lütfennn yardımcı olun nişanlımm bana ve aileme küfür ediyor

aynen oyle ama onsuzluk cok zor geliyo daha önce sevgiliyken ayrıldık günlerce hasta yattım

cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım

Bu konuyu ailenize açın o zaman. Onlar ne düşünüyor sizi ve nişanlınızı daha iyi bilirler. Baştan da çekinceleri olduğuna göre ve bu süreçte nişanlınızıda tanıdıklarına göre daha sağlıklı karar vermenizde yardımcı olabilirler..Ama bunları anlatıp sonra ayrıl dediklerinde ayrılmayacaksanız ve yine ikna etmeye çaılşacaksanız hiç anlatmayın ....

melek annem benim oda onu o kadar seviyoki

melek annene söyle sana sövüyo diye sevmekten vazgeçer ikide bi ağlama efekti yapma valla çok kızıyorum şu an senin ağlak değil kızgın olman lazım, şimdi sana desem ki bende çok sinirliyim annene ablana küfür edicem izin verir misin?? bende çok asabiyim yani hak mı doğuyo küfür için

tek cevabım var; ayrıl...

adam olan aileye küfür etmez doğru düzün konuşur..bu adam evlenince daha beter olur benden söylemesi.

şöyle hakaret dolu konuşan insanlarda kendiin ifade etme sorunu olduğunu düşünüyorum!

En nefret ettiğim şeylerden biridir 'küfür'

Ve şimdiden küfrediyorsa ohoooo..

hepiniz cooooook haklısınız arkadslar herkese tesekkur ederim

Hiçbir şey geçer diye düşünme bugün neyse ilerde daha kötüsü de olabilir. Benim yaptığım hataları yapma görmezden gelme. Evlendiğin zaman daha zor ayrılmak.
İyi düşün.
Bir de evlenip ayrılırsan ayaklarının üzerinde durabilir misin, ailen arkanda durur mu bunları da düşün. Yoksa bir ömür boyu çekmek zorunda kalırsın.

Nişanlanmadan önce hiç etmedi mi ?
Etti de siz mi görmezden geldiniz
Hayır bu ne cüret yani..

Ailene kadar varan küfürler

Bu arada insanlar anasına küfetti diye adam öldürüyo ya
Yap diye demiyorum ha o kadar basit değil yani...

süreklimi yoksa bu tartışmada mı anne ve ablalara etti şaşırtıcı ve iğrenç kendi annesi ve kız kardeşi sayılır onlar nasıl ağzına alır nasıl bi kafası var :100:

Anlatıyoruz anlatıyoruz hala"seviyorum,aslında iyidir vs..." Yaşa ve gör canım,daha da yazmam..sinirlerim gerildi

konu sahibi hiç yapmadığım bişeyi yaptım ve adını hafızama yazdım evleniceksin sen bu adamla belli, sonra gelip buraya ağlak konular açarsan yok küfür etti yok dövdü yok aldattı diye sana oh demek boynumun borcu olsun, kadın ırkının bu ağlaklığını ben hazmedemiyorum sindiremiyorum kusura bakmayın, öz annesi babası en ufak bişey diyince aslan kesilen haykıran kızlar bu adamlara gık diyemiyo o zaman müstehak yani ne diyim

iyi olan adam anaya-babaya küfür etmez azıcık edepli olur dilinin ayarı olur.

ha seviyorum onsuz yaşayamam diyorsan o zaman ailene yapılan hakaretleri evlenince iki katı çekeceksin kolay gelsin sana.

Konu sahibi burada ama cevap vermiyo
Çünkü yorumlar istediği gibi olmadı
Ailesine küfür edecek kadar saygısız bir insanla hayatını birleştirmeye kararlı
Ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin

Anneme küfür etse 8 senelik kocamı boşarım, nişanlı nedir ya??? İnsan annesine, kardeşine söven birini hala nasıl sever???
Kusura bakma da sen de pek normal gelmedin bana. Normal bir kadın asla böyle bir şeyi kaldırmazdı...

konku sahibinarkadas evlenince konu acma olurmu bemi dovdu hastenelik etti diye cunku acacaksin buna da kalibimi basarim dovecek cunku sen bilirsin ister evlen ister evlenme ailene en fazla siz hakliymissiniz ozur dilerim nisani atiyorum dersin valla annen baban kizmazderin bi oh cekerler bence kurtulduk diye yol yakinken don ne diyeyim baska

Bana da konu sahibi kendine saygı duymuyo gibi geldi
Ve kişi kendine bile saygı duymuyoken başkaları hiç duymaz
Kendisine, ailesine küfür ediliyo ama birkaç günlük ayrılıkta bile hasta oldum nişanlımdan vazgeçemem diyo

E o zaman ? Konu kapatılsın
Normal olan kimse 'evlen canım nolcak iki küfürden, bi annene bi sana saydırsın' demez, diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…