Maa kart einde olan ve sorun yaayanlar ltfen yardm edin

sen esine basda niye verdin maas kartini ? esin calismiyormu bu ne yüzzsüzlük ya bu erkekler yüzünden daha biz kadinlar neler cekecegiz?

benimde çevremde çok gördüğüm bişey bu işyerinde çoğu arkadaşın böyle hatta erkekler arasında övüç kaynağıdır
eşimde çok dil döktü evlenmeden önce bak herkeste böyle falan filan dedi ama vermedim maaş kartımısositososito

cahil olsan, sesin çıkmaz koyar kapının önüne dicem ama bu duruma ters düşüyo..allah allhh zaten senin paran o ne demek maaş kartın onda ay ne dicemi şaşırdm...
nasıl izin verrsn buna sen köle olmak için mi okudun iş sahibi oldun????
çok kızdım sana meslektaşım inan bana ben sırf bu duruma düşmeym, söz hakkım elimden alınmasın diye okudum ve şimdiden ağırlığımı koydum bu konuda..zaten nişnlm öyle bi insan deil.sen baştan ipleri eline vermşsn ama almasını da bil lütfennn..
okumuş kadın bööyle olursa.....

arkadaşım bende seninle aynı durumdayım ama ev aldık araba aldık iki ay içinde borçlarımızı ödeyince yine alcam kartımı benim eşim de cimridir markette alış veriş yaptığımda bile çoğu şeyi geri koydurur.bazı erkekler öyle ama eğer borcunuzda yoksa kartını almaya çalış..

kartı iptal ettirin.kendinize yeni bir kart çıkarın.baktınız kavga,gürültü,kartınızı elinizden almaya çalışıyor.çekin gidin.
bu kadar karaktersiz anlayışsız birisiyle nasıl evli kalabiliyorsunuz?
demek ki sizinle paranız için evlenmiş.bugün maaş kartını alıp eşine pere vermeyen adam,yarın kimbilir neler yapar?
o zaman hatalı siz olursunuz.yara büyümeden temizleyin.

çok kızdım eşine yaa. ne hakla senin maaşını alabilir ki.ben olsam katil olurum heralde :kızgın:

böyle devam ederse çalışmayacağını, sana bakmak zorunda olduğunu söyle
hem dışarda çalış, hem ev işi yap
hem de kendi kazandığın parayı dilenerek al
iyi valla...

ıyi niyeti suistimal diye buna denir.
Hem siz kazanın hem harcama özgürlüğünüz olmasın.
Ben çalışan bir bayanım. Bazen para çekmeye fırsatım olmuyor o durumlarda alması gerekiyor. Kartımı eşim almak durumunda kalsa bile benden izin alır.
Kartınızı iptal ettirin yenisini çıkarttırın diyeceğim ama muhtemelen eşiniz onu da elinizden alacak.
Açıkca konuşun. Eğer böyle devam ederse kötü sonuçlar doğuracağını falan söyleyin.
Gerçi ne demişler anlayana sivri sinek saz. Anlamayana davul zurna az.

eslmslm; Hala aynı durumda olup olmadığınızı merak ettim. Bu konuya bir çözüm bulabildiniz mi bilmiyorum. Ama şu kadarını söylemek istiyorum. Müthiş bir hata yapmışsınız ve hatanızı derhal telafi edin. Gerekirse ayrılın.. O ne demekmiş öyle ailenize harcarsınız diye size para göstermeyeye ne hakkı var. İster ailenize harcarsınız ister çöpe atarsınız.. Ama o evinden başka bir yere para harcayamaz. Bu konuda lütfen kararlı ve ısrarcı olun. Hep bu teslimiyet ve iyi niyet yüzünden kaybediyorsunuz.

Kesinlikle kartını geri al baştan vermen çok büyük hata zaten vermemen gerekirdi geç kalmış değilsin kartını geri al para konusundada biraz geri çekil erkeğiz diye başa geçiyorlarda kadının parasını neden alıyorlar bırak kendi didinsin aklı başına gelsin çok kızdım inan arkadaşım

bizdeki durumda burdakinin tam tersi
eşimin kartları bende durur
kendisi kredi kartı kullanmaz zaten
bir tane kredi kartımız var onu kullanırız
bir aksilik olur maaşı hesabına yatmazsa işyerinden aldığı gibi getirir bana verir
huyunu bildiği için tüm kontrolü bana bırakır :)

o kartınızın çalındığını söyleyerek bankaya basvurun..o kart iptal edilsin siz işyerinize yeni bir kart ricasında bulunun
maas günü geldiğinde soke olcaktır ve cok sinirlenicektir.aldırmayınnnn

yahu arkadaslar hic mi tanimadan evleniyorsunuz? Böyle yapacagini insan az cok tahmin eder evlenmeden önce....

bu kocayi sallayacaksin dönüp arkana bakmadan gideceksin. ne demek ya. kadinlarin ekonomik özgürlükleri kisitlanamaz!!!

Arkadasim, Allah sabir versin.. bastan olan olmus.. simdi adam seni dinler mi saniyosun?

Kendini bu şekilde ezdirme arkadaşım...
Para senin paran kart senin kartın, eşinde ne işi var?

Back
X