- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi winonaryder
-
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
bi kaç yıl önce bi arkadaş vardı kocası onu aldatıyordu ve bizler boşan demiştik..sonra kadın birden eşini savunmaya geçti ama ne savunmak..en sona ohh kocamla çok mutluyum bu da sana kapak olsun demişti bana
bi baktım yakınlarda konu açmış,beni defalarca aldattı boşanıcam ama napıcam diye..yani bazen geleceği görmek için müneccim olmaya gerek yok,bazısı kendini çok aleni belli ediyor..
Bana da konu sahibi kendine saygı duymuyo gibi geldi
Ve kişi kendine bile saygı duymuyoken başkaları hiç duymaz
Kendisine, ailesine küfür ediliyo ama birkaç günlük ayrılıkta bile hasta oldum nişanlımdan vazgeçemem diyo
E o zaman ? Konu kapatılsın
Normal olan kimse 'evlen canım nolcak iki küfürden, bi annene bi sana saydırsın' demez, diyemez
Konu sahibi burada ama cevap vermiyo
Çünkü yorumlar istediği gibi olmadı
Ailesine küfür edecek kadar saygısız bir insanla hayatını birleştirmeye kararlı
Ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin
arkadaslar ben zafiyetimi bildigim için tarafsız yorumlarınızı istedim. cokk sagolun sizlerde vakit ayırdınız. ama cok acımasız konusmuyomusunuz
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
Al karşına konuş ozaman.. Ayrılacak kadar gözünü kararttıysan eğer, önce konuş ve bidaha yapmamasını yaparsa istenmeyen şeyler yaşanacağını belirt. Yine yaparsa da yapacağın belli zaten...
bi kaç yıl önce bi arkadaş vardı kocası onu aldatıyordu ve bizler boşan demiştik..sonra kadın birden eşini savunmaya geçti ama ne savunmak..en sona ohh kocamla çok mutluyum bu da sana kapak olsun demişti bana
bi baktım yakınlarda konu açmış,beni defalarca aldattı boşanıcam ama napıcam diye..yani bazen geleceği görmek için müneccim olmaya gerek yok,bazısı kendini çok aleni belli ediyor..
Evet hatta cok yeni actigi konu
Konu sahibi gorunen koy kilavuz istemez
Bu adamdan cokk cekersin
Bile bile atese atma kendini de aileni de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?