bir ingilizce öğretmeni olarak fikrimi belirtmek istedim. dil bölümünün olmaması kötü bir durum ama ekstra çaba harcayarak bu dezavantajı ortadan kaldırabilirsin. dershane ya da dil kursu çok faydalı olacaktır. tek başına altından kalkman daha zor olur.
Yine ben arkadaşlar. Lise 3. sınıfta okuyorum. Tm bölümüne gidiyorum çünkü dil bölümü olan okul bize çok uzak. Sorunum da şu ki lys-5 yani Dil sınavına girmek istiyorum ama eğitim çok yetersiz. Düşünün ki hala sınavlarda babanın mesleği ne sorusu soruluyor. Şimdi baktım lys-5'in sorularına ama çok moralim bozuldu ağlamaya başladım.Sınavlardan 90dan aşağı puan almamış ben, buradaki bir soruyu bile yapamadım. Seneye bir dil kursuna yazılmalıyım. Sizce ne kadar katkısı olur lys için? Ya da siz ingilizcenizi nasıl geliştirdiniz? Lys-5e girenleriniz var mı?
O soruları görünce kendime olan güvenim sarsıldı. Şimdi çözmek için güzelce konuları ilk baştan anlatan, iyi testleri olan yardımcı kitaplar da almak istiyorum. Çünkü ben de ingilizce öğretmeni olmak istiyorum.
siz sınava yeni girmişsinz o yüzden size sorayımCanim ben lys-5 e girdim bu sene su an bogazici uni. Ingilizce ogretmenligi okuyorum :)) sunu soyliyim kurs veya dersane sart degil. Sahsen ben okulda fa dersanede de iyi bir egitim alamadim. Ama sen hangi sehirdesin bilemiyorum benim gittigim dilko hic iyi degildi memnun kalmadim. Ozel ders alabilirsin mesela.. bilemiyorum sana kalmis. Saglam bir egitim seti al kendine els iyidir. Yds de alabilirsin. Grameri hallet o kitaptan. Sonra bol bol kelime. Daha onunde 2 senen var. Cok calisirsan halledebilirsin
Yine ben arkadaşlar. Lise 3. sınıfta okuyorum. Tm bölümüne gidiyorum çünkü dil bölümü olan okul bize çok uzak. Sorunum da şu ki lys-5 yani Dil sınavına girmek istiyorum ama eğitim çok yetersiz. Düşünün ki hala sınavlarda babanın mesleği ne sorusu soruluyor. Şimdi baktım lys-5'in sorularına ama çok moralim bozuldu ağlamaya başladım.Sınavlardan 90dan aşağı puan almamış ben, buradaki bir soruyu bile yapamadım. Seneye bir dil kursuna yazılmalıyım. Sizce ne kadar katkısı olur lys için? Ya da siz ingilizcenizi nasıl geliştirdiniz? Lys-5e girenleriniz var mı?
siz sınava yeni girmişsinz o yüzden size sorayım
öğretmen liseli misinz
benim zamanımda soruları fullesende öğretmen lisesi çıkışlı değilsen boğaziçini kazanmak mümkün değildi
hala var mı ek puan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?