G ghmimoza Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 135 29 13 30 1 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #21 uzaksevda .!.: Benim tüp bebek tutmadı yanlış anladın herhalde Genişletmek için tıkla... Sen tüp bebek yaptın mı
uzaksevda .!.: Benim tüp bebek tutmadı yanlış anladın herhalde Genişletmek için tıkla... Sen tüp bebek yaptın mı
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 257 41 13 28 2 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #22 ghmimoza .!.: Sen tüp bebek yaptın mı Genişletmek için tıkla... Yok hiç yapmadim
G ghmimoza Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 135 29 13 30 2 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #23 uzaksevda .!.: Yok hiç yapmadim Genişletmek için tıkla... Canım benimki tutmadı demişsin bi oku yazdıgını
uzaksevda .!.: Yok hiç yapmadim Genişletmek için tıkla... Canım benimki tutmadı demişsin bi oku yazdıgını
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 257 41 13 28 2 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #24 ghmimoza .!.: Canım benimki tutmadı demişsin bi oku yazdıgını Genişletmek için tıkla... Evet omukum.yanlis.yazmisim.hic.tup.bebek.denemem ve asilama.hatta.yumurta catlama ignesi.falan.hic biri olmadi nasip olur insallah isteyen herkese
ghmimoza .!.: Canım benimki tutmadı demişsin bi oku yazdıgını Genişletmek için tıkla... Evet omukum.yanlis.yazmisim.hic.tup.bebek.denemem ve asilama.hatta.yumurta catlama ignesi.falan.hic biri olmadi nasip olur insallah isteyen herkese
G ghmimoza Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 135 29 13 30 2 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #25 uzaksevda .!.: Evet omukum.yanlis.yazmisim.hic.tup.bebek.denemem ve asilama.hatta.yumurta catlama ignesi.falan.hic biri olmadi nasip olur insallah isteyen herkese Genişletmek için tıkla... Amin inşeallah canım
uzaksevda .!.: Evet omukum.yanlis.yazmisim.hic.tup.bebek.denemem ve asilama.hatta.yumurta catlama ignesi.falan.hic biri olmadi nasip olur insallah isteyen herkese Genişletmek için tıkla... Amin inşeallah canım
B basoglu Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2024 141 27 13 30 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #26 uzaksevda .!.: Eger aklıma takılan bir şey olursa yazarım suanmbutun sorularımın cevabını aldım tekrar teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Orda eşimizde sperm testı verebılıyor mu aynı hastanede bız daha once yaotırdık ama ustunen 2 sene gectı
uzaksevda .!.: Eger aklıma takılan bir şey olursa yazarım suanmbutun sorularımın cevabını aldım tekrar teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Orda eşimizde sperm testı verebılıyor mu aynı hastanede bız daha once yaotırdık ama ustunen 2 sene gectı
U uzaksevda Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 257 41 13 28 21 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi uzaksevda #27 basoglu .!.: Orda eşimizde sperm testı verebılıyor mu aynı hastanede bız daha once yaotırdık ama ustunen 2 sene gectı Genişletmek için tıkla... Yani tam sorunu anlamadım eşim randevusunu aldı gitti aynı hastane sprem.sonuclari kötü çıktı o üzdü bizi ama inşallah bincaresini bulcaz ilaçlarını içiyor yani bir ilaç aldık o da 2000 TL'lik sprem için
basoglu .!.: Orda eşimizde sperm testı verebılıyor mu aynı hastanede bız daha once yaotırdık ama ustunen 2 sene gectı Genişletmek için tıkla... Yani tam sorunu anlamadım eşim randevusunu aldı gitti aynı hastane sprem.sonuclari kötü çıktı o üzdü bizi ama inşallah bincaresini bulcaz ilaçlarını içiyor yani bir ilaç aldık o da 2000 TL'lik sprem için