- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet maaşına haciz gelir ama hepsini birden alamaQÜzerime iki tane telefon borcu var.Net borç 1500.Şuan henüz yeni işe başlıyorum.Bu borç avukata düşmüştü.Dün aradılar.3500 olarak ödememi yoksa 4500 olarak icraya verilecegimi söylediler.Sadece kredi kartına taksit yapıyorlarmış.İşe de yeni başlıyacagım.Maaşıma mı haciz gelir direk.En fazla 3 taksit yapıyorlarmış bu arada.
+1 Ben de aranmistim daha once dikkatli ol konu sahibi dolandirici olabilirler. Neden 1500 tl telefon borcun var ama yaMaaşın 1/3'ine haciz gelir, hepsi kesilmez. Taksit yapıyoruz lafına falan inanmayın avukata danışın, dolandırılmayın. Zira avukatlık bürosundan arıyoruz deyip dolandıranlar çok.
Teknosa gıbı bor yerden almıştım.Ikı ay gecıkme oldu hemen avukata devredılmıs.Bir avukata danısayım en ıyısıIcra takibi baslatılınca ana borcun üzerine masraflar vs ekleniyor tabi. Ayrıca faiz de işlemeye devam ediyor. Ancak 1.500 tl borç için istenen rakamlar bana fazla geldi biraz. Ayrıca tam anlayamadım. Takip baslatılmış mı, başlatılacak mı? Başlatılmadıysa asıl alacaklıya gidip ödeme yapın bir an önce. Başlatıldı ise avukatın söyledikleri anlamsız oluyor ama..
Size tavsiyem nereye borçlu iseniz oraya danışıp, borcunuzun faizi ile birlikte toplam miktarına ilişkin belge almanız. Gerçekten avukata devredildi ise takip başlamadan ödemeniz. Takip başlatıldı ise de size teblig edilen ödeme emrindeki tutarı dosyasına yatırmanız.
Ama uzun zamandır arıyorlar.Acaba maaş hacizi yapabılırler mı.Avukata danısmak ucretlı sanırım dımıAvukatlik burosundan aradilarsa hemen inanma. Biraz daha arastir bakalim.
Amaa sitelerdolandırıcıdegıllerdır+1 Ben de aranmistim daha once dikkatli ol konu sahibi dolandirici olabilirler. Neden 1500 tl telefon borcun var ama ya
Evet pekı avukat danısma ucretı alıyo sanırım dımıkarşı taraftan sizi arayan kimse ile anlaşma yoluna giricem ye muhattap olmayın
borcu ödeyemiyorsanız sizin maaşınızdan 4/1 alabilirler ancak
ödeme yapacaksanızda siz kendiniz bir avukata danısın mutlaka
Evet pekı avukat danısma ucretı alıyo sanırım dımı
Amaa yapamam diyolarAvukatlık bürosundan arandıysan üstüne ekleyerek söylüyolar borcu korkman için.Kısa bi çalışma hayatım olmuştu o tarz yerde.O borç 3500den aşağıdır yani taksitide daha fazla yaparlar.
Barolar birliğini arayıp bilgi alabilirsin bildiğim kadarıyla barolar ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?