- Konu Sahibi winonaryder
-
şimdilik küfür ediyo evlendikten sonra daha ileri gideceğinden emin olabilirsin..
herşey alttan alınmaz,eyvallah edilmez,hoşgörülmez...
bunlar senin değerini belirler...
valla bana kalırsa yolun başındayken yakma kendini ama şu anda sana kim ne söylese boş gelir...
değişebileceğini düşünürsün,evlenice geçer dersin ama iyi düşün....
basit bişey değil yaptığı...
Nişanlınızı şimdi durdurmazsanız ileride bu emin olun ki küfürle kalmaz herkes haddini bilmeli o kim ki sizin anneciğinize küfür etsin.
cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım
melek annem benim oda onu o kadar seviyoki
melek annene söyle sana sövüyo diye sevmekten vazgeçer ikide bi ağlama efekti yapma valla çok kızıyorum şu an senin ağlak değil kızgın olman lazım, şimdi sana desem ki bende çok sinirliyim annene ablana küfür edicem izin verir misin?? bende çok asabiyim yani hak mı doğuyo küfür için
melek annem benim oda onu o kadar seviyoki:
"Melek annen" hak ediyormu o küfürleri sence???
aynen oyle ama onsuzluk cok zor geliyo daha önce sevgiliyken ayrıldık günlerce hasta yattım
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
Anneme küfür etse 8 senelik kocamı boşarım, nişanlı nedir ya??? İnsan annesine, kardeşine söven birini hala nasıl sever???
Kusura bakma da sen de pek normal gelmedin bana. Normal bir kadın asla böyle bir şeyi kaldırmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?