yaptığım en büyük aptallık. neye güvendim tekrar geri geldim anlamıyorum. salak gibi hissediyorum kendimi. her seferinde duygularıma yenik düşüyorum. o zamanda öyle oldu. o kadar çok kızmıştımki o zaman sonra yine onunla gelerek yelkenleri suya indirdim. hep bu hatayı yapıyorum. AMA ARTIK ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM.... bu arada OKYPETE artık karnımda bebeğimde yok öldü 8 haftalıkken enfeksiyondan
niye kartını veriyosun ki?? şahsen ben olsam vermem..
parayı sen kazanıosun istediğin gibi harcarsın.. iste kartını.. olmadı çalındı bahanesiyle git şikayet et bankaya onu iptal etsinler sen de yeni kart al ve sakın bi daha verme..
güçlü olacaksınız. mutlu olmadığınız yerde durmanız size günden güne depresyona sürükleyecek. bakın aklımı kaybedeceğim diyorsunuz...hayat böyle acı çekmekle geçmemeli. hayat çok çok güzel. mahkum etmeyin kendinizi bu yaşantıya. madem bu kadar mutsuzsunuz,değiştirin hayatınızı. mutluluğa doğru bir adım. sadece bir adım yeter. o adımı attınız mı gerisi gelir.
çalışıyorsunuz,maaşınız var,yalnız değilsiniz aileniz var.
yapacağınız sadece ben yapabilirim,ben güçlüyüm,ben bununda üstesinden gelirim demek. yapın bunu...
bu sorunun çözümü söyledikleriniz mutlaka. okuyorum yazdıklarınızı diyorum kendi kendime bu kadar kolaymı bunu çözmek eğer kolaysa niye ben bu cesareti bulamıyorum kendimde o kadar çok şey yaşadımki şu bir yılda neredeyse sorunsuz birhaftam geçmedi bebeğimi kaybettim.niye hala bu evdeyimm anlamıyorum kendimi. sanırım aklımda beni terk etmek üzere...........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?