Maaş hesapları ortak mı olmalı?

Ben sade içiyorum ceyceycim ya 3in1 içsem bir hafta ağzını toplayamam sekerden:KK53: bide içtim mi kalitelisini içerim ayıptır soylemesi,bı zevkim sigara ve kahve:oops:
Pandemide baktık çıkamıyoruz dışarı işe de gidemeyince eve filitre kahve Makinesi aktık bende sizin gibi şekerli sevmem. Tchibo tercih ediyorum. Soft severseniz tavsiye ederim birkaç çeşidini deneyin.

ve hala 22 yaşındaki kıyafetlere sığıyorsa spora ve sağlıklı beslenmeye döküyor olmalı paraları :)
Fiziği 22 senede hiç değişmemiş ama zevkide değişmemiş demekki. Bundan 22 sene önce giydiğim birşey beden olarak bana şuan olsa bile tarz olarak asla uymaz mesela.
Mayo, şort tarzı şeyler klor ve deniz suyundan çabuk yıpranan şeyler zaten. Bizde en fazla 2 sene sonra çöpe atılır. En kaliteliside öyle, daha uygunuda öyle.

Pandemide baktık çıkamıyoruz dışarı işe de gidemeyince eve filitre kahve Makinesi aktık bende sizin gibi şekerli sevmem. Tchibo tercih ediyorum. Soft severseniz tavsiye ederim birkaç çeşidini deneyin.
10senelik filtre kahve makinem var taş gibi. Tchibo da seviyorum,şunu da denemediyseniz bir deneyin derim,tadı sıvı kremayla harika oluyor. Babam Almanya'dan getirmis:KK53:

Eklentiler

• IMG_20211014_000922.webp
    IMG_20211014_000922.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 37
Fiziği 22 senede hiç değişmemiş ama zevkide değişmemiş demekki. Bundan 22 sene önce giydiğim birşey beden olarak bana şuan olsa bile tarz olarak asla uymaz mesela.
Mayo, şort tarzı şeyler klor ve deniz suyundan çabuk yıpranan şeyler zaten. Bizde en fazla 2 sene sonra çöpe atılır. En kaliteliside öyle, daha uygunuda öyle.
tiftikleniyor mayolar zaten kuma taşa sürtündükçe.her kullanımda da yıkıyoruz rengi soluyor.22 senelik anca takılarım vardır

yani evet atıyorum safi ipek, saten, yün anlayabilirim ama mayo gibi güneş-tuz-klor üçlüsüne yoğun maruz kalan bir giysiyi anlayamadım bende.
annemin saf yün kazakları var, 30 senelikler, ben giyiyorum ama 30 sene önceki mayosu imkansız yani.

Herkes sizin gibi sanıyor bizi 7/24 denizdeyiz evet. Ayrıca havuzu her gün doldur boşalt yapmazsınız yağmur yağar havuz kirlenir vs kimyasallarla temizlenmezse anca öyle boşaltırsınız yoksa bir kez dolar havuz. Yılında 3 ayı açık kalır o sıcakta yaşayamazsınız yoksa. Ayrıca gerekli yerlere yazabilirsiniz Antalya İzmir gibi sıcak memeleketlerde ki havuzları kapatın diye.

ben sarhoş olmuyorum. o yüzden içebilitem çok fazla.
5 kadeh rakıdan sonra topuklu ayakkabı ile halay çekmişliğim var, sek içtiğimi de ayrıca ekleyeyim.
Alkole hiç direncim yok,hele rakıya. Tek kadehte kendimi kaybedebilirim

10senelik filtre kahve makinem var taş gibi. Tchibo da seviyorum,şunu da denemediyseniz bir deneyin derim,tadı sıvı kremayla harika oluyor. Babam Almanya'dan getirmis:KK53:
Aaa bunu biliyorum fakat jacobs olduğundan tercih etmemiştim. Almanya’dakine benzer mi ki. Deneyelim.

yani evet atıyorum safi ipek, saten, yün anlayabilirim ama mayo gibi güneş-tuz-klor üçlüsüne yoğun maruz kalan bir giysiyi anlayamadım bende.
annemin saf yün kazakları var, 30 senelikler, ben giyiyorum ama 30 sene önceki mayosu imkansız yani.
Ben büyük kızımdan küçülenleri küçüğüne saklıyorum. İnanın mayolar 3-4 senede durduğu yerde bile kötü oluyor. Sahile yakın oturuyoruz yazın sürekli bi serinleyimde geleyim muhabbeti oluyor, belki bizimkiler ondan daha çabuk yıpranıyor ama nolursa olsun 20 sene hayal edemedim.

Alkole hiç direncim yok,hele rakıya. Tek kadehte kendimi kaybedebilirim

bence övünülecek birşey değil ama rakı masasında bir anda herkesin gözbebeği oluyorum. bir iş yemeğinde öyle içtim, ukala müdürlerden biri dalga geçti "hava atıyosun pert olacaksın" diye.
dedim kapışalım müdürüm.
adamı kusmaya zor yetiştirdiler.

Ben büyük kızımdan küçülenleri küçüğüne saklıyorum. İnanın mayolar 3-4 senede durduğu yerde bile kötü oluyor. Sahile yakın oturuyoruz yazın sürekli bi serinleyimde geleyim muhabbeti oluyor, belki bizimkiler ondan daha çabuk yıpranıyor ama nolursa olsun 20 sene hayal edemedim.

ancak gerçekten sadece güneşlenirken kullanmakla falan olabilir bence. ne kadar yıkansa da maruz kaldığı şeyler direkt yıpratıcı.

bence övünülecek birşey değil ama rakı masasında bir anda herkesin gözbebeği oluyorum. bir iş yemeğinde öyle içtim, ukala müdürlerden biri dalga geçti "hava atıyosun pert olacaksın" diye.
dedim kapışalım müdürüm.
adamı kusmaya zor yetiştirdiler.
Ben ya kusuyorum ya şuurunu kaybediyorum. Rakıyı yanımda güvendiğim biri olmadan asla içmem,zaten tek dublede pertimo_O

Ben ya kusuyorum ya şuurunu kaybediyorum. Rakıyı yanımda güvendiğim biri olmadan asla içmem,zaten tek dublede pertimo_O

ya öyle her akşam içerim kafasında değilim. tatillerde abartırım çok.
ama onun dışında ortam olması lazım.
rakı zaten masa hazırlığı gerektiriyor. herkesle de içilmiyor.
sürekli olmadığı için de olduğu zaman tadını tam çıkarıyorum sanırım
gerçi fiyatlr fahiş
onun da etkisi var

Ben şahsen ortak hesap kullanamam.Suan hamilelikten dolayı idari ücretli izindeyim yani asgari ucretle evdeyim.İse tekrar dönünce de ortak para koyup evin ve bebeğin ihtiyaçlarını karsilicaz.Gerisi de bize artık tatildi alisveristi.Ben aileme de yardım ediorum bunun dışında özel harcamalarim da fazladır.Universiteden mezun olduğumdan beri calisiorum paramı eşim de olsa bı başkasının idare etmesi bana uygun değil

ya öyle her akşam içerim kafasında değilim. tatillerde abartırım çok.
ama onun dışında ortam olması lazım.
rakı zaten masa hazırlığı gerektiriyor. herkesle de içilmiyor.
sürekli olmadığı için de olduğu zaman tadını tam çıkarıyorum sanırım
gerçi fiyatlr fahiş
onun da etkisi var
Şarap,peynir tabağı bitti gitti,alkol benim için bu kadar:halay:

benim çantaların derileri döküldü bir kaç yıl saklayınca kullanmadan bile.bakım yaptım gene döküldü.eskiyor eşyalar kıyafetler kullanılmasalar bile hava koşullarından

Back
X