- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Büyük kısmını almıyor cnm 400 gibi alıyorAsgari ücret alıyormuşsun. Maaşın büyük kısmını da annen alıyorsa borcu neyle ödüyorsun?
Ya hu maaşının 4 te biri yalnız bu rakamBüyük kısmını almıyor cnm 400 gibi alıyor
Evet cnm az mu çok mu ne demek istedin anlamadimYa hu maaşının 4 te biri yalnız bu rakam
Ne yapıyor annen 400 lirayı?Büyük kısmını almıyor cnm 400 gibi alıyor
Harçlık kiyafet saç boyası vs.Ne yapıyor annen 400 lirayı?
Harçlık kiyafet saç boyası vs.
Haklısın cnm valla kuaföre gidişim 5 ay olmuştur saç kestirdimSen borç öderken maaşallah anne hiç kendinden ödün vermiyor, oh ne ala memleket.
En son kendinize ne zaman bi kıyafet aldınız ya da saçınızı en son ne zaman boyadınız?
Haklısın cnm valla kuaföre gidişim 5 ay olmuştur saç kestirdim
Kıyafet de 2 ay olmuştur galiba
Harcasamda nerde uygunu var ona bakmaya çalışıyorum
Genç kızın icimde kalsin istemiyorum
Mesela bu yil tatil imkansız di
Fena içimde kalmış durumda
Duyduğuma gore kızım bakıyor diyormuşRahatsızlığın belli ki konuyu da açmışsın buraya, o kartı hemen iptal ettir yenisi gelsin sana, sende annene elden verirsin yine, hem asgari ücret hem borç öde hemde maaşı göreme. Üstelik annen bi teşekkür etmeyi bırak nasılsın diye aramıyor bile sanırım?
Peki bugün bu dediklerimizi yapsan annen ne der? Eline sağlık kızım bugüne kadar baktın mı? Hiç sanmıyorum.
Kartım ek bir tane daha çıkar ya da iptal et. Böylelikle aramış olur seni deYok cnm babadan kalan el borcu annemin geliri olmadığı icin ben ödüyorum
Yok evli değilim
Ben dedemleyim o teyzeme kalıyor
Kardeşim yok cnm annemin de babamın da sgk si yok henuz bağlanmadıBaşka kardeşin var mı? Babandan kalan bi maaş filan yok mu yani annenin hiç mi sosyal güvencesi yok? Gençse çalışmayı düşünmüyor mu? Ayrıca sen evleneceksin barklanacaksın sürekli yardım edemezsin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?