- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Canım maaş kartı yatan maaşımdan alıyor ne yapmalı senceKartın limitini düşür . Gelmesin ,görmesin ,bol bol yesin ..Anne de olsa ben buna karşıyım .
Borc ne zaman bitecek?
Inanır misin benden önce çekiyor günümü biliyor hemen sabah çekiyorkendine çıkart ek kartı. ondan önce istediğin kadarını çek istediğin kadarını ona bırak.
Bir yıl sonra onunla bu konunun alakası yok aslında onu ben ödüyorum anneme ayrı veriyorum
Anne iste kıyamadımNeden en baştan verdiniz ki?
Sorun olarak görüyorsanız kartınızı alın. Annenizin hiç mi geliri yok?Bir yıl sonra onunla bu konunun alakası yok aslında onu ben ödüyorum anneme ayrı veriyorum
Inanır misin benden önce çekiyor günümü biliyor hemen sabah çekiyor
Belli miktar zaten kendi adıma ek olmuyor malesef
Kredi kartı kullanıyorum mecbur
Yok vermekte sikinti yok kredi kartıni iptal edince şubeye gitmek sikinti calisirkenSorun olarak görüyorsanız kartınızı alın. Annenizin hiç mi geliri yok?
Hayır canım kendisine gore harçlık aliyorBen olsam maaş kartını kaybettim diye kapattırırdım yeni kart isterdim,bankadan anneme de başka bankaya taşıyacaklarmış maaşımı derdim o kart iptal ben sana ek kart çıkartıp göndericem derdim. Bütçenize göre bir kredi kartı çıkartırıp gönderirdim.
İstediği kadar itiraz etsin ama bu şekilde yapmazsanız diretir ve bırakmaz kesinlikle. Emrivaki yapmış olacaksınız anneniz bile olsa size ait birşey konusunda bu denli büyük bir söz sahibi olmamalı.
Sizin için para biriktiriyor mu peki yani sizin harcamalarınızı planlayamadığınızı düşünerek mi böyle yapıyor ?
Canım anne diye de maaş kartını vermeye gerek yok ki. Ek kart cikarirdiniz en baştan. Ona göre çekerdi. Şimdi geri almakla her halükarda trip yiyeceksiniz. Olan olmuş artık. Annenize bir telefon alın bari kameralı bir şey olmasına gerek yok. İletişimde olun yazıktır yine de. Maaş kartına ek çıkıyor mu bilmiyorum. Arkadaşlar demiş kendinize çıkarıp ihtiyacınızı ondan çekin madem. Sorarsa da benim de ihtiyaçlarım var dersiniz. Yapacak bir şey yok. Yine de ihmal etmeyin. Tabi annedir sonuçta kırmayın.Anne iste kıyamadım
Hâlâ kiyamam
Ama bencillik degilmi
Aynı banka benim adıma başka kart vermiyorha onu ayrı ödüyorsan kendine başka bankı çıkart. netten maaşın yattığında oraya aktar istediğin kadarını.
Annenizin maddi geliri yok mu diye sormuştum.Yok vermekte sikinti yok kredi kartıni iptal edince şubeye gitmek sikinti calisirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?