Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktor herhangi engel olcak bir şey yok dedi şimdi eşimin sperm testi kaldı bilmiyorum ya tuplerim açık sadece bazı aylarda sağ yumurtam miydi sol yumurtammiydi hatırlamıyorum catlamiyormus yani iki kere söylendi ayrı zamanlarda bilmiyorum ama genelde muayene ettiklerinde normal denildiMerhaba ben orda 3 aşılama oldum tutmadı ama herkesin aynı olmaz ben tüp bebek yapmak için aşılama yaptirdim bu ay regli bekliyorum tüp bebek transferi için
Kaç yıllık evlisiniz 2 aşılama zorunluğu var devletteBana doktor herhangi engel olcak bir şey yok dedi şimdi eşimin sperm testi kaldı bilmiyorum ya tuplerim açık sadece bazı aylarda sağ yumurtam miydi sol yumurtammiydi hatırlamıyorum catlamiyormus yani iki kere söylendi ayrı zamanlarda bilmiyorum ama genelde muayene ettiklerinde normal denildi
5 yılKaç yıllık evlisiniz 2 aşılama zorunluğu var devlette
Eşinizin sperm sorunu yoktur inşeallah o zaman aşılama belki tutar
Aşılamada Kartal Lütfü Kırdar aşılama öncesi tedavi uyguluyorlar mi mesala çatlatma iğnesi ff alanKaç yıllık evlisiniz 2 aşılama zorunluğu var devlette
İnşallah bı o kaldı iki hafta sonra test vericekEşinizin sperm sorunu yoktur inşeallah o zaman aşılama belki tutar
Aşılamada zaten öncelik yumurta takibi yapıyorlar iğne ile büyütmek lazım çünkü rapor çıkması için yumurta büyüttükten sonra çatlatma iğnesi yapıyorsun zaten 36 saat sonra aşılama yapıyorlar basit bi işlemAşılamada Kartal Lütfü Kırdar aşılama öncesi tedavi uyguluyorlar mi mesala çatlatma iğnesi ff alan
Aşılama ilk defa yaptığım için hiç bilgim yok etrafımdaki kişilerde çocuk istedikleri zaman.hic bir tedavi uygulamadan kendiliğinden hemen oluyor benimde oluyor ama hep bi.sikintili mol gebelik yaşadım kimyasal bir tanede gelişimi durdu kan pihtilasma yatkınlık var üç genimdeKaç yıllık evlisiniz 2 aşılama zorunluğu var devlette
İnşallah tutar benim bir de hamile kaldıktan sonrasida sorun sıkıntı ama Rabbim bu sefer nasip eder amin isteyen herkesAşılamada zaten öncelik yumurta takibi yapıyorlar iğne ile büyütmek lazım çünkü rapor çıkması için yumurta büyüttükten sonra çatlatma iğnesi yapıyorsun zaten 36 saat sonra aşılama yapıyorlar basit bi işlem
Gidince zaten hemşireler bilgi veriyorlar ama gözünde büyütme kolay işlem aşılama bazen bi vitamin eksikliği bile olmasına engel olabiliyorAşılama ilk defa yaptığım için hiç bilgim yok etrafımdaki kişilerde çocuk istedikleri zaman.hic bir tedavi uygulamadan kendiliğinden hemen oluyor benimde oluyor ama hep bi.sikintili mol gebelik yaşadım kimyasal bir tanede gelişimi durdu kan pihtilasma yatkınlık var üç genimde
Teşekkür ederim sorularımı cevapladigin için sürekli konu actimda bulamadim.bincevap cokm sağolGidince zaten hemşireler bilgi veriyorlar ama gözünde büyütme kolay işlem aşılama bazen bi vitamin eksikliği bile olmasına engel olabiliyor
Bende senin tüp bebek tuttu diye zannettim demekki başka biriyle karistirdimBende hiç gebelik oluşmadı pcosluyum ben yumurtam çok fazla olduğu için
Rica ederim isterseniz özelden de yaza bilirsiniz bende çok araştırma yaptımTeşekkür ederim sorularımı cevapladigin için sürekli konu actimda bulamadim.bincevap cokm sağol
Yaaa çok mutlu oldum olur inşeallah benimde son bi ay diyorum kendime Rabbim büyük isteyen herkese nasip etsinBende senin tüp bebek tuttu diye zannettim demekki başka biriyle karistirdim
Eger aklıma takılan bir şey olursa yazarım suanmbutun sorularımın cevabını aldım tekrar teşekkür ederimRica ederim isterseniz özelden de yaza bilirsiniz bende çok araştırma yaptı
Benim tüp bebek tutmadı yanlış anladın herhaldeYaaa çok mutlu oldum olur inşeallah benimde son bi ay diyorum kendime Rabbim büyük isteyen herkese nasip etsin