Maas kartı sorunu ve anne

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi geceler kızlar
Aklıma takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum
Yaklaşık üç yıldır çalışıyorum aile borcu ödüyorum sadece ben
Annemin geliri olmadığı icin para alıyor bi miktar
Tabiki sikinti yapmadım ne kadar darda da olsam veririm
Tek sıkıntım maaş kartımın onda olması bu durumda ben alamıyorum
Şuana kadar kredi kartından hesaptan cektim
Kredi kartını kapatmaya çalışıyorum ee sonuçta zararı var bir borcum var borç etmek istemiyorum
Annemle ayrı evlerdeyiz 3 4 5 ay hiç görmez arıyım demez
Ben arayamiyorum kendi telefonu yok yanındakileri aradığımda her zaman cevap vermiyor
Geliyim goruyim demez
Anca karşılaşcaz bu arada çokta yakınız
Ben annenim kartı benden mı esirgiyorsun diyor hayir tabiki belki siz anladiniz o anlamıyor
Arkadaşlarım kapattır kartı ayda bir gelsin görsün seni sebep olmuş olur diyor
Maaşın gününu unutmuyor feda olsun tabi de bu kadar ilgisizlik ve düşüncesizlik
He bu ara da dedim ek kart cikartalim ben buna alıştım yapamam diyor
Alma diyor başka bişey demiyor
Ne yapmali

Yok cnm babadan kalan el borcu annemin geliri olmadığı icin ben ödüyorum
Yok evli değilim
Ben dedemleyim o teyzeme kalıyor

Borc ne zaman bitecek?

kendine çıkart ek kartı. ondan önce istediğin kadarını çek istediğin kadarını ona bırak.
Inanır misin benden önce çekiyor günümü biliyor hemen sabah çekiyor
Belli miktar zaten kendi adıma ek olmuyor malesef
Kredi kartı kullanıyorum mecbur

Ben olsam maaş kartını kaybettim diye kapattırırdım yeni kart isterdim,bankadan anneme de başka bankaya taşıyacaklarmış maaşımı derdim o kart iptal ben sana ek kart çıkartıp göndericem derdim. Bütçenize göre bir kredi kartı çıkartırıp gönderirdim.
İstediği kadar itiraz etsin ama bu şekilde yapmazsanız diretir ve bırakmaz kesinlikle. Emrivaki yapmış olacaksınız anneniz bile olsa size ait birşey konusunda bu denli büyük bir söz sahibi olmamalı.
Sizin için para biriktiriyor mu peki yani sizin harcamalarınızı planlayamadığınızı düşünerek mi böyle yapıyor ?

Hayır canım kendisine gore harçlık aliyor

Anne iste kıyamadım
Hâlâ kiyamam
Ama bencillik degilmi
Canım anne diye de maaş kartını vermeye gerek yok ki. Ek kart cikarirdiniz en baştan. Ona göre çekerdi. Şimdi geri almakla her halükarda trip yiyeceksiniz. Olan olmuş artık. Annenize bir telefon alın bari kameralı bir şey olmasına gerek yok. İletişimde olun yazıktır yine de. Maaş kartına ek çıkıyor mu bilmiyorum. Arkadaşlar demiş kendinize çıkarıp ihtiyacınızı ondan çekin madem. Sorarsa da benim de ihtiyaçlarım var dersiniz. Yapacak bir şey yok. Yine de ihmal etmeyin. Tabi annedir sonuçta kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…