerlere sızmıstır artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…