Maas kartı sorunu ve anne

Annen seni karşılıksız para veren banka olarak görüyor. Çok saçma. Bankayı arayıp kartı kaybettim diye iptal edebilirsin. İnternet bankacılığı kullanıyorsan ordan şifreyi de değiştirebilirsin.
Her ay maaşın yattığında borcu öder annene verömek istediğin kadarını verebilirsin.

Canım basit telefonları kullanamıyormuş kameralı istedi borç içinde yüzüyorken onu da alamam ki
Maaş kartına ek annem adı a çıkıyor o da ikna olmuyor anca iptal ettirebiliyorum

Hayır canım kendisine gore harçlık aliyor

O zaman telefonla banka müşteri hizmetlerini arayıp dediğim gibi yapmanız hakkınızda hayırlısı olacaktır. Biraz bozulsa, trip atıp, acite etse de alışır sonuçta hiç parasız kalmasından iyidir diye düşünüp bir süre sonra normale döner. Hem borç ödeyip, hem anneye harçlık böyle siz borçlanıyorsunuz. İlerleyen zamanlar için kendinize yatırım yapmanız gerekirsen borçlanmayı . Yatırım yapmazsanız bile borcunuz olmaz. Hakkınızda hayırlısı.

Peki sorun olmayacaksa maasiniz ne kadar?anneniz ne kadarını alıyor? Bir de yaşını kac ve kac kardeşiniz? Çok mu oldu :)

Canım maaş kartı yatan maaşımdan alıyor ne yapmalı sence
Kartı elinden alıp ,ben sana düzenli aralıklarla para vereceğim de . Net bir dille anlat ,itiraz edemesin .sen çalışıp emek veriyorsun fakat zahmet edip kızını arayıp sormayan annen gönül koyuyor .boşver al kartını ,paranın bir kısmını ver ,geri kalanını da kendin değerlendir .gerek yok o kadar fedakarlığa .annen sana düşkün olsa ,her an yanında olsa bile yorumum bu yönde olurdu yine sanki .çünkü sen yetişkin bir kadınsın ve ihtiyaçların var .bunu anne olarak önce onun düşünmesi gerekir .

Nasil yani sizin elinizde hicbi zaman nakit para olmuyor mu?
Boyle sacmalik mi olur.
Ben olsam anneme -kirmak istemiyorsam- maas bankam degisecek ya da kartin hem kredi karti hem banka karti olarak kullanilacak yeni bi kart gelecek bu iptal derim karti kapattirir yenisini cikartirim. Anneme de ek kart vermem yani ne alaka, ihtiyaci olan kadarini veririm.

Haklısın cnm kıyamıyorum yinede iptal olsa da her ay gelip görür mü sanmıyorum sanki bilmiyroum bole yapmam en doğrusu olacak

Canım basit telefonları kullanamıyormuş kameralı istedi borç içinde yüzüyorken onu da alamam ki
Maaş kartına ek annem adı a çıkıyor o da ikna olmuyor anca iptal ettirebiliyorum
Allah Allah pek nazliymis. Eski nesil de normalde tuşlu ister ama garip geldi. O zaman yapacak şey kartı almak ya da bir bahaneyle iptal ettirmek. Hiç öyle durum duymamıştım tuhafima gitti açıkçası. Yok ek kart kabul etmem yok şöyle. Acayip.

Vermiyor cnm çok konuştum
Iptal ettireceğim artik

Anne iste kıyamadım
Hâlâ kiyamam
Ama bencillik degilmi

Benim babam zamanında benim kredi kartımı almıştı. Her ay 50 kere arardım günü geçiyor baba öde diye. Ödediği kadar nakit çekerdi hemen. Baktım beni iyi bir borca sürüklüyor hemen şifresini değiştirdim. Arkasından da kullanıma kapattım çalındı diyip.

Seni düşünmüyorsa senin de düşünmemek gerekiyor
Başka bir geliri olmadığı icin veriyorum
Bencil davranmasa keşke bide

Seni düşünmüyorsa senin de düşünmemek gerekiyor
Başka bir geliri olmadığı icin veriyorum
Bencil davranmasa keşke bide

Annenin geliri yok, çalışmayı düşünmüyor, senin maaş kartını kafasına göre kullanıyor ve seni arayıp sormuyor bile. Sen ilerde kendine nasıl hayat kuracaksın peki? Bence senin annen de seni düşünmüyor.

Kartı iptal ettir işten çıkarıldım de. Maaş filan beklemesin artık. Bu ne ya ne ayıp! Anne bile olsa evladını sömürmesi hoş değil. Bir de sinsi gibi koşa koşa gidip çekiyor, seni arayıp sormuyor, aradığında açmıyor. Her anne evladını sevecek değer verecek diye birşey yok. Üzgünüm ama seninki sana değer vermiyor hatta gözünün yaşına bakmıyor. Sen onu asla ortada bırakmazsın ama ya o seni? Allah yardımcın olsun

Kızlar haklisiniz beni düşünmüyor farkında yim
Vicdanım mı el vermiyor annem diye mı bilmiyorum bi yerde tikaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…