Maaş kartı

Ay lütfen olsun öyle bir şey. Özellikle hayatta doğru tercihler yapan kadınlarımızı dinlemeye ihtiyacımız var.
Kimse bdv ye gelip mutluluğunu haykiramadigi için her evlilik problemli gibi hissetmeye başladım gerçekten.

Yooo hiç de görgüsüzlük olmuyor. Üstüne alınan alınmasın. Ben şahsen böyle konu açan konu sahiplerine örnekli anlatmak için yapıyorum. Yanlarındaki heriflerin normal olmadığını nasıl anlatabilirim, her erkeği öyle sanıyorlar. Birkaç örnek görürlerse gözleri açılır. Hep beraber çılgınlar gibi övelim kocalarımızı.

Gorunmedıgıne gore verdi bile.

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü başkası yapamıyor gerçekten.
30 liralık tişörtü alamadığı için ağlarken çok geç olacak haberi yok.

Ya keşke öyle bir bölüm açılsa da "erkeklerin hepsi şöyle böyle" diyenler öyle olmadığını görseler.

Haklı olduğun bir konuda alttan almanın neresi emek, neresi fedakarlık onu da hiç anlamıyorum. Dümdüz enayilik yani bu.
Huzurumuz bozulmasın diye susan kadınların hepsi huzursuz, hepsinin çocukları huzursuz; bir kocaları huzurlu.
Koca zor bulunan ve önemli bir şey demek ki.

Benim iki çocuğum var. Karar verdim artık, öğretmenlerini dıdısının dıdısına kadar araştıracağım. İstanbul' da da nasıl yapılır bu, bilemiyorum.

Konu sahibi öğretmen miymiş
Daha kendi hakkını koruyamayan biri çocuklara ne öğretiyor acaba off

Ay durun o zaman, kocam için diktiğim heykeli ve uğruna bestelediğim şarkılara ek olarak kendisine adadığım şiir kitaplarımı da alıp geleceğim.
=)) Yeryüzünde bütün evlilikler mutsuz, bütün erkekler de sorunlu değil ya ama. Burası dertli kadınlar bölümü olduğu için, dert bombardımanına tutulmamız normal.

Olmaz mı, benim bir tanıdığım flört aşamasında soruyordu, vermeyeceğim diyenle ilişkiyi ilerletmiyordu ☺ Aslında bakarsanız en başta söylediği için dürüstçe bir yaklaşım.
Üniversitede bir çocukla tanışmıştım iki uc kez öğrenci kantininde oturup sohbet etmistik..aramızda bir ilişki yoktu ama bir elektrik olusmustu.Onun okuduğu bölüm özel sektörde fabrikalarda istihdamı olan bir bölümdü benim bolumum ise o tarihlerde kamuda kesinlikle iş bulabilecek bir bölüm...gene böyle otururken konu bolumlerimizden açıldı ve bana ;"seninle evlenmek çok mantıklı..senin maaşını biriktiririz benimkini harcarız " tarzinda birşey söyledi.Ben pek lafını sakınan birisi değilimdir .."bahsettigin hayat planında benle evlenmen çok mantıklı haklısın da benim senle evlenmem pek mantıklı değil "demiştim..son görüşmemiz oldu

Ne kotu ya unı ögrencısısın ama kendını Naciye teyze gibi yapıyorsun.
Dusunuyorsun hatta dusuncen Naciye.

O yaslarda hepimizin tek derdi gezmek eglenmek belki birazda derslerdi. Onun hayaline bak ıyyy

Böyle adamlar direkt itici oluyor. Bahsettiğim kadınlara maaaş kartını soran arkadaş ta bir dönem bana yakınlık kurmaya çalıştı. Adam direkt bana evlenirsek maaş kartını verir misin demişti. Ne münasebet demiştim o noktadan sonra daha itici gelmeye başladı bana. Bir bayan arkadaşıma da evlenme amaçlı tanıştırıldığı kişi ilk buluşmada maşını sormuş, kız devlet memuru bu arada. Bu erkeklere ne oluyor anlamadım

Konu sahibi öğretmen miymiş
Daha kendi hakkını koruyamayan biri çocuklara ne öğretiyor acaba off
Öyle diyorlar. Kaçırdığım bir yer var galiba, diğer kullanıcılar kaçırmamış.

İki kızım var, umarım Memuriyee ve kocası gibisine denk gelmezler.

Kendilerini öyle avutuyorlar, ellerindeki kekoya nasıl katlanacaklar yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…