Maa kart einde olan ve sorun yaayanlar ltfen yardm edin

off canım ya. çok üzüldüm.başın sağolsun... .lütfen yapma artık bu hatayı. al kartını ve bir daha verme.

ben de aynı şeyi söyleyecektim. gidip iptal ettirin. yenisini alın. neden güvenmiyrosunuz kendinize? sizi ona bağlayan ne? kartınızı alırsanız ne yapabilir ki size?
hadi aileniz olmasa yalnız kalmaktan korktuğunuzu düşünürdüm ama ailenizle de aranız iyi anladığım kadarıyla. her şekilde arkanızda dururlar.
bir silkelenin, yapmayın bunu kendinize!

Korkacak hiçbir şeyiniz yok!Anneniz ,babanız başınızda sanırım.İşiniz var.O korksun sizden !..Hamileyken size yaptıklarını duyunca daha da sinirlendim.Tavrınızı koyun,kartı unutsun !

bu sorunun çözümü söyledikleriniz mutlaka. okuyorum yazdıklarınızı diyorum kendi kendime bu kadar kolaymı bunu çözmek eğer kolaysa niye ben bu cesareti bulamıyorum kendimde o kadar çok şey yaşadımki şu bir yılda neredeyse sorunsuz birhaftam geçmedi bebeğimi kaybettim.niye hala bu evdeyimm anlamıyorum kendimi. sanırım aklımda beni terk etmek üzere...........................................

güçlü olacaksınız. mutlu olmadığınız yerde durmanız size günden güne depresyona sürükleyecek. bakın aklımı kaybedeceğim diyorsunuz...hayat böyle acı çekmekle geçmemeli. hayat çok çok güzel. mahkum etmeyin kendinizi bu yaşantıya. madem bu kadar mutsuzsunuz,değiştirin hayatınızı. mutluluğa doğru bir adım. sadece bir adım yeter. o adımı attınız mı gerisi gelir.
çalışıyorsunuz,maaşınız var,yalnız değilsiniz aileniz var.
yapacağınız sadece ben yapabilirim,ben güçlüyüm,ben bununda üstesinden gelirim demek. yapın bunu...

bu kadar sıkıntıyı hakedecek ne yaptın kı? Her işte varmıs hayır...
Üzülme hersey Allahtan...
Şöle bır silkelen artık,kendıne gel ve cesaretını topla...
Eşinde olsa sana böyle davranmaya,evlılıgını tek basına yasamaya hakkı yok...

Özellikle bebeğin için çok üzüldüm canım, ozamanki konunada yorum yazmıştım anlaşılan o ki eşinin düzelmeye gönlü yok, yapacağın şey güçlü olup ona artık taviz vermemek, baktın gene olmuyor yolunu ayırmaktan başka çaren yok gibi görünüyor hergün bu sinir harbi ile yaşanır mı? sana da yazık güzelim al kartını eğer alamıyorsan arkadaşların dediği gibi iptal ettir yenisini çıkar, Allah sabır versin.

Okypet çok haklı evet mutsuzsunuz ama ekonomik özgürlüğünüz var, aileniz var, bir geliri olmayıp mecburen evliliği yürüten öyle çok insan varki siz genede bir nebze şanslısınız. hiç kimse insanın sağlığından heleki akıl sağlığından daha önemli değildir.

Maaş kartınızı alacaksınız olay bitecek. Siz bir ay boyunca çalışın karşılığında harçlık alın. Ohhhh ne ala memleket.
Lütfen bayanlar maaş kartınızı vermeyin. Tabiki hayat müşterek ama kartınız sizde kalsın evin geçimine tabiki yardım edin ama paranızı komple eşinizin eline vermeyin.

evet bu kadar kolay. ya benim gelip kartı alasım geliyor valla. sizin korktuğunuz bir şey mi var acaba? sizi engelleyen nedir?

neden verilir şu kart kocalara bi anlasamçokmu yük oluyor size zormu geliyor parayı yönetmek nedir yani.nediye harçlık alırsınızki alacaksın kartını güzelim karşısında dik duracaksın bundan sonra maaşımı ben çekicem diyeceksin.indirme yelkenleri suya artıklmaz senin en doğal hakkın ne ihtiyacın varsa alacaksın kendi paranla ohh kafan rahat olucak:1closedeyes:

arkadaşım biçok yerde kadınların kendilerine fiziksel ve psikolojik işkence yapan kocalarına katlanmalarının 2 nedeni var : çocuk ve ekonomik özgürlüğe sahip olamama

sen her 2 durumdada ferah iken neden bukadar boyun eğiosun bişelere... ayrıl git demiorum, ama haklarınıda koru ya, senelerce okumuşsun ekmeğini eline almışsın neden bu şekilde kendi kendini köşeye sindiriosun..

yapma lütfen, kendine gel hayat geçio, giden 1 sn geri gelmio, kendin için yaşa birazda..

a.s.

bankayı ara kartım çalındı de,hemen iptal olur...sana yenisini verirler...onu sakın eşine verme

canım inanmıyorum sana ya bu kadar okumuş bilinçli bir insansın eşinin karşısında neden bu kadar ezik kalıyorsun.o para senin paran evi geçnindirmek zorunda olan o ister verirsin ister vermezsin kartını ondan bir an önce al canım.

Kartını iptal ettir ve yenisini çıkart..
Sonra da eşinle bir güzel kararlı bir biçimde konuş..kafasına sokuncaya kadar..
Sana bu biçimde davranmaya hakkı yok..
Hamileyken yaptığı da cabası..

Cesaret biraz cesaret..Bu herif seni iyice sindirmiş galiba..silkelen, sesini çıkart..

Canim arkadaslarin dedigi gibi karti iptal ediyosun yeni kart aliyosun ve kocanda avcunu yaliyo bune ya calis aksama kadar parayi koca yesin kendinize bir guvenin once sonrada karsisina gec anlat derdini (simdi ben gelip alacam o karti)ay fena oldum ya

of okurken valla sinir oldum.niye bu kadar kendini ezdiriyosun ki.arkadaşlara katılıyorum kartını iptal ettir ve yeni kart çıkarttır.

cok uzucu bir durum tatlim...esinin yaptigi cok buyuk sacmalik...sen koca bir ay calis, o kadar alin teri dok emek ver ama uc kurus para bile eline zar zor verilsin...esinle acik acik konus canim, anlamiosa disini goster, erkekler her zaman tatli konusmalardan anlamaz cazgirlik yap biraz...o para senin hakkin , alin terinle kazaniosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…