Çok iyi bir kurumda çalışmıyorsa ve tecrübeli değilse mühendisler zaten çok fazla kazanmıyor ki. Devlet kadrolarındaki mühendisler ancak daha yüksek kazanıyordur. Ya da çok iyi bir özel firmada çalışanlar…Kızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
Sorularım da bir sorun yok bence. Ben de kendi iş yaşamımı anlatmıştım kötü olduğunu vs. onunkini de merak ettim. Ben direkt ona maaşını sormadım, hani işin nasıl nasıl gidiyor koşullarından maaşından memnun musun gibisindenNiye böyle sorular soruyorsunuz.Ben olsam buz gibi soğurdum.
1 ay olmuşturNe kadar zamandır,görüşüyorsunuz?
Kadının yaşı,erkeğin maaşı sorulmaz derler.Ortada ciddi bir ilişki yoksa sorulması çok itici.Zaten sormadan internette biraz bakınsanız en düşük 43 en yüksek 110 bin aralığında maaş aldıklarını görürdünüzKızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
Maaş sormakKızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
Ben hala bilmiyorum maaşını , o söyler ama yine unutuyorumMaaş sormakhiç hoş bir muhabbet değil. Eşimle nişanlanana kadar maaşını bilmedim. Şuan benim haricimde kimse de bilmez. Bu maaş konusunu biriyle konuşmaktan da nefret eder eşim. Bence hiç doğru muhabbet değil. Muhtemelen sen de ona itici gelmişsindir sorundan dolayı yalan söylemiştir. En az asgari ücret alır zaten.
Erkeğe maaşı ,kadına yaşı sorulmaz derlerKızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
1 aylık tanıştığın adamın maaşını mı sordun? Yaşam tarzını kendim gözlemlemeliydin bu soru çok itici olmuş. Ben olsam ben de doğruyu söylemem annem bilmez benim maaşımı1 ay olmuştur
1 ay olmuştur
Maaşını sormanız hoş olmamış,hele daha flört aşamasında iken.Iliski ilerledikçe bu tarz konular zaten kendi kendine olağan akışta çıkıyor ortaya.Ben rahatsız olup,düşük söylediğini düşünüyorum.Erkekler bu şekilde düşük seviyeli testleri severler,çünkü.1 ay olmuştur
Erkek test etmemiş ki kadın direkt lak diye sormuş bir deMaaşını sormanız hoş olmamış,hele daha flört aşamasında iken.Iliski ilerledikçe bu tarz konular zaten kendi kendine olağan akışta çıkıyor ortaya.Ben rahatsız olup,düşük söylediğini düşünüyorum.Erkekler bu şekilde düşük seviyeli testleri severler,çünkü.
Kimler kimler ne maaşlar alıyor, nesine şaşırdın ? Sen çalışıyor musun ?Kızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?