- Konu Sahibi winonaryder
-
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
Daha şimdiden ailenize küfür hakaretler eden yarın bir gün neler yapmaz bir düşünün...bunun sonu yok gibi geldi..rengini belli etmiş nişanlınız..
Size ayrılan falan diyemem ama kendi açımdan düşününce böyle bir evliliği yapmazdım gibime geliyor..
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım
Gerçek fikrimi mi istersin,yoksa senin istediğin cvp ımı??
Bide kötü olsa nasıl olur merak ettim
cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?