- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Annenizin maddi geliri yok mu diye sormuştum.
Canım basit telefonları kullanamıyormuş kameralı istedi borç içinde yüzüyorken onu da alamam kiCanım anne diye de maaş kartını vermeye gerek yok ki. Ek kart cikarirdiniz en baştan. Ona göre çekerdi. Şimdi geri almakla her halükarda trip yiyeceksiniz. Olan olmuş artık. Annenize bir telefon alın bari kameralı bir şey olmasına gerek yok. İletişimde olun yazıktır yine de. Maaş kartına ek çıkıyor mu bilmiyorum. Arkadaşlar demiş kendinize çıkarıp ihtiyacınızı ondan çekin madem. Sorarsa da benim de ihtiyaçlarım var dersiniz. Yapacak bir şey yok. Yine de ihmal etmeyin. Tabi annedir sonuçta kırmayın.
Hayır canım kendisine gore harçlık aliyor
Kartı elinden alıp ,ben sana düzenli aralıklarla para vereceğim de . Net bir dille anlat ,itiraz edemesin .sen çalışıp emek veriyorsun fakat zahmet edip kızını arayıp sormayan annen gönül koyuyor .boşver al kartını ,paranın bir kısmını ver ,geri kalanını da kendin değerlendir .gerek yok o kadar fedakarlığa .annen sana düşkün olsa ,her an yanında olsa bile yorumum bu yönde olurdu yine sanki .çünkü sen yetişkin bir kadınsın ve ihtiyaçların var .bunu anne olarak önce onun düşünmesi gerekir .Canım maaş kartı yatan maaşımdan alıyor ne yapmalı sence
Maaşım asgari malesefPeki sorun olmayacaksa maasiniz ne kadar?anneniz ne kadarını alıyor? Bir de yaşını kac ve kac kardeşiniz? Çok mu oldu :)
Kartı elinden alıp ,ben sana düzenli aralıklarla para vereceğim de . Net bir dille anlat ,itiraz edemesin .sen çalışıp emek veriyorsun fakat zahmet edip kızını arayıp sormayan annen gönül koyuyor .boşver al kartını ,paranın bir kısmını ver ,geri kalanını da kendin değerlendir .gerek yok o kadar fedakarlığa .annen sana düşkün olsa ,her an yanında olsa bile yorumum bu yönde olurdu yine sanki .çünkü sen yetişkin bir kadınsın ve ihtiyaçların var .bunu anne olarak önce onun düşünmesi gerekir .
Allah Allah pek nazliymis. Eski nesil de normalde tuşlu ister ama garip geldi. O zaman yapacak şey kartı almak ya da bir bahaneyle iptal ettirmek. Hiç öyle durum duymamıştım tuhafima gitti açıkçası. Yok ek kart kabul etmem yok şöyle. Acayip.Canım basit telefonları kullanamıyormuş kameralı istedi borç içinde yüzüyorken onu da alamam ki
Maaş kartına ek annem adı a çıkıyor o da ikna olmuyor anca iptal ettirebiliyorum
Yok cnm 60 a yakı yaşıEv yok gelir yok. Peki siz kendinize nasıl bir hayat kuracaksınız? Anneniz 40 li yaşlarında olmalı. Çalışmayı düşünmüyor mu?
Vermiyor cnm çok konuştumAllah Allah pek nazliymis. Eski nesil de normalde tuşlu ister ama garip geldi. O zaman yapacak şey kartı almak ya da bir bahaneyle iptal ettirmek. Hiç öyle durum duymamıştım tuhafima gitti açıkçası. Yok ek kart kabul etmem yok şöyle. Acayip.
Söyleyecek birşey yok. Umarım çözülür sorunlarınız.Yok cnm 60 a yakı yaşı
Çalışmayı düşünmüyor
Nasıl hayat kuracağım inan bilmiyorm
Sağol cnmSöyleyecek birşey yok. Umarım çözülür sorunlarınız.
Anne iste kıyamadım
Hâlâ kiyamam
Ama bencillik degilmi
Seni düşünmüyorsa senin de düşünmemek gerekiyorBenim babam zamanında benim kredi kartımı almıştı. Her ay 50 kere arardım günü geçiyor baba öde diye. Ödediği kadar nakit çekerdi hemen. Baktım beni iyi bir borca sürüklüyor hemen şifresini değiştirdim. Arkasından da kullanıma kapattım çalındı diyip.
Seni düşünmüyorsa senin de düşünmemek gerekiyor
Başka bir geliri olmadığı icin veriyorum
Bencil davranmasa keşke bide
Kartı iptal ettir işten çıkarıldım de. Maaş filan beklemesin artık. Bu ne ya ne ayıp! Anne bile olsa evladını sömürmesi hoş değil. Bir de sinsi gibi koşa koşa gidip çekiyor, seni arayıp sormuyor, aradığında açmıyor. Her anne evladını sevecek değer verecek diye birşey yok. Üzgünüm ama seninki sana değer vermiyor hatta gözünün yaşına bakmıyor. Sen onu asla ortada bırakmazsın ama ya o seni? Allah yardımcın olsunIyi geceler kızlar
Aklıma takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum
Yaklaşık üç yıldır çalışıyorum aile borcu ödüyorum sadece ben
Annemin geliri olmadığı icin para alıyor bi miktar
Tabiki sikinti yapmadım ne kadar darda da olsam veririm
Tek sıkıntım maaş kartımın onda olması bu durumda ben alamıyorum
Şuana kadar kredi kartından hesaptan cektim
Kredi kartını kapatmaya çalışıyorum ee sonuçta zararı var bir borcum var borç etmek istemiyorum
Annemle ayrı evlerdeyiz 3 4 5 ay hiç görmez arıyım demez
Ben arayamiyorum kendi telefonu yok yanındakileri aradığımda her zaman cevap vermiyor
Geliyim goruyim demez
Anca karşılaşcaz bu arada çokta yakınız
Ben annenim kartı benden mı esirgiyorsun diyor hayir tabiki belki siz anladiniz o anlamıyor
Arkadaşlarım kapattır kartı ayda bir gelsin görsün seni sebep olmuş olur diyor
Maaşın gününu unutmuyor feda olsun tabi de bu kadar ilgisizlik ve düşüncesizlik
He bu ara da dedim ek kart cikartalim ben buna alıştım yapamam diyor
Alma diyor başka bişey demiyor
Ne yapmali
Kartı iptal ettir işten çıkarıldım de. Maaş filan beklemesin artık. Bu ne ya ne ayıp! Anne bile olsa evladını sömürmesi hoş değil. Bir de sinsi gibi koşa koşa gidip çekiyor, seni arayıp sormuyor, aradığında açmıyor. Her anne evladını sevecek değer verecek diye birşey yok. Üzgünüm ama seninki sana değer vermiyor hatta gözünün yaşına bakmıyor. Sen onu asla ortada bırakmazsın ama ya o seni? Allah yardımcın olsun
Kızlar haklisiniz beni düşünmüyor farkında yimAnnenin geliri yok, çalışmayı düşünmüyor, senin maaş kartını kafasına göre kullanıyor ve seni arayıp sormuyor bile. Sen ilerde kendine nasıl hayat kuracaksın peki? Bence senin annen de seni düşünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?