Maas kartı sorunu ve anne

Internet bankaciliginiz yok mu? Aybasinda oradan baska bir hesaba kendinize belli bir miktar aktarin

Harçlık kiyafet saç boyası vs.

Sen borç öderken maaşallah anne hiç kendinden ödün vermiyor, oh ne ala memleket.

En son kendinize ne zaman bi kıyafet aldınız ya da saçınızı en son ne zaman boyadınız?

Sen borç öderken maaşallah anne hiç kendinden ödün vermiyor, oh ne ala memleket.

En son kendinize ne zaman bi kıyafet aldınız ya da saçınızı en son ne zaman boyadınız?
Haklısın cnm valla kuaföre gidişim 5 ay olmuştur saç kestirdim
Kıyafet de 2 ay olmuştur galiba
Harcasamda nerde uygunu var ona bakmaya çalışıyorum
Genç kızın icimde kalsin istemiyorum
Mesela bu yil tatil imkansız di
Fena içimde kalmış durumda

Rahatsızlığın belli ki konuyu da açmışsın buraya, o kartı hemen iptal ettir yenisi gelsin sana, sende annene elden verirsin yine, hem asgari ücret hem borç öde hemde maaşı göreme. Üstelik annen bi teşekkür etmeyi bırak nasılsın diye aramıyor bile sanırım?

Peki bugün bu dediklerimizi yapsan annen ne der? Eline sağlık kızım bugüne kadar baktın mı? Hiç sanmıyorum.

Canın kartım kayboldu desen anında kapatırlar.
Kusura bakmada annelik sadece para almakla olmaz. O senden sevgisini ilgisini esirgesin sen ona tüm gelecegini ver. Hiç kusura bakmasın.
Kapattır yeni kart talep et. O gelene kdr da elden çek.

Duyduğuma gore kızım bakıyor diyormuş
Eve aramiyor sormuyor
Sırf bu yüzden kapatacagim
Belki gelip görmek icin bahanesi olur

Sizin sorununuz maas kartı değil. Yarın diyelim ki işten ayrıldınız. Anneniz hayatını nasıl sürdürmeyi düşünüyor?

İnternet bankaciligi acin gece 12 de oaranin istedignz kadarini baska hesaba aktarn.boylece ona ne istersenz o kdr kalir

Başka kardeşin var mı? Babandan kalan bi maaş filan yok mu yani annenin hiç mi sosyal güvencesi yok? Gençse çalışmayı düşünmüyor mu? Ayrıca sen evleneceksin barklanacaksın sürekli yardım edemezsin ki.

Kart çalındı diye bildirip iptal ettirin yeni kart isteyin annenizle de usülünce konuşun ek kart çıkartın onu verin borcum var falan diyin

Kardeşim yok cnm annemin de babamın da sgk si yok henuz bağlanmadı
60a yaklaştı çalışmayı dusunmuyor

Annene elden vericem artık desen, kredi çekicem falan diye bahane bul. Çok saçma kartın başkasında durmadı

M Minimini22 güzel kızım benim senden 3 yaş küçük oğlum var o nedenle hitabımı hoşgörürsün umarım.
Annen sana anne şefkati ile ve fedakarca yaklaşmıyor ne yazık ki, tam tersine bencilce bir tavır içerisinde.
Bu nedenle vicdanen rahatsız olmana gerek yok.
Sen yetişkin birisin kararlarını kendin verebileceğin gibi paranı da kendin idare edebilirsin.
Çocukluğunu, yetiştirilme tarzını bilmiyorum ama muhtemelen annen seni bastırıp sindirmiş.
Maaş için tavsiye veren çok üye olmuş benzer şeyler yazmama gerek yok özellikle kitapcıkız adlı üyenin tavsiyeleri çok yerinde.
Ben kişisel gelişimin; özellikle de özgüvenini desteklemek için çaba göstermeni tavsiye edeceğim. Bunun için yardıma ve desteğe ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum.
Sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…